BEAUTY SPA Perfectionist από τη GOUMAS WELLNESS

Η φιλοσοφία της τελειότητας: θεραπεία κατά των κηλίδων, ανανέωση, λάμψη.

Το Μείγμα Λεύκανσης (Whitening Blend) από την Beauty Spa συνδιάζεται με την επόμενη γενιά της τεχνολογίας blur που δημιουργεί ένα ματ, παστέλ αποτέλεσμα στο δέρμα. Για μια αψεγάδιαστη, ομοιόμορφη επιδερμίδα χωρίς δυσχρωμίες & σημάδια.

Μόνο μια υψηλή κοσμετολογική τεχνολογία μπορεί να συνδιάσει αυτό το οπτικό αποτέλεσμα με πραγματική ενυδάτωση του δέρματος, λειότητα & μείωση των δυσχρωμιών, κάτι που αποτελεί βασική προΰπόθεση για ένα τέλειο δέρμα που βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και εξασφαλίζει την «ιδανική αποκάλυψη», η οποία είναι η τάση σήμερα: να εμφανιζόμαστε χωρίς μεικάπ και να αποκαλύπτουμε την τέλειά μας εμφάνιση.

Η χαρά της τελειότητας

Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσα από τρία βασικά βήματα:

  • Προετοιμασία & ανανέωση του δέρματος με τη βοήθεια ειδικών απολεπιστικών scrub & πάστας λείανσης εμπλουτισμένης με ελαφρόπετρα & πηλό.
  • Ρύθμιση της μελανίνης, βελτίωση της υφής του δέρματος & της φωτεινότητας χάρη στο ειδικό Μείγμα Λεύκανσης (Whitening Blend) – ένα αποκλειστικό προΐόν από τη Cosmoproject.
  • Ματ, παστέλ εικόνα του δέρματος χάρη σε ειδικούς παράγοντες που βελτιώνουν την υφή του δέρματος & τη φωτεινότητα, μειώνουν στο ελάχιστο τα οποιαδήποτε σημάδια στο δέρμα & είναι αντάξιοι & για την πιο κοντινή selfie.

PERFECTIONIST

Μείγμα Λεύκανσης (Whitening Blend) από τη Beauty Spa: Ιδανική αποκάλυψη

Η Beauty Spa έχει δημιουργήσει ένα αποκλειστικό μείγμα που αποτελείται από τρία ενεργά συστατικά τα οποία δουλεύουν συνεργατικά για μια φωτεινή επιδερμίδα χωρίς κηλίδες. Σκοπός τους είναι να αντιμετωπίσουν αποελεσματικά τις κηλίδες που προκαλούν τη δυσχρωμία στην επιδερμίδα επιτυγχάνοντας τα ακόλουθα:

  1. Ρύθμιση της υπερβολικής παραγωγής μελανίνης.

  2. Θεραπεία της φλεγμονής του προσώπου η οποία προκαλεί σημάδια υπερμελάχρωσης.

  3. Ανανέωση του δέρματος, η οποία ειναι σημαντική για να γίνει το δέρμα πιο λείο, ομοιόμορφο & λαμπερό.

Τα παραπάνω επιτυγχάνονται με το Μείγμα Λεύκανσης (Whitening Blend) το οποίο είναι ένας συνδιασμός Resorcinol & Bisabolol, Χόγια Lacunosaesorcinol & Bisabolol: τρεις δράσεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα & εκχύλισμα γλυκόρριζας.

Το αποτέλεσμα, το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένο, είναι ένα δέρμα με ομοιόμορφο τόνο το οποίο μέρα με τη μέρα μαθαίνει πως να προστατεύεται από τις καθημερινες επιθέσεις. Θεραπεία & πρόληψη, δύο σε ένα.

Resorcinol and Bisabolol: τρεις δράσεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα

Ο συνδιασμός των Bisabolol και Resorcinol, γνωστό & ως SymWhite® Plus, έχει δημιουργηθεί συγκεκριμένα για τη θεραπεία των κηλίδων & δυσχρωμιών. Το αποτέλεσμα είναι διπλό & επικεντρώνεται τόσο στην προληψη όσο & στη θεραπεία.

