ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς

Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησε η προετοιμασία για το νέο συναρπαστικό μας ταξίδι στο χώρο της Ομορφιάς! Η 24η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς, «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2017» θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως και τις 8 Μαΐου 2017, στο σύγχρονων προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο «M.E.C. - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», στην Παιανία.

Η “BEAUTY”, είναι το σημαντικότερο ραντεβού στο ημερολόγιο όλων των Επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο της Ομορφιάς «…από την κορυφή μέχρι τα νύχια», καθώς αποτελεί το αγαπημένο Σημείο Συνάντησής τους και την τέλεια ευκαιρία για μία ολοκληρωμένη επισκόπηση της αγοράς.

Τα δεδομένα στον κλάδο της Ομορφιάς διαρκώς αλλάζουν! Στην “BEAUTY”, που αποτελεί το κέντρο παρουσίασης όλων των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων κ.ο.κ.), οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να ενημερωθούν για τα πλέον σύγχρονα προϊόντα, καινοτόμες θεραπείες & υπηρεσίες αλλά και τις τάσεις που θα επικρατήσουν τη νέα σεζόν. Αυτή η δυνατότητα θα τους βοηθήσει να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους σε εξοπλισμό και προϊόντα και να ανακαλύψουν νέες ιδέες και προτάσεις για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες, σε έναν χώρο 9.000 τ.μ., θα συναντήσουν από κοντά, πάνω από 200 εκθέτες, εταιρείες αναγνωρισμένες στο χώρο τους, από την Ελλάδα & το εξωτερικό και περισσότερες από 1.000 φίρμες προϊόντων.

…εδώ η ομορφιά δεν έχει μυστικά!

Στην Αίθουσα του Meeting Point, θα επικρατήσει και πάλι, μια ασύγκριτη μίξη πληροφοριών, συνεχούς επιμόρφωσης και καλλιτεχνικής έμπνευσης, καθώς καθημερινά θα διεξάγονται ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις, από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, που με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και μυστικά του επαγγέλματός τους. Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο, σίγουρα θα φύγουν πλουσιότεροι σε γνώσεις και ιδέες!

Τα Ηighlights του Συνεδρίου, θα είναι:

• Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΜΑΚΙΓΙΑΖ, που θα διεξαχθεί, το Σάββατο 6 Μαΐου. Το κοινό θα παρακολουθήσει την προσπάθεια ταλαντούχων επαγγελματιών του κλάδου του Μακιγιάζ, να διαγωνίζονται για την πρώτη θέση, που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον Διεθνή Διαγωνισμό, της BEAUTY στο Μόναχο &
  • Το εντυπωσιακό Show Κομμωτικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαΐου, από την ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ & ΚΟΜΜΩΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΕΡΜΗΣ».

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου
στο Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός
την «BEAUTY GREECE – ΑΝΟΙΞΗ 2017»

Είσοδος Δωρεάν σε Συνέδριο & Έκθεση, λ αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες & Σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με Πιστοποιητικό Επαγγέλματος και Αστυνομική Ταυτότητα.

Πληροφορίες & Προεγγραφές: 2109010016 – www.beautygreece.gr

Facebook Group: BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU (Official Group)

Facebook Page: Beauty Greece – Επαγγελματικές Εκθέσεις Ομορφιάς

Last modified onΤρίτη, 25 Απρίλιος 2017 18:53