FELIS ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ από τη Bonum Terrae σε επιλεγμένα Ινστιτούτα Αισθητικής
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ - Λένα Τσικούρη Αισθητικός Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ - Λένα Τσικούρη Αισθητικός Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας
ΓΗΡΑΝΣΗ του δέρματος - Αιτία και Αντιμετώπιση - ANTIAGING PROJECT από την ΟΣΕΔΑΕ και τη Natural Cosmetics Sempreviva Chem
ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ 2018
Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ: ΕΝΩΣΗ ΠΣΑΑΕ - ΕΕΠΑΕ
VIDEO: Η αποτρίχωση είναι ομορφιά - ΟΣΕΔΑΕ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Χρήση της τεχνολογίας Έντονου Παλμικού Φωτός (IPL) και Laser για μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας - ΙΣΑΑΚ ΣΑΚΗΣ BSc Biomechanical Engineer, MSc Biomedical Engineer, Ben Gurion University of the Negev, Israel
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Λιπαρό δέρμα - περιποίηση στο ινστιτούτο αισθητικής και περιποίηση στο σπίτι - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νύχια επιπλοκές - Νίνα Ποτουρίδη Ποδίατρος
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αντιοξειδωτικές θεραπείες για καπνιστές - Barbara Νάνου Αισθητικός Κοσμετολόγος, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Κόκκινα, ερεθισμένα δέρματα - Barbara Νάνου Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αποτρίχωση - ΖΑΠΠΕΙΟ ΔΥΟ FORUM 2017 - Μαρία Κυριάκη - Αισθητικός Κοσμετολόγος ΤΕΙ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της ακμής με τα νέας γενιάς προϊόντα - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός Κοσμητολόγος ΑΤΕΙ Αθήνας
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΔΙΑΛΥΝΑ ΜΑΡΙΑ
«
 • 1
 • 2
 • 3
»

Γνήσια Μεσοθεραπεία Προσώπου από την MediconTEC και την K-Surgery

Featured Γνήσια Μεσοθεραπεία Προσώπου από την MediconTEC και την K-Surgery

AGE CONTROL PLUS

Αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, ένα απαραίτητο ενεργό συστατικό για την ενυδάτωση και την ανασύσταση του χορίου. Το νάτριο του άλατος του DNA, μέσω της τροφικής δράσης, διεγείρει τα κύτταρα στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας, ενθαρρύνοντας την μεταβολική διαδικασία. Η διμεθυλαμινοαιθανόλη (DMAE) δίνει στο δέρμα αποτέλεσμα lifting και επαναφέρει το φυσιολογικό του τόνο. Το οργανικό πυρίτιο, το οποίο θεωρείται ένα δομικό στοιχείο του συνδετικού ιστού, εισχωρεί στη δομή των βασικών μορίων, όπως η ελαστίνη, το κολλαγόνο, οι πρωτεογλυκάνες και οι γλυκοπρωτεΐνες, προωθώντας την αναγέννησή τους και διεγείροντας τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών. Το διάλυμα της βιταμίνης Β, C, A και E, με την αναζωογονητική δράση, θρέφει το δέρμα μέσω της επιτάχυνσης των βιοχημικών διεργασιών που συμβαίνουν σε αυτό.

Συσκευασία: Αμπούλες 5 ml, Κουτί με 20 αμπούλες.

 

BTX TECH

Η BTX Tech είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική αντιρυτιδική θεραπεία, με ισχυρή δύναμη κατά της σύσπασης, που εκφράζεται στις μυϊκές ίνες από τα συστατικά της, (N-Acetyl Hexapeptide-8). Μειώνει το βάθος των ρυτίδων του προσώπου που προκαλούνται από τη σύσπαση των μυών, ιδιαίτερα στο σφαιροειδές του ματιού και των χειλιών και της εμπρόσθιας περιοχής.

Ενδείξεις: Διορθωτική θεραπεία για τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης.

Συσκευασία: Αμπούλες 5 ml, Κουτί με 20 αμπούλες. 

