ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΚΘΕΣΗ 21 - 23 Απριλίου 2018 - BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2018, Αθήνα M.E.C.

Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση

Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς

Η 25η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2018», ετοιμάζεται με ενθουσιασμό και γοργούς ρυθμούς να ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί τους εκθέτες και τους πολυάριθμους επαγγελματίες επισκέπτες της και να γιορτάσει μαζί τους την παρουσία της «BEAUTY» στην Ελλάδα, για 25 ολόκληρα χρόνια!!!

Η απόλυτα επιτυχημένη έκθεση, που αποτελεί το κορυφαίο «ραντεβού» στο ημερολόγιο των Επαγγελματιών του Κλάδου, θα διεξαχθεί στο σύγχρονων προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο «M.E.C. - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», από τις 21 έως και τις 23 Απριλίου 2018

…εδώ η ομορφιά δεν έχει μυστικά!

Πάνω από 200 εκθέτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, σημαντικοί εκπρόσωποι όλων των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων κ.ο.κ.), συνυπάρχουν στον εκθεσιακό χώρο των περίπου 10.000τ.μ. Δίνεται έτσι στους επισκέπτες, η μοναδική ευκαιρία, να κάνουν μία άρτια επισκόπηση της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς, να δοκιμάσουν επί τόπου όλα τα νέα προϊόντα, να ενημερωθούν για τις νέες τεχνικές, αλλά και να πάρουν ιδέες για την εξέλιξη του επαγγέλματός τους στο μέλλον, μέσα από την συνεχή εκπαίδευσή τους.

Στην Αίθουσα του Meeting Point, θα επικρατήσει και πάλι, μια ασύγκριτη μίξη πληροφοριών, συνεχούς επιμόρφωσης και καλλιτεχνικής έμπνευσης, καθώς καθημερινά θα διεξάγονται ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις, από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, που με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και μυστικά του επαγγέλματός τους. Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο, σίγουρα θα φύγουν πλουσιότεροι σε γνώσεις και ιδέες!

Στα Ηighlights του Συνεδρίου, περιλαμβάνονται:

• Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΜΑΚΙΓΙΑΖ, που θα διεξαχθεί, το Σάββατο 21 Απριλίου, με θέμα «Miami Beach – Time to party». Το κοινό θα παρακολουθήσει ταλαντούχους επαγγελματίες του κλάδου του Μακιγιάζ, να διαγωνίζονται για την πρώτη θέση, που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον Διεθνή Διαγωνισμό, της BEAUTY στο Μόναχο.
  • Το εντυπωσιακό Show Κομμωτικής, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Απριλίου, από την ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ & ΚΟΜΜΩΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΕΡΜΗΣ».
  • Η Τελετή Λήξης Συνεδρίου, που θα επιμεληθεί ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «Atelier De Beaute – Data Type», παρουσιάζοντας ένα φαντασμαγορικό show, και θα ολοκληρώσει το τριήμερο της έκθεσης με τον καλύτερο τρόπο.

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου

στο Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός

την «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2018»

Είσοδος Δωρεάν σε Συνέδριο & Έκθεση, αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες & Σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με Πιστοποιητικό Επαγγέλματος και Αστυνομική Ταυτότητα.

Πληροφορίες & Προεγγραφές: 2109010016 – www.beautygreece.gr

Facebook Group: BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU (Official Group)

Facebook Page: @BeautyGreeceTradeFairs Instagram: beauty_greece_trade_fairs

You Tube Channel: Beauty Greece