ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 20 και 21 Ιανουαρίου 2018: GERnetic «Η Γεροντολογία και η Γενετική στην υπηρεσία της Αισθητικής και της Κοσμητολογίας»

Η εταιρεία FEELFREE powered by BIOGER με αδιάλειπτη παρουσία στο χώρο τη αισθητικής εδώ και 27χρόνια, έχει την τιμή να φιλοξενεί τους καταξιωμένους εκπαιδευτές της Γαλλικής φίρμας Laboger με τα μικρομοριακά προϊόντα GERnetic, για ένα διήμερο εκπαιδευτικό και επετειακό σεμινάριο στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα για όλους τους επαγγελματίες Αισθητικούς!

ΘΕΜΑ: «Η Γεροντολογία και η Γενετική στην υπηρεσία της Αισθητικής και της Κοσμητολογίας»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο art Hotel Royal Olympic, (Συνεδριακή Αίθουσα Olympia), Αθανασίου Διάκου 28-34, 117 43, Αθήνα, πλησίον στάσης Metro Ακρόπολη.

Συγκεκριμένα θα αναπτυχθούν υπό την καθοδήγηση των έμπειρων και άρτια καταρτισμένων εκπαιδευτών της GERnetic International θέματα όπως:

• Η φιλοσοφία GERnetic αναλυτικά
  • Διατροφολογία
  • Ανάλυση πεπτικού συστήματος
  • Συσχετισμός των αισθητικών προβλημάτων με τη διατροφή
  • Ο ρόλος των συμπληρωμάτων διατροφής στην ενίσχυση των θεραπειών
  • Αναφορά σε όλα τα προβλήματα αισθητικής και πώς μπορούμε να θεραπεύσουμε την αιτία που τα δημιουργεί μέσω της μεθόδου GERnetic

Εκτενής σχολιασμός και αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν:

• Δερματοπάθειες (Ακμή – Πανάδες – Έκζεμα κ.λ.π)
  • Γήρανση – Χαλάρωση - Αφυδάτωση – Ρυτίδες - Λοιπές ατέλειες
  • Προβλήματα στην όψη του στήθους (υπερτροφία - ατροφία - χαλάρωση- ανισομαστία) και τα αποτελέσματα που έχουμε με τη μέθοδο GERnetic
  • Αισθητικά προβλήματα στο σώμα και θεραπεία αυτών (Ραβδώσεις, Κυτταρίτιδα, Παχυσαρκία, Χαλάρωση,Φλεβίτιδα, Ευρυαγγείες, Οιδήματα στα πόδια κ.λ.π)
  • Το τριχωτό της κεφαλής (Τριχόπτωση - Πιτυρίδα  - Ξηροδερμία)
  • Παρουσίαση  αποτελεσμάτων των θεραπειών GERnetic με υλικό από Αισθητικούς

Στην εκδήλωση θα τιμήσουμε και όλους εκείνους τους επί σειρά ετών πιστούς συνεργάτες μας Αισθητικούς, που μέσω των θεραπειών GERnetic και ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία GERnetic βοήθησαν τους πελάτες τους να θεραπεύσουν ουσιαστικά τα αισθητικά τους προβλήματα διορθώνοντας τα αίτια που τα προκαλούν.

Ευχαριστώντας σας για τη διήμερη συμμετοχή και παρακολούθηση του σεμιναρίου, θα παραλάβετε ΔΩΡΟ μια εξαιρετική, GG Cream 30ml (κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης με αντιγηραντικά στοιχεία, SPF και μκροσφαιρίδια χρώματος, ιδιαίτερα κατάλληλη και για βάση make-up).

Η εκδήλωση θα τελειώσει με την κοπή πίτας και μία ή ένας τυχερός θα κερδίσει ένα δώρο ΕΚΠΛΗΞΗ!

Ελάτε στη μεγάλη μας γιορτή και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να αναβαθμίσετε την ποιότητα της δουλειάς σας ως Αισθητικοί και να αποκομίσετε πολλαπλά οφέλη ως άνθρωποι!

Αυτή η ανεπανάληπτη εκπαιδευτική εμπειρία, θ’ αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τα αισθητικά προβλήματα ως τώρα! Ελάτε να γίνουμε πιο όμορφοι από μέσα προς τα έξω!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΞΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 50€ το ένα(1) άτομο + 25€ για κάθε επιπλέον άτομο από τον ίδιο χώρο. Συμπεριλαμβάνονται διαλλείματα με coffee break και γεύματα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 12/1/2018

Με την κατάθεση του ποσού γίνεται και η κατοχύρωση  της συμμετοχής λόγο του προγραμματισμού της διοργάνωσης.

ALPHA BANK: GR4301401120112002002027581

FEELFREE ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

γράφοντας στην αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό των ατόμων που θέλετε να συμμετέχουν και τη λέξη ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2107779409 καθημερινά 9.30-17.30

Δηλώσεις συμμετοχής και από το site μας:

Info:

BIOGER: Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 15, ΜΕΓΑΡΟ ATSHLEY, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Τ.Κ. 11526, ΤΗΛ.: 210 7779 409, www.bioger.gr , e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified onΠαρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017 14:13