Καλλυντικά - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΜΕΛΑΝΩΣΕΙΣ (4)

TC PLUS DERMO-EPIDERMAL BIO-REVITALIZER - MEDICAL CLASS I από τη MediconTEC και την K-Surgery

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ 

Η ΤΑΣΗ:

Πρέπει να προσφέυγουν σε μια αισθητική διόρθωση;

Φυσικά! Αρκεί να δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την τελευταία διάσκεψη της AMPIC (Σύλλογος Πρακτική Αισθητικής Ιατρικής της Ιταλίας):

Η ζήτηση για αισθητικές θεραπείες έχει αυξηθεί κατά 10% σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη!

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

 1. Filler Καταπολέμιση ρυτίδων & άλλων προβλημάτων χρονογήρανσης
 2. Botox Καταπολέμιση γραμμών έκφρασης
 3. Βιολογική Αναζωογόνηση Δέρματος Ανανέωση δέρματος
 4. Αποτρίχωση με laser Καταπολέμιση τριχοφυϊας
 5. Peeling Βελτιώνει τη χροιά του δέρματος 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ CLASS I ΤΗΣ K-Surgery

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TC PLUS;

Είναι ένα νέο προϊόν άμεσης βιο-αναζωογόνησης της επιδερμίδας. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟ-ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ;

Είναι η ιδανική θεραπεία επανεργοποίησης του ζωτικού μέρους του δέρματος βελτιώνει τον τόνο και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΟΠΩΣ:

Χαλάρωση Ρυτίδες Φωτογήρανση Χρονογήρανση Σημάδια ακμής Ουλές κ.α.

TCPLUS - ΝΕΑ ΣΥΣΤΑΣΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το TC PLUS είναι ένα ιατρικό προϊόν CLASS I βιο-επιδερμικού ανανεωτή που βασίζεται στο Τριχλωροξικό Οξύ (TCA) σταθεροποιημένο με άλφα-υδροξυ-οξέα. Επίσης, περιέχει Μανδελικό οξύ και Κοχικό Οξύ. Η πρωτοποριακή του φόρμουλα σε μορφή gel επιτρέπει τη σταθεροποίηση των TCA χάρη στο κοκτέιλ ισχυρών και ασθενών οξέων που υπάρχουν στο σκεύασμα και αναμειγνύεται με στοιχειομετρικό τρόπο για να κάνουν τη θεραπεία σταθερή, ασφαλή και αποτελεσματική. 

TCA: ΤΡΙΧΛΩΡΟΞΙΚΟ ΟΞΥ ΚΟΧΙΚΟ ΟΞΥ 

Εμπεριέχεται σε peelings, για την καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης (ρυτίδες χαλάρωση, θαμπή επιδερμίδα), ακμή, επιφανειακή κεράτωση καθώς και για βαθύ καθαρισμό του δέρματος και των πόρων. Έχει μια εξαιρετική δράση ενάντια στον απο- χρωματισμό (υπέρχρωση που επιρρεάζει το χόριο καθώς επίσης μετα-φλεγμονώδους αιτιολογίας), στις ρυτίδες, φωτογήρανση, σε ακνεϊκές ουλές. Τέλος, αυξάνει την φωτεινότητα και την ομαλότητα στο δέρμα.

ΚΟΧΙΚΟ ΟΞΥ

Το Κοχικό οξύ είναι μια ουσία που είναι γνωστή για τις ιδιότητες της λεύκανσης που διαθέτει. Όντας ένας εξαιρετικός αναστολέας της μελανογενέσεως (μετα- βολική διαδικασία που ρυθμίζει την παραγωγή της μελανίνης), το Κοχικό οξύ ενδείκνυται ειδικά στην αντιμετώπιση των μελασμάτων ή χλοασμάτων, τη φωτο- γήρανση καθώς και τους μαύρους κύκλους

ΜΑΝΔΕΛΙΚΟ ΟΞΥ

Μανδελικό οξύ είναι ένα άλφα-υδροξύ οξύ που προήλθε από την υδρόλυση ενός εκχυλίσματος πικραμύγδαλου. Εκτελεί διάφορες δράσεις στο δέρμα: καθυστερεί τη γήρανση του δέρματος σε κυτταρικό επίπεδο μέσω της τόνωσης και της ανανέωσης, αφήνοντας το με μια πλούσια και νεανική εμφάνιση. Επίσης δρα κατά των ρυτίδων. Ακόμη είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της ακμής (διαθέτει αντιβακτηριακές ιδιότητες)