 

CONTROL C-20

Το ασκορβικό οξύ ή βιταμίνη C, είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη με μια ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Η βιταμίνη C δρα ως συμπαράγοντας ενζύμων. Eμπλέκεται επίσης στη σύνθεση του κολλαγόνου, συμβάλλοντας στην πρόληψη της γήρανσης. Η δράση του κατά της τυροσινάσης έχει ανασταλτική επίδραση στην μελανογένεση, προλαμβάνοντας τον σχηματισμό μελασμάτων στο δέρμα.

Ενδείξεις: Μελανογένεση, μελάσματα, αντιγήρανση. 

 

CELLUFIT

Συστατικά:

Καφεΐνη Η καφεΐνη ενεργοποιεί το μεταβολισμό των λιπιδίων του ιστού, αυξάνοντας τη μείωση των αποθηκών του λίπους. Επίσης έχει έντονη λιπολυτική δράση, καθώς επηρεάζει το ένζυμο της φωσφοδιεστεράσης και ενισχύει τις διαδικασίες γλυκογονολύσεως και λιπολύσεως, επιτυγχάνοντας έτσι μεταβολικές διεργασίες στους ιστούς. Έχει αποδειχθεί πως έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για το δέρμα, καθώς έχει έντονη αντιοξειδωτική, ενώ δρά κατά των ελευθέρων ριζών. Παράλληλα προστατεύει και μειώνει τους κινδύνους του καρκίνου δέρματος.
Καρνιτίνη Η καρνιτίνη έχει την ιδιότητα να δεσμεύει και να μεταφέρει τα λιπαρά οξέα στο εσωτερική μεμβράνη του μιτοχονδρίου και να μειώνει την βιοδιαθεσιμότητα των λιπαρών οξέων που απελευθερώνονται από τη λιπόλυση. Ακόμη, ρυθμίζει το μεταβολισμό της ενέργειας εντός του κυττάρου, αυξάνοντας το μεταβολισμό του λίπους. Kατά τη διάρκεια της λιπόλυσης, τα τριγλυκερίδια διασπώνται σε δύο μέρη: σε γλυκερόλη και λιπαρά οξέα. Αυτά τα εστεροποιημένα λιπαρά οξέα έχουν μια περιορισμένη ικανότητα στο να εισχωρήσουν στα μιτοχόνδρια. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να υπάρχει ένας φυσιολογικός φορέας ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το βήμα. Ο μεταφορέας αυτός είναι η L -Kαρνιτίνη. Γι'αυτό και είναι γνωστό ως ένα “πολύ καταναλωτικό” μόριο που καταβροχθίζει τα λίπη, επειδή η κύρια λειτουργία του είναι να μεταφέρει τα λιπαρά οξέα μέσα στα μιτοχόνδρια.
Equisetum Βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος, και χρησιμοποιείται ως ένας παράγοντας αντιγήρανσης. Πολλές επιστημονικές κοινότητες αποδίδουν σε αυτό το βότανο κάποιο κρυφό συστατικό νεότητας Έχει ήπια διουρητική, τονωτική και στυπτική δράση. Ως διουρητικό, διαθέτει μεγάλη ικανότητα αποστράγγισης και αποτοξίνωσης του σώματος. Aυτή του η ιδιότητα κάνει το Equisetum arvense ιδανικό στη μείωση του βάρους και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.
Εκχυλίσματα αγκινάρας Τα εκχυλίσματα αγκινάρας έχουν έντονο αποτέλεσμα στην αποτοξίνωση του οργανισμού, διεγείρουν τη σύνθεση του νικοτιναμιδίου και νουκλεοτιδίων, υποστηρίζοντας τη δραστηριότητα των κυτταρικών διεργασιών και βοηθούν στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού στο σώμα. Το εκχύλισμα αγκινάρας χρησιμοποιείται σε θεραπείες κυτταρίτιδας και τοπικού λίπους.

Xρήση: Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος (συνήθως 4 με 6 συνεδρίες).

Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από την πρώτη συνεδρία.

