ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ REJUVI “LIGHTENING TREATMENT” και για τις 4 εποχές

Οι δυσχρωμίες του δέρματος είναι ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετές γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά και άνδρες. Η εμφάνιση των πανάδων μπορεί να οφείλεται σε έκθεση στον ήλιο, σε κάποια ορμονολιγική διαταραχή (εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση κ.α.), σε παρενέργεια από  λήψη φαρμάκων ή και σε συνδυασμό των παραπάνω. Για την REJUVI πρωταρχικός σκοπός είναι να μην εμφανιστούν καν οι πανάδες ή έστω να μην προλάβουν να γίνουν εντόνως ορατές. Για αυτό αφενός  παρέχει πολύ εντατική αντηλιακή προστασία, αφετέρου  το πρωτόκολλο  λεύκανσης  “Lightening treatment” είναι στη διάθεση του αισθητικού όλο το χρόνο για να προσφέρει παράλληλα πρόληψη και θεραπεία.

 Όσο αφορά τους αισθητικούς ένα θέμα που μας προβληματίζει σαν επαγγελματίες είναι όταν τα περιστατικά εμφανίζουν κηλίδες μαζί με κοκκινίλες και ευρυαγγείες. Για αυτό το λόγο η θεραπεία της REJUVI αν και βασίζεται στην δράση των οξέων φρούτων AHA & BHA  δεν απολεπίζει καθόλου την επιδερμίδα, απεναντίας φροντίζει για την τροφή και την θρέψη της, την φωτίζει και την απευαισθητοποιεί. Τα παραπάνω καθιστούν τη μοναδική αυτή  λευκαντική θεραπεία της REJUVI ασφαλή και για τους θερινούς μήνες με αυξημένη ηλιοφάνεια, παρέχοντας τη δυνατότητα εντατικής περιποίησης όλη τη διάρκεια του έτους, χωρίς να μας περιορίζει στον σύντομο ελληνικό χειμώνα.

Σε αντίθεση με την αναμενόμενη απολέπιση, από της περισσότερες λευκαντικές θεραπείες της αγοράς, η θεραπεία της REJUVI ¨Lightening Treatment” λόγω του λυποσωματικού φορέα στα οξέα φρούτων, της μεγάλης περιεκτικότητας ζελέ αλόης στα προϊόντα της και των πανίσχυρων αντιοξειδωτικών συστατικών, όχι μόνο δεν απολεπίζει αλλά αντιμετωπίζει ουσιαστικά τις δυσχρωμίες εν τη γενέσει τους και χαρίζει αποτέλεσμα διαρκείας.   

Για μια λεύκανση με μόνιμα αποτελέσματα, χωρίς να έχουμε την επανεμφάνση  των πανάδων, πρέπει να κατανοήσουμε σε βάθος την φυσιολογία του δέρματος και την διαδικασία παραγωγής μελανίνης. Η παραγωγή της μελανίνης οφείλεται σε  ένα  από τα 22 πρωτεϊνικά αμινοξέα που ονομάζεται τυροσίνη. Η τυροσίνη  είναι  ένα σημαντικό αμινοξύ που υπάρχει εκτός από το δέρμα, στον μυελό των οστών, στον νευρικό σύστημα κτλ. και βοηθάει την φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, την σταθεροποίηση της αρτηριακής  πίεσης και η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει τη νόσο αλτσχάιμερ. Τέλος η τυροσίνη μαζί με το ενζυμό της, τυροσινάση, ύστερα από διάφορες χημικές αντιδράσεις, συνθέτουν τη μελανίνη, που είναι απαραίτητη και αυτή για την προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία. Ο σκοπός λοιπόν, της Λευκαντικής θεραπείας δεν πρέπει να είναι η παύση της παραγωγής της τυροσίνης ούτε και της μελανίνης αφού είναι από κοινού ζωτικές για την ομοιοστασία του οργανισμού. 

Για να επιτύχουμε μόνιμα αποτελέσματα με τη λευκαντική θεραπεία που παρέχουμε  θα πρέπει να δράσουμε στην χημική διαδικασία της παραγωγής της ευμελανίνης (σκουρόχρωμη μελανίνη) χωρίς να χαλάμε όμως την ισορροπία και τη φυσιολογία του οργανισμού. Στόχος είναι να μετατρέψουμε την παραγωγή της ευμελανίνης σε φαιομελανίνη (ανοιχτόχρωμη μελανίνη) αυτό το επιτυγχάνουμε αναχαιτίζοντας τη δράση του ένζυμου τυροσινάση. Η θεραπεία “Lightening treatment” της REJUVI επιστρατεύοντας την γλουταθειόνη, έναν βιοχημικό αγγελιοφόρο που μπλοκάρει τη δράση της τυροσινάσης  ώστε να γίνει μεγαλύτερη σύνθεση φαιομελανίνης αντί για την σκούρα ευμελανίνη.  