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ:

Μέσω έντονης απολεπιστικής διαδικασίας, εμποδίζει το σχηματισμό ρυτίδων. Επίσης προστατεύει το δέρμα από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως π.χ. το ηλιακό φως και χάρη στη νέα του σύνθεση, βοηθά στη βελτίωση της επιδερμίδας με απόλυτη ασφάλεια.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Χάρη στη νέα του σύνθεση, βοηθά στη βελτίωση της επιδερμίδας με απόλυτη ασφάλεια. 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:

 • Κυτταρική ανανέωση Ÿ
 • Παραγωγή κολλαγόνου Ÿ
 • Έντονες αναπλαστικές ιδιότητες Ÿ
 • Μείωση των ρυτίδων και των κηλίδων. Ÿ
 • Σύσφιξη δερματικού ιστού Ÿ
 • Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό χάρη στο συνδυασμό των ουσιών οι οποίες διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ÿ
 • Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προληπτική θεραπεία!

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Πρόσωπο Ντεκολτέ Λαιμός Χέρια

 

MediconTEC

Ολοφύτου 15, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11142
τηλέφωνο: 210 29 100 61
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.medicontec.com

SPOT ERASER H νέα θεραπεία για την οριστική εξάλειψη των δυσχρωμιών και των πανάδων από τη MediconTEC και την K-Surgery

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της άμυνας του οργανισμού, έναντι πληθώρας εξωτερικών επιδράσεων. Εκτός βέβαια από την προστατευτική ιδιότητα που παρέχει έχει ακόμα ένα χαρακτηριστικό: περιέχει ένα τύπο κυττάρων, τα μελανοκύτταρα τα οποία συσσωρεύονται στην επιδερμίδα και δίνουν τη χρώση στο δέρμα, η οποία είναι και διαφορετική για τον καθένα.

Η μελάχρωση είναι κληρονομική και ρυθμίζεται από γενετικούς, περιβαλλοντικούς και ενδοκρινείς παράγοντες που διαμορφώνουν την ποσότητα, το είδος και τη διανομή της μελανίνης στο δέρμα, τα μαλλιά και τα μάτια. Εκτός από τους ρόλους της ως καμουφλάζ, τη ρύθμιση της θερμότητας, η μελανίνη προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και ως εκ τούτου αποτελεί ένα σημαντικό αμυντικό σύστημα για το ανθρώπινο δέρμα από διαφόρους επιβλαβείς παράγοντες.

Η μελανίνη παράγεται στα μελανοσώματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω των δενδριτικών σωμάτων των μελανοκυττάρων στα κερατινοκύτταρα και εκεί αποδίδεται η χρώση της επιδερμίδας, με τη μορφή ενός μωσαϊκού. Η όλη διαδικασία παραγωγής και μεταφοράς της μελανίνης στην επιδερμίδα, αποτελείται από μία σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων, οι οποίες καταλύονται από διάφορα ιόντα και ένζυμα, άκρως απαραίτητα, η έλλειψη των οποίων δημιουργεί διαταραχές στο χρώμα.

Η αντιμετώπιση των δυσχρωμιών πραγματοποιείται με την εφαρμογή οξέων, καλλυντικών σκευασμάτων και παλμικού φωτός, τις περισσότερες φορές όχι με τόσο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οι θεραπείες αυτές είναι επιθετικές και τις περισσότερες φορές ο οργανισμός αντιδρά με μεταφλεγμονώδεις υπερμελα-χρώσεις ή υπομελαχρώσεις.

Η MediconTec, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ιταλικής K-Surgery, διαθέτει ένα ισχυρό όπλο κατά των δυσχρωμιών, το οποίο υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος επανεμφάνισης του προβλήματος.

Το Spot Eraser, αποτελεί μια εντελώς νέα θεραπεία λεύκανσης, η οποία χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, την πληθώρα των λευκαντικών συστατικών που χρησιμοποιεί και τον έξυπνο τρόπο εφαρμογής (συνδυασμός θεραπειών στο ινστιτούτο και στο σπίτι), δρα αποτελεσματικά σε όλα τα στάδια παραγωγής και εναπόθεσης της μελανίνης.

Το βασικό χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι ο συνδυασμός 40 και πλέον λευκαντικών συστατικών, τα οποία παραμένουν σταθερά και δρουν συγχρόνως όλα μαζί σε διαφορετικά βιοχημικά επίπεδα.

ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

ŸΡεσορσινόλη (4-n-butylresorcinol)

Αποτελεί μια φυσική φαινόλη, η οποία έχει ιδιαίτερες λευκαντικές ιδιότητες.

Σε κλινικές μελέτες έχει αποδειχθεί πιο δυνατή, αποτελεσματική και ασφαλής στη χρήση από την υδροκινόνη. Ασκεί έντονη δράση στην τυροσινάση και μειώνει την σύνθεσή της.

ŸΑζελαϊκό οξύ

Το αζελαϊκό στοχεύει στα υπεραντιδρώντα μελανοκύτταρα και δεν επηρεάζει αυτά με τη φυσιολογική παραγωγή. Αναστέλλει τη δράση της αναγωγάσης της θειορεδοξίνης, ενός ενζύμου που μετέχει στην δράση των μιτοχονδρίων. Επίσης εμποδίζει την διαδραστικότητα μεταξύ της τυροσίνης και της τυροσινάσης. Πρόσφατες μελέτες αποδεικνύουν ότι έχει αποτελέσματα καλύτερα της υδροκινόνης.

Κοζικό οξύ

Ανήκει στα άλφα υδροξύ-οξέα. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνει την ανάπτυξη της μελανίνης με το να αναστέλλει την παραγωγή των μελανοσωμάτων.

ŸRetinyl Proprionate

Αποτελεί έναν εστέρα της Vit.A, ο οποίος έχει αποδεδειγμένα καλύτερα αποτελέσματα από την αλκοόλη (ρετινόλη) ή το οξύ (ρετινοϊκό οξύ). Η εστεροποιημένη αυτή μορφή παρέχει μπορεί να διασπαστεί από τα ένζυμα του δέρματος και να απορροφηθεί πλήρως, δρώντας αποτελεσματικά σε δυσχρωμίες και ρυτίδες.

ŸΑσκορβικό οξύ

Η βιταμίνη C έχει αντιοξειδωτική και λευκαντική δράση, μπλοκάρει τις ελεύθερες ρίζες που συνδέονται με τη φωτογήρανση και αναστέλλει τη δράση της τυροσινάσης ελαττώνοντας την μελανογένεση, με το να δεσμεύει τα ιόντα χαλκού και να μειώνει τη δράση της οξειδωμένης ντοπακινόνης, ενός υποστρώματος της διαδικασίας σύνθεσης της μελανίνης.

ŸΤρετινοΐνη

Προέρχεται από τη ρετινόλη και αποτελεί ρετινοειδές πρώτης γενιάς. Η τρετινοΐνη διεγείρει τη μιτωτική δραστηριότητα των θυλακικών επιθηλιακών κυττάρων, προκαλώντας εξώθηση των φαγεσώρων. Μεσολαβεί στη μεταγραφή της τυροσινάσης.

ŸΜανδελικό οξύ

Ανήκει στα άλφα υδροξύ-οξέα. Λόγω του μεγάλου Μ.Β. δρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας και σπάει τους δεσμούς που κρατούν σε συνοχή τα κύτταρα της κεράτινης στιβάδας. Έχει ιδιαίτερες λευκαντικές ιδιότητες στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Μεταξύ των παραπάνω συστατικών υπάρχουν επίσης, λιποϊκό οξύ, φυτικό οξύ, σαλικυλικό οξύ κ.α.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Πρώτη φάση: Καμπίνα

 • Εφαρμογή σαλικυλικού οξέος για 5' ή έως να δημιουργηθεί ερύθημα.
 • Καθαρίζει από το σμήγμα και βοηθάει στην εισχώρηση των λευκαντικών συστατικών.
 • ŸΕφαρμογή της SPOT ERASER MASK σε όλο το πρόσωπο ή μόνο τοπικά στη δυσχρωμία. Η διάφανη μάσκα παραμένει στο πρόσωπο από 30 λεπτά έως 3 ώρες ανάλογα με το φωτότυπο του δέρματος και το άτομο επιστρέφει στις δραστηριότητές του.

Δεύτερη φάση: Εφαρμογή στο σπίτι

Εφαρμογή στο σπίτι, της ειδικής κρέμας SPOT ERASER CREAM ως εξής:

 • Την πρώτη εβδομάδα εφαρμόζεται το απόγευμα μέρα παρά μέρα.
 • Από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά εφαρμόζεται κάθε βράδυ και για 8 συνεχείς εβδομάδες.
 • Στο μεσοδιάστημα (περίπου 45 ημέρες) γίνεται η δεύτερη συνεδρία στο ινστιτούτο και η τρίτη 6 μήνες περίπου μετά από τη δεύτερη.
 • ŸΚαθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας είναι επιτακτική η χρήση αντηλιακής κρέμας.

