ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΟ FORUM 2018: Ανοίγουμε την υγεία στην κοινωνία

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Διακόσιοι διακεκριμένοι ομιλητές και 20 επιστημονικές εταιρείες, το περιοδικό ΔΥΟ και η ΖΙΤΑ Medical Management ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους, στις 17 & 18 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο, για να ενημερώσουν μέσω του ΔΥΟ FORUM το κοινό για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία, στη διατροφή και την ομορφιά του.

Με το σύνθημα "Ανοίγουμε την υγεία στην κοινωνία", το ΔΥΟ FORUM είναι μία μοναδική ετήσια διοργάνωση που πλέον έγινε θεσμός. Διοργανώνεται για τρίτη χρονιά με στόχο την πρόληψη, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ακούσουν και να ρωτήσουν κορυφαίους επιστήμονες σχεδόν για κάθε θέμα που απασχολεί τον άνδρα και τη γυναίκα, σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή και την ομορφιά τους, αλλά και για την φροντίδα του παιδιού και του εφήβου!

Για δύο ολόκληρες ημέρες σε τρεις παράλληλες αίθουσες θα αναλύονται θέματα για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές και διαγνωστικές εξετάσεις (όπως καρδιογράφημα, σπιρομέτρηση, οφθαλμολογικό έλεγχο, υπερηχογράφημα και κλινικό έλεγχο μαστού, έλεγχο για διαβήτη, δερματολογικό έλεγχο για την ανίχνευση καρκίνου του δέρματος) με τη βοήθεια των επιστημονικών εταιρειών που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Mάλιστα, για πρώτη φορά φέτος, το ΔΥΟ FORUM βάζει σαν στόχο την πρόληψη και στη Θεσσαλονίκη και υποδέχεται το κοινό της πόλης στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018!

Πρόκειται για μία μοναδική διοργάνωση που φέρνει σε επαφή το κοινό με πλειάδα εξαίρετων Ελλήνων επιστημόνων υγείας.

Αν η υγεία, η διατροφή και η ομορφιά είναι στις βασικές σας προτεραιότητες, σας περιμένουμε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 17 & 18 Μαρτίου και  στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 24 & 25 Νοεμβρίου!

Για περισσότερες πληροφορίες για το forum επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.dyoforum.gr

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 15:29