Εκδήλωση της εταιρείας Chrysallis Proderma στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά

Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στο αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας έγινε η εκδήλωση της εταιρείας Chrysallis Proderma για τα “25 χρόνια Environ” στην οποία παρευρέθηκαν συνεργάτες επαγγελματίες της φροντίδας του δέρματος, αισθητικοί και γιατροί. H εκδήλωση ξεκίνησε με μία ξενάγηση στο κέντρο Γαία εστιάζοντας στον ήλιο και στην τρύπα του όζοντος που προκαλεί πλήθος προβλημάτων στο δέρμα. Η Environ δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκαλεί η UV ακτινοβολία στο δέρμα και το πρώτο προϊόν της ήταν το αντηλιακό RAD το οποίο παραμένει ίσως το καλύτερο και εξυπνότερο αντηλιακό προϊόν στον κόσμο γιατί προστατεύει το δέρμα με όλους τους πιθανούς τρόπους  (Αντανάκλαση, Αντιοξείδωση και Απορρόφηση).

Στη συνέχεια η κυρία Κατερίνα Μιχαήλ, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Chrysallis Proderma παρουσίασε στο εκλεκτό κοινό τον Dr. Desmond Fernandes, πλαστικό χειρουργό, ιδρυτή και επιστημονικό σύμβουλο της εταιρείας Environ Skin Care. Ο Dr Des, όπως είναι παγκοσμίως γνωστός, αναφέρθηκε στην ομιλία του στους λόγους που τον έκανα πριν 25 χρόνια να δημιουργήσει τα δερμοκαλλυντικά Environ βασισμένα σε βιταμίνες Α, C, E και αντιοξειδωτικά. Επικεντρώθηκε στα οφέλη που προσφέρουν στην υγεία του δέρματος οι ενεργές βιταμίνες και τα νέα πεπτίδια και παρουσίασε φωτογραφικό υλικό με τα αποτελέσματα που έχει συλλέξει μετά από χρόνια έρευνας και μελέτης σχετικά με το ιατρικό needling και την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας με τα καινοτόμα προϊόντα Environ.

Η Environ δίνει λύσεις στη φροντίδα του δέρματος και προσφέρει ένα υγιές και όμορφο δέρμα για μια ζωή. Εκτενείς επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι η βιταμίνη Α, που είναι η καρδιά της Environ, έχει αντιγηραντική, αναπλαστική, αντηλιακή και αντιοξειδωτική δράση στο δέρμα και προκαλεί εμφανή βελτίωση στην υφή, την εμφάνιση και την αίσθηση του δέρματος.  Η βιταμίνη Α είναι αδιαμφισβήτητα ο ομαλοποιητής του δέρματος.

Καινοτομίες της Environ Skin Care

1990: O Dr. Des δημιούργησε το πρώτο αντηλιακό που βασίζεται στα αντιοξειδωτικά, το RAD SPF15, για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και συνδυάζει φυσικά αντανακλαστικά και απορροφητικά φίλτρα.

1996: Ξεκίνησε την έρευνα για το needling κατασκευάζοντας το Cosmetic, Medical & Surgical Roll-CIT και διδάσκοντας την τεχνική του σε όλο τον κόσμο.

2002: Λανσάρει τη  σειρά φυσικών ορών C-Quence, για την αντιμετώπιση έντονης φωτογήρανσης και ανάπλασης ώριμων δερμάτων. Οι οροί ακόμα και σήμερα φτιάχνονται κατά παραγγελία για να διατηρούν τη φρεσκάδα τους και να αποφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

1999: Ενσωματώνει το πεπτίδιο Matrixyl σε κάποια καλλυντικά.

2007: Κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά τη σειρά AVST που περιλαμβάνει στη σύνθεσή της βιταμίνη Α στη μορφή των εστέρων, βιταμίνη C, E, B3, B12 συνδυαστικά με πεπτίδια και αντιοξειδωτικά.

2014: Μετά από 4 χρόνια κλινικών δοκιμών, κυκλοφορεί η Revival Masque ή αλλιώς το πρώτο προϊόν λίφτινγκ σε βαζάκι!

2015: Μετά από μακροχρόνιες έρευνες, λανσάρεται η έξυπνη κρέμα Environ Intensive Avance DFP 312 με  μια πανίσχυρη τριλογία συνθέσεων πεπτιδίων που δεν υπάρχει σε άλλο προϊόν στην αγορά. Η κρέμα Avance DFP 312 φέρνει την επανάσταση στο Cosmetic Needling και αποτελεί ένα ισχυρό όπλο αντιγήρανσης στα χέρια των καταναλωτών.

Ο Dr Des παρουσίασε επίσης το νέο του βιβλίο ‘Vitamin A Skin Science - a scientific guide to healthy skin’ που είναι το πρώτο εγχειρίδιο παγκοσμίως που πραγματεύεται και παρουσιάζει επιστημονική έρευνα για τα αποτελέσματα από τη χρήση της βιταμίνης Α σε καλλυντικά προϊόντα και πρωτόκολλα needling.

H εκδήλωση έκλεισε με ένα μεσημεριανό κοκτέιλ στον όμορφο κήπο του μουσείου.

Τα προϊόντα Environ διανέμονται από επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και προτείνονται από κέντρα πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας σε πάνω από 60 χώρες.

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2109329800 ή επισκεφθείτε το website www.chrysallisproderma.gr ώστε να ενημερωθείτε για το κοντινότερο σημείο διανομής.

Last modified onΠέμπτη, 05 Νοέμβριος 2015 06:57

Ανακαλύψτε τα καλύτερα εστιατόρια και κάντε κράτηση online

αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε επιλεγμένα εστιατόρια

εξαργύρωση πόντων κ.α.