 

MediconTEC

Ολοφύτου 15, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11142
τηλέφωνο: 210 29 100 61
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.medicontec.com

BEAUTY SPA Perfectionist από τη GOUMAS WELLNESS

Η φιλοσοφία της τελειότητας: θεραπεία κατά των κηλίδων, ανανέωση, λάμψη.

Το Μείγμα Λεύκανσης (Whitening Blend) από την Beauty Spa συνδιάζεται με την επόμενη γενιά της τεχνολογίας blur που δημιουργεί ένα ματ, παστέλ αποτέλεσμα στο δέρμα. Για μια αψεγάδιαστη, ομοιόμορφη επιδερμίδα χωρίς δυσχρωμίες & σημάδια.

Μόνο μια υψηλή κοσμετολογική τεχνολογία μπορεί να συνδιάσει αυτό το οπτικό αποτέλεσμα με πραγματική ενυδάτωση του δέρματος, λειότητα & μείωση των δυσχρωμιών, κάτι που αποτελεί βασική προΰπόθεση για ένα τέλειο δέρμα που βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και εξασφαλίζει την «ιδανική αποκάλυψη», η οποία είναι η τάση σήμερα: να εμφανιζόμαστε χωρίς μεικάπ και να αποκαλύπτουμε την τέλειά μας εμφάνιση.

Η χαρά της τελειότητας

Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσα από τρία βασικά βήματα:

 • Προετοιμασία & ανανέωση του δέρματος με τη βοήθεια ειδικών απολεπιστικών scrub & πάστας λείανσης εμπλουτισμένης με ελαφρόπετρα & πηλό.
 • Ρύθμιση της μελανίνης, βελτίωση της υφής του δέρματος & της φωτεινότητας χάρη στο ειδικό Μείγμα Λεύκανσης (Whitening Blend) – ένα αποκλειστικό προΐόν από τη Cosmoproject.
 • Ματ, παστέλ εικόνα του δέρματος χάρη σε ειδικούς παράγοντες που βελτιώνουν την υφή του δέρματος & τη φωτεινότητα, μειώνουν στο ελάχιστο τα οποιαδήποτε σημάδια στο δέρμα & είναι αντάξιοι & για την πιο κοντινή selfie.

PERFECTIONIST

Μείγμα Λεύκανσης (Whitening Blend) από τη Beauty Spa: Ιδανική αποκάλυψη

Η Beauty Spa έχει δημιουργήσει ένα αποκλειστικό μείγμα που αποτελείται από τρία ενεργά συστατικά τα οποία δουλεύουν συνεργατικά για μια φωτεινή επιδερμίδα χωρίς κηλίδες. Σκοπός τους είναι να αντιμετωπίσουν αποελεσματικά τις κηλίδες που προκαλούν τη δυσχρωμία στην επιδερμίδα επιτυγχάνοντας τα ακόλουθα:

 1. Ρύθμιση της υπερβολικής παραγωγής μελανίνης.

 2. Θεραπεία της φλεγμονής του προσώπου η οποία προκαλεί σημάδια υπερμελάχρωσης.

 3. Ανανέωση του δέρματος, η οποία ειναι σημαντική για να γίνει το δέρμα πιο λείο, ομοιόμορφο & λαμπερό.

Τα παραπάνω επιτυγχάνονται με το Μείγμα Λεύκανσης (Whitening Blend) το οποίο είναι ένας συνδιασμός Resorcinol & Bisabolol, Χόγια Lacunosaesorcinol & Bisabolol: τρεις δράσεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα & εκχύλισμα γλυκόρριζας.

Το αποτέλεσμα, το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένο, είναι ένα δέρμα με ομοιόμορφο τόνο το οποίο μέρα με τη μέρα μαθαίνει πως να προστατεύεται από τις καθημερινες επιθέσεις. Θεραπεία & πρόληψη, δύο σε ένα.

Resorcinol and Bisabolol: τρεις δράσεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα

Ο συνδιασμός των Bisabolol και Resorcinol, γνωστό & ως SymWhite® Plus, έχει δημιουργηθεί συγκεκριμένα για τη θεραπεία των κηλίδων & δυσχρωμιών. Το αποτέλεσμα είναι διπλό & επικεντρώνεται τόσο στην προληψη όσο & στη θεραπεία.