Για την επίτευξη του παραπάνω, το Resorcinol & Bisabolol δρουν σε τρία διαφορετικά επίπεδα:

1. Μειώνουν την ποσότητα μελανίνης στην κηλίδα.

Οι κηλίδες προκύπτουν από την υπερβολική παραγωγή μελανίνης που έχει ως αποτέλεσμα περιοχές στο δέρμα γεμάτες με κηλίδες. Ο συνδιασμός των Resorcinol & Bisabolol δρουν σε αυτό τον τομέα & εξασφαλίζουν επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Μια κλινική έρευνα διεξήχθη με 21 εθελοντές ηλικίας 18-70 με τουλάχιστον μια κηλίδα διαμέτρου μεγαλύτερης των 5mm. Αξιολογήθηκαν με ένα κορνεόμετρο που μέτρησε το δείκτη μελανίνης & λήφθηκαν φωτογραφίες σε κανονικές συνθήκες & κλινικό σκορ χρώματος. Η έρευνα απόδειξε ότι οι κηλίδες μειώθηκαν μέχρι 12% εντός μόλις 28 ημερών θεραπείας εφαρμόζοντας ένα προΐόν που περιείχε SymWhite® Plus εν αντιθέσει με μείωση 4% με τη χρήση εικονικού φαρμάκου.

Τα αποτελέσματα φαίνονται στις παρακάτω γραφικές παραστάσεις:

(γραφικη παράσταση 1: δείκτης μελανίνης-έλεγχος-κοντινό σημείο-κηλίδα)

(γραφική παράσταση 2: ΙΤΑ κηλίδες δερματος-έλεγχος-κοντινό σημείο-κηλίδα)

Tα παραπάνω αποτελέσματα αποδεικνύουν την ισχυρή δράση κατά των κηλίδων που έχει το SymWhite® Plus, το ενεργό συστατικό που περιέχεται στο Perfectionist.

2. Αντιοξειδωτική δράση

Ο συνδιασμός των Resorcinol & Bisabolol παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Στην ουσία «καταναλώνουν» τα Αντιδραστικά Είδη Οξυγόνου. Αυτό μεταφράζεται ως μείωση της φλεγμονής που διεγείρει τα μελανοκύτταρα & παρεμπόδιση της γήρανσης του δέρματος.

3. Αναστολή της IL-1-α eTNF-α

Το SymWhite®Plus είναι αναστολέας της ιντερλευκίνης-1 άλφα (IL-1-α), μιας κυτοκίνης η οποία συμμετέχει στη διαδικασία ανάπλασης του ιστού & έχει ισχυρή φλεγμονώδη δράση. Επίσης αναστέλλει την TNF-α, μια κυτοκίνη που εμπλέκεται στην συστεμική φλεγμονή & είναι μέλος της ομάδας κυτοκινών που διεγείρουν την αντίδραση της οξείας φάσης. Και οι δύο αυτές κυτοκίνες προκαλούν συστεμικές αντιδράσεις οποίες οδηγούν, μεταξύ άλλων & στη δημιουργία κηλίδων στο δέρμα. Η αναστολή τους συνεπώς σημαίνει μείωση της δημιουργίας & της παρουσίας κηλίδων & δυσχρωμίας.

(γραφική παράσταση 1: In vitro-Καθορισμός του HaCaT IL-1α-διέγερση της απελευθέρωσης IL-1α με ιοντοφόρο 0.2μM A23187 Ca2+. Στηλες: έλεγχος (αρνητικό), έλεγχος (κενό), συγκέντρωση 0,25 jM)

Το Dragosantol® περιέχεται στο SymWhite® Plus)

(γραφική παράσταση 2: In vitro-Αποτελεσματικότητα Συγκέντρωσης αBisabolol σε ερεθισμό που έχει προκληθεί με δωδεκυλθειικό νάτριο.

