FELIS ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ από τη Bonum Terrae σε επιλεγμένα Ινστιτούτα Αισθητικής
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ - Λένα Τσικούρη Αισθητικός Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ - Λένα Τσικούρη Αισθητικός Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας
ΓΗΡΑΝΣΗ του δέρματος - Αιτία και Αντιμετώπιση - ANTIAGING PROJECT από την ΟΣΕΔΑΕ και τη Natural Cosmetics Sempreviva Chem
ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ 2018
Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ: ΕΝΩΣΗ ΠΣΑΑΕ - ΕΕΠΑΕ
VIDEO: Η αποτρίχωση είναι ομορφιά - ΟΣΕΔΑΕ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Χρήση της τεχνολογίας Έντονου Παλμικού Φωτός (IPL) και Laser για μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας - ΙΣΑΑΚ ΣΑΚΗΣ BSc Biomechanical Engineer, MSc Biomedical Engineer, Ben Gurion University of the Negev, Israel
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Λιπαρό δέρμα - περιποίηση στο ινστιτούτο αισθητικής και περιποίηση στο σπίτι - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νύχια επιπλοκές - Νίνα Ποτουρίδη Ποδίατρος
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αντιοξειδωτικές θεραπείες για καπνιστές - Barbara Νάνου Αισθητικός Κοσμετολόγος, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Κόκκινα, ερεθισμένα δέρματα - Barbara Νάνου Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αποτρίχωση - ΖΑΠΠΕΙΟ ΔΥΟ FORUM 2017 - Μαρία Κυριάκη - Αισθητικός Κοσμετολόγος ΤΕΙ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της ακμής με τα νέας γενιάς προϊόντα - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός Κοσμητολόγος ΑΤΕΙ Αθήνας
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΔΙΑΛΥΝΑ ΜΑΡΙΑ
«
  • 1
  • 2
  • 3
»

CEPEK ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 19 και 20 Νοεμβρίου 2017

Η Cepek δημιουργήθηκε το 1995 από τα σωματεία της Γαλλίας, Βρετανίας και Ιταλίας και οι επίσημες γλώσσες που χρησιμοποιούν τα μέλη είναι Αγγλικά και Γαλλικά.

Στις 19 & 20 Νοεμβρίου, η πρόεδρος της ΟΣΕΔΑΕ, Λένα Τσικούρη και η πρόεδρος του ΣΕΠΑΕ Κωνσταντίνα Φραγκοδημητροπούλου, συμμετείχαν στην 20η Πανευρωπαική Συνδιάσκεψη Αισθητικών, παρουσιάζοντας τα της Ελλάδας.

Στη συνδιάσκεψη, έγιναν κι εκλογές, προκειμένου, ν΄ αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, που θα διαχειρισθεί τα θέματα για την επόμενη τριετία.

Από τις αρχαιρεσίες προέκυψε ΔΣ με πρόεδρο την Ιταλίδα αισθητικό Laura Grilli, γραμματέα την Petra Mrhar από τη Σερβία, αντιπροέδρους τις Magda Magri Naudi από Μάλτα & Anne Parkkinen από Φιλλανδία.

Την πρώτη μέρα στο ξενοδοχείο PALATINO στη Ρώμη, έγιναν η γενική συνέλευση, απολογισμός και αρχαιρεσίες. Τη δεύτερη ημέρα, στην κεντρική αίθουσα του CNA, που για τους Ιταλούς είναι η δική μας ΓΣΕΒΕΕ, δηλαδή συνομοσπονδία πολλών επαγγελμάτων.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των κομμωτών, οι οποίοι επειδή είναι πολλοί, έχουν το μεγαλύτερο συνδικάτο, το οποίο περιλαμβάνει εκτός των κομμωτών, τους αισθητικούς, τους φυσικοθεραπευτές και τους νοσηλευτές.

Στη συνάντηση της δεύτερης μέρας, η κα Φραγκοδημητροπούλου ανέφερε τα του ΣΕΠΑΕ, τα συνέδρια, τα σεμινάρια, τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει, όχι μόνο ο αισθητικός, αλλά και ο κάθε μικρός επιχειρηματίας, λόγω της υπερφορολόγησης, που συμβαίνει στην Ελλάδα.

Η κα Τσικούρη παρουσίασε τη δράση της ομάδας αισθητικών, που παρέχουν δωρεάν αισθητικές περιποιήσεις σε ασθενείς, που ζουν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Οι συνάδελφοι από τις Ευρωπαικές χώρες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα, που αναπτύξαμε και χρειάστηκε να γίνει εκτενής διάλογος για να κατανοήσουμε  και ν΄ ανταλλάξουμε απόψεις.

Αντίστοιχα, οι αισθητικοί ανέφεραν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η κάθε μία στη χώρα της. Όλες οι χώρες έχουν θέματα με τους γιατρούς, όλες με το ΦΠΑ, αλλά δεν παραπονέθηκε καμία ιδιαίτερα με τη φορολογία. Ασχολούνται πολύ με το ιατρικό πεντικιούρ. Όλες θέλουν επιμορφωτικά σεμινάρια, τα οποία γίνονται στην Ευρώπη, μέσω CIDESCO, οπότε καταλαβαίνετε, πως είναι το επίπεδο.

Σαν Ελλάδα υποσχεθήκαμε να οργανώσουμε κάποια σεμινάρια υψηλότερου επιπέδου. Δώσαμε ραντεβού την επόμενη χρονιά στις Βρυξέλλες και υποσχεθήκαμε να είμαστε σ΄ επαφή μεταξύ μας.

image 1image 2

Last modified onΠαρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 23:28

Ανακαλύψτε τα καλύτερα εστιατόρια και κάντε κράτηση online

αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε επιλεγμένα εστιατόρια

εξαργύρωση πόντων κ.α.

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Μύκονος, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ρόδος  

κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com