Για την επίτευξη του παραπάνω, το Resorcinol & Bisabolol δρουν σε τρία διαφορετικά επίπεδα:

1. Μειώνουν την ποσότητα μελανίνης στην κηλίδα.

Οι κηλίδες προκύπτουν από την υπερβολική παραγωγή μελανίνης που έχει ως αποτέλεσμα περιοχές στο δέρμα γεμάτες με κηλίδες. Ο συνδιασμός των Resorcinol & Bisabolol δρουν σε αυτό τον τομέα & εξασφαλίζουν επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Μια κλινική έρευνα διεξήχθη με 21 εθελοντές ηλικίας 18-70 με τουλάχιστον μια κηλίδα διαμέτρου μεγαλύτερης των 5mm. Αξιολογήθηκαν με ένα κορνεόμετρο που μέτρησε το δείκτη μελανίνης & λήφθηκαν φωτογραφίες σε κανονικές συνθήκες & κλινικό σκορ χρώματος. Η έρευνα απόδειξε ότι οι κηλίδες μειώθηκαν μέχρι 12% εντός μόλις 28 ημερών θεραπείας εφαρμόζοντας ένα προΐόν που περιείχε SymWhite® Plus εν αντιθέσει με μείωση 4% με τη χρήση εικονικού φαρμάκου.

Τα αποτελέσματα φαίνονται στις παρακάτω γραφικές παραστάσεις:

(γραφικη παράσταση 1: δείκτης μελανίνης-έλεγχος-κοντινό σημείο-κηλίδα)

(γραφική παράσταση 2: ΙΤΑ κηλίδες δερματος-έλεγχος-κοντινό σημείο-κηλίδα)

Tα παραπάνω αποτελέσματα αποδεικνύουν την ισχυρή δράση κατά των κηλίδων που έχει το SymWhite® Plus, το ενεργό συστατικό που περιέχεται στο Perfectionist.

2. Αντιοξειδωτική δράση

Ο συνδιασμός των Resorcinol & Bisabolol παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Στην ουσία «καταναλώνουν» τα Αντιδραστικά Είδη Οξυγόνου. Αυτό μεταφράζεται ως μείωση της φλεγμονής που διεγείρει τα μελανοκύτταρα & παρεμπόδιση της γήρανσης του δέρματος.

3. Αναστολή της IL-1-α eTNF-α

Το SymWhite®Plus είναι αναστολέας της ιντερλευκίνης-1 άλφα (IL-1-α), μιας κυτοκίνης η οποία συμμετέχει στη διαδικασία ανάπλασης του ιστού & έχει ισχυρή φλεγμονώδη δράση. Επίσης αναστέλλει την TNF-α, μια κυτοκίνη που εμπλέκεται στην συστεμική φλεγμονή & είναι μέλος της ομάδας κυτοκινών που διεγείρουν την αντίδραση της οξείας φάσης. Και οι δύο αυτές κυτοκίνες προκαλούν συστεμικές αντιδράσεις οποίες οδηγούν, μεταξύ άλλων & στη δημιουργία κηλίδων στο δέρμα. Η αναστολή τους συνεπώς σημαίνει μείωση της δημιουργίας & της παρουσίας κηλίδων & δυσχρωμίας.

(γραφική παράσταση 1: In vitro-Καθορισμός του HaCaT IL-1α-διέγερση της απελευθέρωσης IL-1α με ιοντοφόρο 0.2μM A23187 Ca2+. Στηλες: έλεγχος (αρνητικό), έλεγχος (κενό), συγκέντρωση 0,25 jM)

Το Dragosantol® περιέχεται στο SymWhite® Plus)

(γραφική παράσταση 2: In vitro-Αποτελεσματικότητα Συγκέντρωσης αBisabolol σε ερεθισμό που έχει προκληθεί με δωδεκυλθειικό νάτριο.

Χωρίς θεραπεία, μεταλλικό έλαιο, 0.5% Dragosantol®, 0.05% Dragosantol®, 0.1125% (-)-α Bisabolol)

Χόγια Lacunosa: διαφάνεια σαν κρύσταλλο

Η Χόγια Lacunosa είναι ένα λουλούδι της ανατολής που υπόσχεται μια λαμπερή εμφάνιση. Χρησιμοποιούνταν στην παραδοσιακή ιατρική για τις καταπραΰντικές τις ιδιότητες.