 

COMPACT FLASH 

Το Compact Flash διεγείρει την δραστηριότητα των ινοβλαστών, που εμπλέκονται άμεσα στο σχηματισμό του κολλαγόνου και της ελαστίνης, για να αυξήσει το εξωκυτταρικό πλέγμα του χορίου, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη συμπαγότητα, ελαστικότητα και τόνος του ιστού. Πράγματι, η βιταμίνη C που δρα στις ελεύθερες ρίζες, εμποδίζει την οξείδωση των κυττάρων, η διμεθυλαμινοαιθανόλη (DMAE) επιστρέφει στον τόνο του δέρματος και η ελαστίνη φέρνει νέα ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Ενδείξεις: Χαλάρωση, κατά των ελεύθερων ριζών, αντιοξειδωτική θεραπεία.

Συσκευασία: Αμπούλες 5 ml, Κουτί με 20 αμπούλες. 

 

HYALURONIC 2

Το υαλουρονικό οξύ (ΗΑ) είναι ένας τύπος πολυσακχαρίτη που ανήκει στην κατηγορία των γλυκοζαμινογλυκάνων τύπου β που προέρχεται από τη σύνδεση αμινοξέων (Ν-ακετυλογλυκοζαμίνη δισακχαρίτη) και των ουρονικών οξέων. Η μορφή του έχει τη μορφή μιας αλυσίδας σπιράλ. Χάρη στη δομή του, έχει υψηλό ιξώδες και έχει την ικανότητα να συγκρατεί μεγάλες ποσότητες νερού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται για την ενυδάτωση της επιδερμίδας, για την ανασύσταση των ινών που υποστηρίζουν τον ιστό του δέρματος, την πρόληψη και το «γέμισμα» των ρυτίδων, βοηθώντας στο να διατηρήσουν τα μόρια του νερού, με αποτέλεσμα την εξομάλυνση της τραχύτητας. Το υαλουρονικό οξύ διεγείρει, μεσοπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα την παραγωγή του κολλαγόνου, χαλαρώνοντας τους ινοβλάστες, επεκτείνοντας και πολλαπλασιάζοντας το αποτέλεσμα της αναγέννησης. Αυτή η διπλή ιδιότητα εξηγεί γιατί οι επιδράσεις του υαλουρονικού οξέος είναι συνδυαστικές και πιο εμφανής μετά από έξι μήνες με ένα χρόνο από την εφαρμογή.

Συσκευασία: Φιάλες 5 ml, Κουτί με 5 φιάλες. 

 

MULTIVITAMIN BCAE

Βιταμίνη Α, παλμιτική ρετινόλη. Αυτή η βιταμίνη έχει τη δυνατότητα να αυξάνει την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος με αποτέλεσμα micro-peeling. Διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες για τη θεραπεία των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης και δράσεις ρύθμισης σμήγματος για το λιπαρό δέρμα, βελτιώνοντας τη συνολική εμφάνιση αυτού του τύπου του δέρματος. Οι βιταμίνες Ε και C είναι τα πιο κοινά αντιοξειδωτικά, τα οποία προστατεύουν το δέρμα από τις αρνητικές επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας. Ανάμεσα στις πολλές ιδιότητες της βιταμίνης C, η συμμετοχή της στη σύνθεση της υδροξυπρολίνης είναι απαραίτητη για το σχηματισμό του κολλαγόνου. Vitaimin Ε, άλφα-τοκοφερόλη. Η βιταμίνη Ε εμπλέκεται στο σχηματισμό της μεσοκυττάριας ουσίας του συνδετικού ιστού, στο σχηματισμό και τη δραστηριότητα του επιθηλίου και στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπών. Επίσης, λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και ως αντηλιακή προστασία. Η βιταμίνη Β1, δερματολογικά, έχει τη δυνατότητα να μειώσει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους και να καθυστερήσει την πρόωρη γήρανση Η βιταμίνη Β2 μειώνει την έκκριση του σμήγματος στο πρόσωπο, αποφεύγοντας την εμφάνιση ακμής (σπυράκια) και μαύρων πόρων. Η βιταμίνη Β3 βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος, προστατεύει από την αποδόμηση του κολλαγόνου, βελτιώνει την ενυδάτωση του δέρματος. Η βιταμίνη Β5 βοηθά να διατηρηθεί η ισορροπία του νατρίου και του καλίου στα κύτταρα. Ισχυρό αντιοξειδωτικό του δέρματος.

