ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: bebefest 20 και 21 Οκτωβρίου 2018 - φεστιβάλ για τους νέους γονείς με τα μωράκια τους

Για πρώτη φορά στην Αθήνα διοργανώνεται το bebefest. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ σεμιναρίων, εκθεμάτων και εμπειριών για τους νέους γονείς με τα μωράκια τους

Το πρώτο γεγονός προγραμματίζεται να γίνει στις 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 ενώ η περιοδικότητά του θα είναι δύο φορές ετησίως, το φθινόπωρο και την άνοιξη.

Σκοπός του είναι να φέρει σε επαφή τους επισκέπτες με τα εκθέματα αλλά και τις γνώσεις, τα μαθήματα, όλα συγκεντρωμένα σ' ένα μόνο σημείο συνάντησης!

Ως επισκέπτες αναμένονται όσα ζευγάρια θέλουν να ξεκινήσουν την νέα τους οικογένεια ή είναι σε διαδικασία εγκυμοσύνης ή έχουν κάνει ήδη το πρώτο τους μωράκι.

Σχεδιάζεται να είναι μια γιορτή για την οικογένεια όπου θ' ακούσουν και θα μάθουν για θέματα και πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν από επιστήμονες, θα δουν από κοντά εκθέματα που ήδη γνωρίζουν και θα μάθουν τα καινοτόμα προϊόντα - εξοπλισμούς που χρειάζονται.

Ως συμμετέχοντες θα βρίσκονται εταιρείες βρεφικού εξοπλισμού και εγκυμοσύνης, και ως υποστηρικτές θα πλαισιώσουν τα σεμινάρια εταιρείες βρεφικών καλλυντικών, πάνες, βρεφικές τροφές, φαρμακευτικές κλπ.

Ως ομιλητές θα παραβρεθούν επιστήμονες και ειδικότερα παιδίατροι, γυναικολόγοι, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, σύλλογοι μαιών και μαιευτών, οργανισμοί για το θηλασμό, την μητρότητα.

Βιωματικά μαθήματα για γιόγκα, πρώτες βοήθειες, θηλασμού κλπ θα γίνουν από ανάλογους οργανισμούς.

Είναι πεποίθηση της διοργανώτριας εταιρείας ότι η παρουσίαση όλων των αξιόλογων εκθεμάτων και υπηρεσιών στην χώρα μας θα δώσει την δυνατότητα  στους επισκέπτες του bebefest να επιλέξουν απ τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα, να μιλήσουν με τους υπευθύνους των εταιριών αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και βαθύτερη γνώση σε κάθε τι που τους ενδιαφέρει.

Φεστιβάλ :  Για τους νέους γονείς με τα μωράκια τους
Xώρος : Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου
Hμ/νία :  20 & 21 Οκτωβρίου 2018
Γεγονός  : 1ο