Η χρόνια έρευνα της REJUVI σχετικά με τις δυσχρωμίες και την επιθυμητή λεύκανση, βασίζεται στον παραπάνω τρόπο μείωσης της δράσης  του ενζύμου τυροσινάση. Τα λευκαντικά  προϊόντα που χρησιμοποιεί η REJUVI περιέχουν wheat germ extract και κυστίνη για να εξασφαλίσουν την απαραίτητη γλουταθειόνη. Επίσης τα οξέα φρούτων των προϊόντων περιέχουν και εστέρες των οξέων για να μην μειώνεται πολύ το PH ώστε να μην γίνονται ερεθιστικά για το δέρμα, ενώ επιτρέπουν τις  ευεργετικές ιδιότητες των οξέων. 

Rejuvi lightening treatment 

k-facial-cleanser_1.jpgREJUVI bio-mask.jpgREJUVI c-skin-care-formula.jpgREJUVI fruit-complex-formula-1-2.jpgREJUVI fruit-complex-formula-3-4.jpgREJUVI h-skin-healing-gel.jpgREJUVI hydrating-mask.jpgREJUVI i-eye-repair-gel.jpgREJUVI m-massage-oil.jpgREJUVI normalizing-formula.jpgREJUVI purifying-mask.jpgREJUVI r-skin-refreshener.jpgREJUVI whitening-formula.jpgrejuvi-AHA1.jpg

Αναλυτικά Στάδια θεραπείας

Προϊόντα λεύκανσης της REJUVI για το σπίτι:

Η  επαγγελματική θεραπεία της REJUVI “lightening treatment” πρέπει να συνδυάζεται πάντα με καθημερινή φροντίδα στο σπίτι χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, για αμεσότερα και μονιμότερα αποτελέσματα. 

Τα βήματα που προτείνονται είναι τα εξής: 

To πρωί χρησιμοποιήστε το “w” Rejuvi Whitening Toner, αντί για τονωτική λοσιόν. Αυτό το προιόν αναχαιτίζει την δράση της τυροσινάσης, παρέχει και αντιοξειδωτική δράση ενώ προάγει τον σχηματισμό ανοιχτόχρωμης μελανίνης . 

Ύστερα απλώστε ένα μείγμα από   το “x” Rejuvi Vitamin C complex και μία σταγόνα από το  Rejuvi “a” asta echancing serum,  μετά χρησιμοποιείστε το Rejuvi “s” Facial Sun Block με SPF 40.  Ο συνδιασμός  του “x” Rejuvi Vitamin C complex, της “a” asta echancing serum και του αντιηλιακού μπορούν να επιτύχουν δείκτη προστασίας 60. Αυτή είναι η εξερετική τριπλή δράση δημιουργίας για μεγαλύτερη αντηλιακή προστασία χωρίς χημικά φίλτρα. Οι λειτουργίες του Rejuvi “s” Facial Sun Block σαν «εξωτερικό» αντηλιακό και οι λειτουργίες της x” Rejuvi Vitamin C και  της  Rejuvi  “a” asta enhancing serum σαν «εσωτερικό» αντηλιακό του δέρματος  μειώνουν κατά 50% την δράση της UVA  και UVB ηλιακής ακτινοβολίας. Κατά συνέπεια, η ολική προστασία από τον ήλιο θα έχει την διπλάσια ισχύ 40x2= 80(SPF 80) δείκτη προστασίας. 

Το βράδυ να χρησιμοποιείτε το Rejuvi “w” lightening serum, αυτό το προϊόν αναχαιτίζει επίσης το ένζυμο της τυροσινάση, παρέχει αντιοξειδωτική δράση και προάγει το σχηματισμό ανοιχτόχρωμης μελανίνης  είναι πιο δραστικό από το Rejuvi “w” whitening toner (που χρησιμοποιείται συνδυαστικά το πρωί), καθώς περιέχει μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των λευκαντικών συστατικών.  (το προϊόν πρέπει να μείνει μόνο του στην επιδερμίδα το λιγότερο για μία ώρα πριν την εφαρμογή άλλου προϊόντος)

*Σε περίπτωση που η πελάτισσα έχει εντοπισμένες κηλίδες ή μικρής έκτασης δυσχρωμίες για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε το Rejuvi “d” clearing gel τοπικά και μόνο τον χειμώνα.

Τα επαγγελματικά προϊόντα Rejuvi απευθύνονται σε επαγγελματίες αισθητικούς και διατίθενται μόνο από επιλεγμένα κέντρα αισθητικής.

 

 

 

Professional Beauty Services
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Rejuvi και Biologique Recherche
Τηλ: 0030 210 5320533
Σιδηροκάστρου 3, 12462, Δάσος Χαϊδαρίου, Αθήνα
www.beautyservices.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 04:14

Ανακαλύψτε τα καλύτερα εστιατόρια και κάντε κράτηση online

αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε επιλεγμένα εστιατόρια

εξαργύρωση πόντων κ.α.

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Μύκονος, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ρόδος  

κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com