Ενδείξεις: Θεραπείες lifting, αντι-γηραντικό, λιπαρά δέρματα, ξηρά δέρματα

Συσκευασία: Φιάλες 5 ml, Κουτί με 5 φιάλες.

 

PHOSPHOLIGHT

Πραγματοποιεί μια διεγερτική δράση, για να αυξηθεί η ρευστότητα και η διαπερατότητα της μεμβράνης των λιποκυττάρων, προωθώντας την απελευθέρωση του συστατικού λιπιδίου. Η φωσφατιδυλοχολίνη δρα αυξάνοντας τη δράση των ενζύμων που αποικοδομούν τα λιπίδια της κυτταρικής μεμβράνης. Στα λιποκύτταρα, η δράση αυξάνει τη ρευστότητα και την διαπερατότητα της μεμβράνης των λιποκυττάρων, διευκολύνοντας την απελευθέρωση του λίπους. Η δράση του άλατος του νατρίου που προέρχεται από τα χολικά οξέα, είναι σημαντική γιατί γαλακτοποιεί τα λίπη και διευκολύνει τη δράση της λιπάσης. Έπειτα, μετατρέπει το λίπος (hydrophobic) σε υδατοδιαλυτό, διευκολύνοντας την αφαίρεσή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τοπική λιποδυστροφία (πλάτη, χέρια, κοιλιά, κτλ), καθώς είναι πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την διάλυση της απόθεσης του λίπους.

Συσκευασία: Αμπούλες 5 ml, Κουτί με 20 αμπούλες.

 

IDEANOL LIFT

Ιδανικό για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης στο οβάλ του προσώπου. Περιέχει Νικοτυναμίδιο, Ν-Ακετυλοκυστεΐνη και DMAE. Ισχυρό αντιοξειδωτικό που έχει τη δυνατότητα να ενεργεί υπό συνθήκες χαμηλής συγκέντρωσης οξυγόνου στα κύτταρα, και σε στρεσογόνες καταστάσεις.

 • 29% μείωση στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
 • 26% μείωση της τραχύτητας και της ξηρότητας του δέρματος
 • 37% αύξηση στην ενυδάτωση του δέρματος
 • 33% βελτίωση στη συνολική εικόνα του προσώπου

Η διμεθυλαμινοαιθανόλη (DMAE) μπορεί να συμπεριληφθεί στη δομή των κυτταρικών μεμβρανών, όπου οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες ενισχύουν την αντίσταση της μεμβράνης στο οξειδωτικό στρες που προέρχεται από τις ελεύθερες ρίζες. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της καλής ποιότητας του κολλαγόνου και της ελαστίνης, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος. Η εφαρμογή της διμεθυλαμινοαιθανόλης (DMAE) προκαλεί ένα ορατό αποτέλεσμα lifting. Ακόμη, συμμετέχει σαν πρόδρομος στην μετατροπή της χολίνης σε ακετυλοχολίνη, ενός νευροδιαβιβαστή, ο οποίος αυξάνει το βαθμό της μυϊκής σύσπασης. Αυτό εξηγεί την ικανότητά του να αποκαταστεί τον τόνο και τη σταθερότητα στον ιστό. Αντιστρέφει τη χαλάρωση και τις ρυτίδες.