Συγκεκριμένα η Χόγια Lacunosa που χρησιμοποιεί η Beauty Spa καλλιεργείται στην Ταΰλάνδη σε μια φάρμα που εγγυάται την ανιχνευσιμότητα & τη βιωσιμότητα του είδους ως προστατευόμενο είδος καθώς & την προστασία της βιοποικιλότητας.

Η σύνθεσή της είναι ιδανική για τη θεραπεία του δέρματος με δυσχρωμία & κηλίδες. Περιέχει τερπένια, φλαβονοειδή & φυτοστερόλες που υπόσχονται ανανέωση καθώς & καταπραΰντική & προστατευτική δράση, ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα που πάσχει από φλεγμονή. Επίσης, η διαφανής, ευαίσθητη, εύθραυστη, λαμπερή σαν κρύσταλλο εικόνα της συνδιάζεται με την έννοια της τελειότητας & της αντανάκλασης του φωτός, δύο σημαντικά στοιχεία που δίνουν μια λαμπερή είκονα στο πρόσωπό σας.

Εκχύλισμα γλυκόρριζας: αρχαίες θεραπείες

Το Perfectionist περιέχει Γλυκυρρετικό οξύ, που προέρχεται από εκχύλισμα γλυκόρριζας, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές & αντιφλεγμωνόδεις ιδιότητές του.

Πιο συγκεκριμένα, διακόπτει την παραγωγή ενός ενζύμου απαραίτητο στα αρχικά στάδια στην παραγωγή μελανίνης. Επιπλέον, η αντιφλεγμονώδης & καταπραϋντικές του ιδιότητες το καθιστούν συστατικό κλειδί στην αντιμετώπιση δερμάτων με δυσχρωμίες & σκούρες κηλίδες.

Τεχνολογία Blur για ματ, παστελ αποτέλεσμα

Τί είναι αυτή η καινούργια “Blur Technology” από την Beauty Spa; Έχει ένα μοναδικό συνδιασμό ειδικών παραγόντων που δρουν επιφανειακά. Φωτοδιαθλαστές καθώς & μοναδικά συστατικά που δίνουν ένα αποτέλεσμα άμεσης λάμψης στο δέρμα. Το πολύ λεπτό στρώμα που δημιουργείται πάνω στο δέρμα στην ουσία τεντώνει & λειαίνει τις ρυτίδες & τις λεπτές γραμμές παρέ-χοντας ταυτόχρονα ένα αποτέλεσμα «γεμίσματος».

Όσον αφορά την οπτική εικόνα, οι παράγοντες λείανσης μειώνουν τους πόρους & τελειοποιούν την επιδερμίδα, η οποία γίνεται ομοιόμορφη.

Το αποτέλεσμα είναι μια λαμπερή & φωτεινή παρουσία. Το δέμα ανακτά τη λάμψη, τη ζωτικότητα & τον ομοιόμορφο τόνο του καθώς οι ρυτίδες & οι δυσχρωμίες εξαφανίζονται με μια απλή κίνηση.

Πιο είναι το μυστικό πίσω από ενα αψεγάδιαστο πρόσωπο;
Το Μείγμα Λεύκανσης & η Τεχνολογία Blur.

Μαζί στην επιτυχία.

 

Goumas Wellness

ΟΛΟΦΥΤΟΥ 15, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
ΤΗΛ: 210 29 10 061 / FAX: 210 29 29 267
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ REJUVI “LIGHTENING TREATMENT” και για τις 4 εποχές

Οι δυσχρωμίες του δέρματος είναι ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετές γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά και άνδρες. Η εμφάνιση των πανάδων μπορεί να οφείλεται σε έκθεση στον ήλιο, σε κάποια ορμονολιγική διαταραχή (εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση κ.α.), σε παρενέργεια από  λήψη φαρμάκων ή και σε συνδυασμό των παραπάνω. Για την REJUVI πρωταρχικός σκοπός είναι να μην εμφανιστούν καν οι πανάδες ή έστω να μην προλάβουν να γίνουν εντόνως ορατές. Για αυτό αφενός  παρέχει πολύ εντατική αντηλιακή προστασία, αφετέρου  το πρωτόκολλο  λεύκανσης  “Lightening treatment” είναι στη διάθεση του αισθητικού όλο το χρόνο για να προσφέρει παράλληλα πρόληψη και θεραπεία.