Χωρίς θεραπεία, μεταλλικό έλαιο, 0.5% Dragosantol®, 0.05% Dragosantol®, 0.1125% (-)-α Bisabolol)

Χόγια Lacunosa: διαφάνεια σαν κρύσταλλο

Η Χόγια Lacunosa είναι ένα λουλούδι της ανατολής που υπόσχεται μια λαμπερή εμφάνιση. Χρησιμοποιούνταν στην παραδοσιακή ιατρική για τις καταπραΰντικές τις ιδιότητες.

Συγκεκριμένα η Χόγια Lacunosa που χρησιμοποιεί η Beauty Spa καλλιεργείται στην Ταΰλάνδη σε μια φάρμα που εγγυάται την ανιχνευσιμότητα & τη βιωσιμότητα του είδους ως προστατευόμενο είδος καθώς & την προστασία της βιοποικιλότητας.

Η σύνθεσή της είναι ιδανική για τη θεραπεία του δέρματος με δυσχρωμία & κηλίδες. Περιέχει τερπένια, φλαβονοειδή & φυτοστερόλες που υπόσχονται ανανέωση καθώς & καταπραΰντική & προστατευτική δράση, ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα που πάσχει από φλεγμονή. Επίσης, η διαφανής, ευαίσθητη, εύθραυστη, λαμπερή σαν κρύσταλλο εικόνα της συνδιάζεται με την έννοια της τελειότητας & της αντανάκλασης του φωτός, δύο σημαντικά στοιχεία που δίνουν μια λαμπερή είκονα στο πρόσωπό σας.

Εκχύλισμα γλυκόρριζας: αρχαίες θεραπείες

Το Perfectionist περιέχει Γλυκυρρετικό οξύ, που προέρχεται από εκχύλισμα γλυκόρριζας, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές & αντιφλεγμωνόδεις ιδιότητές του.

Πιο συγκεκριμένα, διακόπτει την παραγωγή ενός ενζύμου απαραίτητο στα αρχικά στάδια στην παραγωγή μελανίνης. Επιπλέον, η αντιφλεγμονώδης & καταπραϋντικές του ιδιότητες το καθιστούν συστατικό κλειδί στην αντιμετώπιση δερμάτων με δυσχρωμίες & σκούρες κηλίδες.

Τεχνολογία Blur για ματ, παστελ αποτέλεσμα

Τί είναι αυτή η καινούργια “Blur Technology” από την Beauty Spa; Έχει ένα μοναδικό συνδιασμό ειδικών παραγόντων που δρουν επιφανειακά. Φωτοδιαθλαστές καθώς & μοναδικά συστατικά που δίνουν ένα αποτέλεσμα άμεσης λάμψης στο δέρμα. Το πολύ λεπτό στρώμα που δημιουργείται πάνω στο δέρμα στην ουσία τεντώνει & λειαίνει τις ρυτίδες & τις λεπτές γραμμές παρέ-χοντας ταυτόχρονα ένα αποτέλεσμα «γεμίσματος».

Όσον αφορά την οπτική εικόνα, οι παράγοντες λείανσης μειώνουν τους πόρους & τελειοποιούν την επιδερμίδα, η οποία γίνεται ομοιόμορφη.

Το αποτέλεσμα είναι μια λαμπερή & φωτεινή παρουσία. Το δέμα ανακτά τη λάμψη, τη ζωτικότητα & τον ομοιόμορφο τόνο του καθώς οι ρυτίδες & οι δυσχρωμίες εξαφανίζονται με μια απλή κίνηση.

Πιο είναι το μυστικό πίσω από ενα αψεγάδιαστο πρόσωπο;
Το Μείγμα Λεύκανσης & η Τεχνολογία Blur.

Μαζί στην επιτυχία.

 

Goumas Wellness

ΟΛΟΦΥΤΟΥ 15, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
ΤΗΛ: 210 29 10 061 / FAX: 210 29 29 267
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 04:06

Ανακαλύψτε τα καλύτερα εστιατόρια και κάντε κράτηση online

αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε επιλεγμένα εστιατόρια

εξαργύρωση πόντων κ.α.

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Μύκονος, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ρόδος  

κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com