Ενδείξεις: Διορθωτική θεραπεία για τις ρυτίδες, τις γραμμές έκφρασης, την ξηρότητα και τις ελεύθερες ρίζες

Συσκευασία: Φυαλίδια 5 ml, Κουτί με 5 φυαλίδια 

 

MANDELIC 30% - 40%

Ενδείξεις: Απολέπιση για δέρμα επιρρεπές στην ακμή. Αναζωογόνηση του προσώπου από ουλές, σημάδια ακμής καθώς και κηλίδες που προέρχονται από την έκθεση στον ήλιο. Έχει αντισμηγματικές, αντιβακτηριακές και κερατολυτικές ιδιότητες.

Συστατικά: Το κύριο συστατικό της φόρμουλας είναι το μανδελικό οξύ. Το μανδελικό οξύ είναι ένα άλφα υδροξυοξύ και εξάγεται από αμύγδαλα, τα οποία έχουν διάφορες δερματολογικές

ιδιότητες:

 • Σπάει τους δεσμούς μεταξύ των κυττάρων τις κεράτινης στιβάδας, εξαλείφοντάς τα αποτελεσματικά.
 • Αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς των ινοβλαστών, διεγείροντας την παραγωγή των πρωτεογλυκανών και του κολλαγόνου στο χόριο.
 • Αυξάνει την ενυδάτωση του χορίου.

Μπουκάλι : 50ml

GLICOLIC 35% , 50%

Ενδείξεις: Για την αντι-γήρανση, τη φωτογήρανση, την υπερ-μελάγχρωση, τις λεπτές γραμμές έκφρασης, τον άνισο τόνο του δέρματος, τις δυσχρωμίες, τις φακίδες και για τραχύ τύπο δέρματος.

Συστατικά: Το Αλφα υδροξυοξύ (ΑΗΑ) έχει το χαμηλότερο μοριακό βάρος, είναι επομένως το οξύ που διαπερνά καλύτερα την επιδερμίδα. Αποτελεί συμπληρωματική θεραπεία στην ακμή, σε μεταφλεγμονώδεις υπερ- μελαγχρώσεις, σε επιφανειακές ουλές, μελάσματα, σε σμηγματορροϊκήκεράτωση και σε ορισμένες ρυτίδες που αντιστέκονται σε συμβατικές θεραπείες.

 • Σπάει τους δεσμούς μεταξύ των κυττάρων της κεράτινης στιβάδας, εξαλείφοντάς τα αποτελεσματικά.
 • Αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς των ινοβλαστών, διεγείροντας την παραγωγή των πρωτεογλυκανών και του κολλαγόνου στο χόριο.
 • Αυξάνει την ενυδάτωση του χορίου.

Μπουκάλι : 50ml

TM PIRUVIC 30%, 40%

Ενδείξεις: Πρόληψη και θεραπεία για την ακμή, τη σμηγματορροϊκήδερματίτιδα, για τα σημάδια ακμής και τη μεταφλεγμονώδη υπερ-μελάγχρωση.

Συστατικά: Το Πυροσταφυλικό οξύ είναι άλφα-κετο οξύ. Η υδρόφιλη ικανότητά του είναι χαμηλότερη από του γλυκολικού και του σαλικυλικού οξέος, και επομένως έχει μεγαλύτερο βαθμό διείσδυσης σε όλο το τριχοσμηγματογόνο θύλακα. Προκαλεί μείωση του PH σε θυλακικό επίπεδο, η οποία έχει μιαβακτηριοστατική δράση, και μείωση στη συνοχή των κερατινοκυττάρων στον τοίχο του σμηγματογόνου αδένα. Το Πυροσταφυλικό οξύ εμποδίζει την παραγωγή του σμήγματος και μειώνει επομένως τη λιπαρότητα των ακνεϊκώνδερμάτων.

Μπουκάλι: 50ml

LACTIC 30%, 40%

Ενδείξεις: Για ξηρό δέρμα, λεπτές γραμμές, γραμμές έκφρασης, φωτογήρανση, και απολεπισμένα δέρματα.