 Όσο αφορά τους αισθητικούς ένα θέμα που μας προβληματίζει σαν επαγγελματίες είναι όταν τα περιστατικά εμφανίζουν κηλίδες μαζί με κοκκινίλες και ευρυαγγείες. Για αυτό το λόγο η θεραπεία της REJUVI αν και βασίζεται στην δράση των οξέων φρούτων AHA & BHA  δεν απολεπίζει καθόλου την επιδερμίδα, απεναντίας φροντίζει για την τροφή και την θρέψη της, την φωτίζει και την απευαισθητοποιεί. Τα παραπάνω καθιστούν τη μοναδική αυτή  λευκαντική θεραπεία της REJUVI ασφαλή και για τους θερινούς μήνες με αυξημένη ηλιοφάνεια, παρέχοντας τη δυνατότητα εντατικής περιποίησης όλη τη διάρκεια του έτους, χωρίς να μας περιορίζει στον σύντομο ελληνικό χειμώνα.

Σε αντίθεση με την αναμενόμενη απολέπιση, από της περισσότερες λευκαντικές θεραπείες της αγοράς, η θεραπεία της REJUVI ¨Lightening Treatment” λόγω του λυποσωματικού φορέα στα οξέα φρούτων, της μεγάλης περιεκτικότητας ζελέ αλόης στα προϊόντα της και των πανίσχυρων αντιοξειδωτικών συστατικών, όχι μόνο δεν απολεπίζει αλλά αντιμετωπίζει ουσιαστικά τις δυσχρωμίες εν τη γενέσει τους και χαρίζει αποτέλεσμα διαρκείας.   

Για μια λεύκανση με μόνιμα αποτελέσματα, χωρίς να έχουμε την επανεμφάνση  των πανάδων, πρέπει να κατανοήσουμε σε βάθος την φυσιολογία του δέρματος και την διαδικασία παραγωγής μελανίνης. Η παραγωγή της μελανίνης οφείλεται σε  ένα  από τα 22 πρωτεϊνικά αμινοξέα που ονομάζεται τυροσίνη. Η τυροσίνη  είναι  ένα σημαντικό αμινοξύ που υπάρχει εκτός από το δέρμα, στον μυελό των οστών, στον νευρικό σύστημα κτλ. και βοηθάει την φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, την σταθεροποίηση της αρτηριακής  πίεσης και η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει τη νόσο αλτσχάιμερ. Τέλος η τυροσίνη μαζί με το ενζυμό της, τυροσινάση, ύστερα από διάφορες χημικές αντιδράσεις, συνθέτουν τη μελανίνη, που είναι απαραίτητη και αυτή για την προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία. Ο σκοπός λοιπόν, της Λευκαντικής θεραπείας δεν πρέπει να είναι η παύση της παραγωγής της τυροσίνης ούτε και της μελανίνης αφού είναι από κοινού ζωτικές για την ομοιοστασία του οργανισμού. 

Για να επιτύχουμε μόνιμα αποτελέσματα με τη λευκαντική θεραπεία που παρέχουμε  θα πρέπει να δράσουμε στην χημική διαδικασία της παραγωγής της ευμελανίνης (σκουρόχρωμη μελανίνη) χωρίς να χαλάμε όμως την ισορροπία και τη φυσιολογία του οργανισμού. Στόχος είναι να μετατρέψουμε την παραγωγή της ευμελανίνης σε φαιομελανίνη (ανοιχτόχρωμη μελανίνη) αυτό το επιτυγχάνουμε αναχαιτίζοντας τη δράση του ένζυμου τυροσινάση. Η θεραπεία “Lightening treatment” της REJUVI επιστρατεύοντας την γλουταθειόνη, έναν βιοχημικό αγγελιοφόρο που μπλοκάρει τη δράση της τυροσινάσης  ώστε να γίνει μεγαλύτερη σύνθεση φαιομελανίνης αντί για την σκούρα ευμελανίνη.  

Η χρόνια έρευνα της REJUVI σχετικά με τις δυσχρωμίες και την επιθυμητή λεύκανση, βασίζεται στον παραπάνω τρόπο μείωσης της δράσης  του ενζύμου τυροσινάση. Τα λευκαντικά  προϊόντα που χρησιμοποιεί η REJUVI περιέχουν wheat germ extract και κυστίνη για να εξασφαλίσουν την απαραίτητη γλουταθειόνη. Επίσης τα οξέα φρούτων των προϊόντων περιέχουν και εστέρες των οξέων για να μην μειώνεται πολύ το PH ώστε να μην γίνονται ερεθιστικά για το δέρμα, ενώ επιτρέπουν τις  ευεργετικές ιδιότητες των οξέων. 

