FELIS ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ από τη Bonum Terrae σε επιλεγμένα Ινστιτούτα Αισθητικής
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ - Λένα Τσικούρη Αισθητικός Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ - Λένα Τσικούρη Αισθητικός Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας
ΓΗΡΑΝΣΗ του δέρματος - Αιτία και Αντιμετώπιση - ANTIAGING PROJECT από την ΟΣΕΔΑΕ και τη Natural Cosmetics Sempreviva Chem
ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ 2018
Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ: ΕΝΩΣΗ ΠΣΑΑΕ - ΕΕΠΑΕ
VIDEO: Η αποτρίχωση είναι ομορφιά - ΟΣΕΔΑΕ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Χρήση της τεχνολογίας Έντονου Παλμικού Φωτός (IPL) και Laser για μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας - ΙΣΑΑΚ ΣΑΚΗΣ BSc Biomechanical Engineer, MSc Biomedical Engineer, Ben Gurion University of the Negev, Israel
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Λιπαρό δέρμα - περιποίηση στο ινστιτούτο αισθητικής και περιποίηση στο σπίτι - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νύχια επιπλοκές - Νίνα Ποτουρίδη Ποδίατρος
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αντιοξειδωτικές θεραπείες για καπνιστές - Barbara Νάνου Αισθητικός Κοσμετολόγος, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Κόκκινα, ερεθισμένα δέρματα - Barbara Νάνου Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αποτρίχωση - ΖΑΠΠΕΙΟ ΔΥΟ FORUM 2017 - Μαρία Κυριάκη - Αισθητικός Κοσμετολόγος ΤΕΙ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της ακμής με τα νέας γενιάς προϊόντα - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός Κοσμητολόγος ΑΤΕΙ Αθήνας
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΔΙΑΛΥΝΑ ΜΑΡΙΑ
«
  • 1
  • 2
  • 3
»

EARLY WARNING Ευκαιρία έγκαιρης προειδοποίησης

EARLY WARNING

Κάτι πολύ καλό για τις επιχειρήσεις.

Αυτό το σύστημα βοηθάει τις επιχειρήσεις, που δεν πάνε καλά, λόγω της κρίσης, λόγω έλλειψης σωστής κατεύθυνσης, λόγω ατυχίας κλπ, να ξανακάνουν μια νέα σωστή αρχή, με μια υγιή και σωστή επιχείρηση.

Μέ ανθρώπους, που είναι σχετικοί με τη διοίκηση και την οργάνωση, που έχουν σημαντική επιχειρηματική εμπειρία από την αγορά, και μέ συστήματα, που προέρχονται, από την Ευρώπη, βοηθιέται η επιχείρηση ν΄ ακολουθήσει μια πορεία, που θα οδηγήσει, τελικά, στην εξυγείανση, κάνοντας  μια καινούργια αρχή.

Early warning. Αυτό το πρόγραμμα το έφεραν στην Ελλάδα, το ΕΕΑ και η ΓΣΕΒΕΕ.

Ήρθαν από την Ευρώπη, εθελοντές, να μας διδάξουν κι εμάς, πως να σώσουμε τις επιχειρήσεις. Γιατί αυτό το πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Εγώ, έχω την τιμή, να είμαι μία από τους εθελοντές μέντορες, που εκπαιδεύονται, να «σώσουν» επιχειρήσεις. Θα έχω τη βοήθεια των επαγγελματιών μεντόρων (3 έχει ορίσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο). Οι εθελοντές, σαν εμένα είναι περίπου 80, που θα συνεργαστούμε, προκειμένου να κινήσουμε την διαδικασία του προγράμματος.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα.

Ας πούμε, μια επιχείρηση αισθητικής, αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από το Early Warning. Έχει εντοπίσει προβλήματα πχ οικονομικά. Θεωρεί ότι η επιχείρησή του παρότι έχει δουλειά, τα οικονομικά του δεν είναι ανάλογα.

Ο επιχειρηματίας προσφεύγει στο ΕΕΑ ή στην ΓΣΕΒΕΕ και ζητάει βοήθεια. Τον αναλαμβάνουν οι μέντορες, οι οποίοι, επισκέπτονται την επιχείρηση και προσπαθούν, να βρούν, γιατί συμβαίνει αυτό.  Mαζεύουν στοιχεία, παρακολουθούν την επιχείρηση, τους εργαζόμενους, και σύντομα βρίσκουν τους λόγους, που συμβαίνει αυτό. Αν όλα πάνε κατ΄ ευχήν, θα οδηγηθεί η υφιστάμενη επιχείρηση σε κλείσιμο και μετά θ΄ ανοίξει μια νέα καθαρή και απαλλαγμένη από βάρη επιχείρηση.

Όλη αυτή η διαδικασία, γίνεται με πλήρη μυστικότητα και εχεμύθεια. Με πλήρη σεβασμό και προσοχή στους ανθρώπους και την επιχείρηση.

Η διαδικασία αυτή, το να βάλεις μέσα στην επιχείρηση συμβούλους, να σε βοηθήσουν για να βελτιώσεις την επιχείρησή σου, γίνεται ΤΩΡΑ, ΔΩΡΕΑΝ. Μέσα από το πρόγραμμα EARLY WARNING.

Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να βοηθηθείτε και να πάτε καλύτερα, μη διστάσετε. Εδώ υπάρχουν οι ειδικοί μέντορες, που περιμένουν να σας βοηθήσουν.

Λένα Τσικούρη

Αισθητικός-Κοσμητολόγος ΤΕΙ Α

Last modified onΤρίτη, 08 Μάιος 2018 15:37
Λένα Τσικούρη, αισθητικός - κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας NEFER

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960

Το 1978 μπήκε στη σχολή Αισθητικής στα ΚΑΤΕΕ Αθήνας, με υποτροφία (3η σε σειρά εισαγωγής). Το 1981 απεφοίτησε, και το 1982 άνοιξε το εργαστήριο αισθητικής FIGURA, το οποίο λειτουργεί αδιάληπτα μέχρι σήμερα, σε ιδιόκτητο χώρο στην Ηλιούπολη Αττικής.

Το 1981 ιδρύθηκε ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, του οποίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος, και πρώτη πρόεδρος. 

Το 1987 εκδόθηκε το περιοδικό ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ, του οποίου υπήρξε εκδότρια και αρχισυντάκτρια, μέχρι το 2008, οπότε έγινε ηλεκτρονικό.

Το 1998, ο ΠΣΑΑΕ ενώθηκε με τον ΣΕΠΑΕ (Σύνδεσμος Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδας), στον οποίο  υπήρξε ιδρυτικό μέλος και γενική  γραμματέας μέχρι το 2008.

Το 2014, εξελέγη αντιπρόεδρος στον ΣΕΠΑΕ.

Έχει οργανώσει περί τα δέκα κλαδικά συνέδρια, πολλά σεμινάρια  και έχει παρακολουθήσει αδιάλειπτα, σχεδόν όλα τα σεμινάρια, συνέδρια, εργαστήρια, που έχουν εκπονηθεί, από το 1978 έως σήμερα.

Είναι από το 2017 πρόεδρος στην ΟΣΕΔΑΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας)

Website: nefer.gr/

Ανακαλύψτε τα καλύτερα εστιατόρια και κάντε κράτηση online

αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε επιλεγμένα εστιατόρια

εξαργύρωση πόντων κ.α.

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Μύκονος, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ρόδος  

κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com