Συστατικά: Το άλφα υδροξυοξύ (AHA), έχει αντι-γηραντικές και ενυδατικές ιδιότητες. Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείται ως αντι-γηραντικό συστατικό για να εξισορροπήσει το περίγραμμα, να μειώσει τη ζημιά από την ηλιακή ακτινοβολία και να βελτιώσει τον τόνο και την υφή του δέρματος και τη γενική εμφάνιση.Σπάει τους δεσμούς μεταξύ των κυττάρων τις κεράτινης στιβάδας, εξαλείφοντάς τα αποτελεσματικά.Αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς των ινοβλαστών, διεγείροντας την παραγωγή των πρωτεογλυκανών και του κολλαγόνου στο χόριο.

Μπουκάλι : 50ml

SALICILIC 2%

Ενδείξεις: Για ακμή, σπυράκια, πρόληψη ακμής σε λιπαρά δέρματα, για θεραπεία από φραγμένους πόρους και κεράτωση, για σμηγματορροϊκήδερματίτιδα και ροδόχρο ακμή.

Συστατικά: Ακριβώς όπως και άλλα β-υδροξυ-οξέα, το σαλικυλικό οξύ (λόγω της χαμηλής υδροφιλικής του ικανότητας) είναι το βασικό δραστικό για την ακμή, την ψωρίαση, τα σπυράκια, το λιπαρό δέρμα, τους φραγμένους πόρους και την θεραπεία κατά της κεράτωσης. Λειτουργεί ως κερατινολυτικό, αυξάνοντας την επιδερμική απολέπιση, αποφράζοντας τους πόρους και εξουδετερώνοντας τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή, χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς. Μειώνει επίσης το μέγεθος των πόρων, προλαμβάνοντας την απόφραξή τους και αυξάνει το χώρο για την κυτταρική ανάπτυξη.

Μπουκάλι : 50ml TM 

 

Τι είναι η θεραπεία PRP;

Πρόκειται για τεχνική αυτόλογης βιολογικής αναζωόγονησης, που τελείται αποκλειστικά με τα αιμοπετάλια. Η PRP θεραπεία της KSurgery με πλάσμα είναι μια μέθοδος της αισθητικής ιατρικής που έχει πολλαπλή δράση ως προς την αναζωογόνηση των ιστών του προσώπου.

Πώς λειτουργεί; Χρησιμοποιεί τα αιμοπετάλια του ασθενούς, τα οποία συλλέγονται, ενεργοποιούνται με χλωριούχο ασβέστιο και αμινοξέα και επανεκχύονται στο δέρμα.

Ενδείξεις: Είναι ιδανική για την ανανέωση του δέρματος, τις ρυτίδες, τη χαλάρωση, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Βασικό χαρακτηριστικό της μεθόδου αυτής είναι ότι πραγματοποιεί μηχανική διέγερση του κολλαγόνου με 100% φυσικό τρόπο.

Τι περιέχει το Κιτ αιμοληψίας Outin;

 • 4 Σωλήνες με κιτρικό νάτριο
 • 1 Πεταλούδα + σύστημα συλλογής vacutainer με βελόνα
 • 1 Αποστειρωμένη γάζα (50x50)
 • 2 Αποστειρωμένες σύριγγες
 • 2 Βελόνες μεσοθεραπείας (30G)
 • 2 Βελόνες (21G)
 • 1 Αποστειρωμένο πανάκι
 • 2 Αποστειρωμένες γάζες
 • 1 Λευκοπλάστ

Κάθε κουτί Outin καλύπτει 4 θεραπείες.

Τι περιέχει το Κιτ Outin Top;

Χλωριούχο ασβέστιο - το οποίο ενεργοποιεί τα αιμοπετάλια καθώς και Θυμίνη, Αδενίνη και Κυτοσίνη οι οποίες είναι αζωτούχες βάσεις της οικογένειας των πουρινών και πυρινιδινών. Οταν ενώνονται συμμετέχουν στη δημουργία των νουκλεϊκών οξέων (DNA - RNA) και οδηγούν άμεσα στην ανάπλαση του ιστού. 

  

 

MediconTEC

Ολοφύτου 15, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11142
τηλέφωνο: 210 29 100 61
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.medicontec.com

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 03:38
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com