Rejuvi lightening treatment 

k-facial-cleanser_1.jpgREJUVI bio-mask.jpgREJUVI c-skin-care-formula.jpgREJUVI fruit-complex-formula-1-2.jpgREJUVI fruit-complex-formula-3-4.jpgREJUVI h-skin-healing-gel.jpgREJUVI hydrating-mask.jpgREJUVI i-eye-repair-gel.jpgREJUVI m-massage-oil.jpgREJUVI normalizing-formula.jpgREJUVI purifying-mask.jpgREJUVI r-skin-refreshener.jpgREJUVI whitening-formula.jpgrejuvi-AHA1.jpg

Αναλυτικά Στάδια θεραπείας

Προϊόντα λεύκανσης της REJUVI για το σπίτι:

Η  επαγγελματική θεραπεία της REJUVI “lightening treatment” πρέπει να συνδυάζεται πάντα με καθημερινή φροντίδα στο σπίτι χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, για αμεσότερα και μονιμότερα αποτελέσματα. 

Τα βήματα που προτείνονται είναι τα εξής: 

To πρωί χρησιμοποιήστε το “w” Rejuvi Whitening Toner, αντί για τονωτική λοσιόν. Αυτό το προιόν αναχαιτίζει την δράση της τυροσινάσης, παρέχει και αντιοξειδωτική δράση ενώ προάγει τον σχηματισμό ανοιχτόχρωμης μελανίνης . 

Ύστερα απλώστε ένα μείγμα από   το “x” Rejuvi Vitamin C complex και μία σταγόνα από το  Rejuvi “a” asta echancing serum,  μετά χρησιμοποιείστε το Rejuvi “s” Facial Sun Block με SPF 40.  Ο συνδιασμός  του “x” Rejuvi Vitamin C complex, της “a” asta echancing serum και του αντιηλιακού μπορούν να επιτύχουν δείκτη προστασίας 60. Αυτή είναι η εξερετική τριπλή δράση δημιουργίας για μεγαλύτερη αντηλιακή προστασία χωρίς χημικά φίλτρα. Οι λειτουργίες του Rejuvi “s” Facial Sun Block σαν «εξωτερικό» αντηλιακό και οι λειτουργίες της x” Rejuvi Vitamin C και  της  Rejuvi  “a” asta enhancing serum σαν «εσωτερικό» αντηλιακό του δέρματος  μειώνουν κατά 50% την δράση της UVA  και UVB ηλιακής ακτινοβολίας. Κατά συνέπεια, η ολική προστασία από τον ήλιο θα έχει την διπλάσια ισχύ 40x2= 80(SPF 80) δείκτη προστασίας. 

Το βράδυ να χρησιμοποιείτε το Rejuvi “w” lightening serum, αυτό το προϊόν αναχαιτίζει επίσης το ένζυμο της τυροσινάση, παρέχει αντιοξειδωτική δράση και προάγει το σχηματισμό ανοιχτόχρωμης μελανίνης  είναι πιο δραστικό από το Rejuvi “w” whitening toner (που χρησιμοποιείται συνδυαστικά το πρωί), καθώς περιέχει μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των λευκαντικών συστατικών.  (το προϊόν πρέπει να μείνει μόνο του στην επιδερμίδα το λιγότερο για μία ώρα πριν την εφαρμογή άλλου προϊόντος)

*Σε περίπτωση που η πελάτισσα έχει εντοπισμένες κηλίδες ή μικρής έκτασης δυσχρωμίες για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε το Rejuvi “d” clearing gel τοπικά και μόνο τον χειμώνα.

Τα επαγγελματικά προϊόντα Rejuvi απευθύνονται σε επαγγελματίες αισθητικούς και διατίθενται μόνο από επιλεγμένα κέντρα αισθητικής.

 

 

 

Professional Beauty Services
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Rejuvi και Biologique Recherche
Τηλ: 0030 210 5320533
Σιδηροκάστρου 3, 12462, Δάσος Χαϊδαρίου, Αθήνα
www.beautyservices.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Subscribe to this RSS feed

Ανακαλύψτε τα καλύτερα εστιατόρια και κάντε κράτηση online

αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε επιλεγμένα εστιατόρια

εξαργύρωση πόντων κ.α.

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Μύκονος, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ρόδος  

κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com