ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «DYO FORUM 2017» : Ανοίγουμε την Υγεία στην Κοινωνία!

Μεγάλη επιτυχία του «DYO FORUM 2017» στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ.

Ο όμιλος ΖΙΤΑ, το περιοδικό «ΔΥΟ», και 20 Επιστημονικές Εταιρείες, σε συνέχεια του 1ου επιτυχούς «DYO FORUM 2016», πραγματοποίησαν με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, το Σάββατο και την Κυριακή 11 & 12 Φεβρουαρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, το «DYO FORUM 2017».

Τις ημερίδες και την έκθεση, επισκέφθηκαν πάνω από 7.500 επιστήμονες υγείας και κοινού, με στόχο την ενημέρωση και διάδραση σε θέματα αιχμής, που αφορούν στην πρόληψη και θωράκιση της Ψυχικής και Σωματικής Υγείας των συνανθρώπων μας.

Την εναρκτήρια τελετή και τα εγκαίνια του δεύτερου «DYO FORUM 2017», που παρακολούθησε πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι φορέων και επιστημονικών εταιριών το πρωί του Σαββάτου, τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν o Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας, Βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ, και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης. Την παρουσίαση των στόχων του DYO FORUM αλλά και του Συνεδρίου για τον Τουρισμό Υγείας, έκανε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΖΙΤΑ κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης.

Σημαντικές ελληνικές εταιρείες αλλά και πολυεθνικές πρόβαλλαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με διαδραστικά events. Συγκεκριμένα, συνολικά 20 Επιστημονικές Εταιρείες διοργάνωσαν ημερίδες προς στους επιστήμονες της ειδικότητας τους, ανοιχτές για το ευρύ κοινό, που τις παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον. Παράλληλα, στο πλαίσιο του «ΔΥΟ FORUM 2017» διεξήχθη το Συνέδριο του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, που ανέδειξε τις αναπτυξιακές προοπτικές του Τουρισμού Υγείας στη χώρα.

9_ZOE_4060.jpgZOE_1799_1.jpgZOE_2001_1.jpg7_ZOE_3956.jpgZOH_2743.jpgZOE_2476.JPGZOE_2276.JPGZOE_4160.JPG1_ZOE_3938.JPGZOE_3921.JPGZOH_3618.JPGZOH_3622.JPGZOH_3624.JPGZOH_4950.JPGright1right2

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάρτιος 2017 11:18