ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: To 2ο bebefest έρχεται ξανά στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2019! Το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής και νηπιακής ηλικίας, με μεγάλο πρωταγωνιστή την νέα οικογένεια

To 2ο bebefest έρχεται ξανά στις 19 & 20 Οκτωβρίου 2019! Το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας, με μεγάλο πρωταγωνιστή την νέα οικογένεια.

Στο πρώτο bebefest που διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου στις 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 παρουσιάστηκαν στους επισκέπτες, ποικιλία εκθεμάτων από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου, πλήθος σεμιναρίων με θέματα ενδιαφέροντος των επισκεπτών, βιωματικά μαθήματα, κλήρωση με χρήσιμα δώρα για τους επισκέπτες. Οι επισκέπτες ήταν στην πλειονότητά τους ζευγάρια ηλικίας 25-40 ετών και πάνω απ το 60% των γυναικών βρίσκονταν σε εγκυμοσύνη.

Όλοι οι γονείς έχουν πλέον ένα σημείο συνάντησης σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο, το Bebefest, αφού με συνέπεια και επαγγελματισμό συνδέθηκαν οι οικογένειες με την προσφορά κάθε επιχείρησης και οργανισμού που παρέχει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την εκπαίδευση. Ειδικότερα: Στο 2ο bebefest θα συμμετέχουν εταιρείες βρεφικού εξοπλισμού και εγκυμοσύνης, βρεφικών καλλυντικών, βρεφικών τροφών, φαρμακευτικές και πολλά άλλα εκθέματα. Ως ομιλητές θα παραβρεθούν επιστήμονες και ειδικότερα παιδίατροι, γυναικολόγοι-μαιευτήρες, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι αλλά και οργανισμοί για το θηλασμό, την μητρότητα και τις πρώτες βοήθειες. Συμβουλές σε ιδιωτικές συνεδρίες θα μπορούν να παίρνουν όσοι γονείς ενδιαφέρονται, από τους εξαιρετικούς επιστήμονες που συμμετέχουν στο ‘’Talk to the experts” Για το κομμάτι της ψυχαγωγίας των λιλιπούτειων επισκεπτών του φεστιβάλ έχουν προετοιμαστεί εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις, παιδότοποι, face painting, αφηγήσεις, βιωματικά παιχνίδια κλπ. Τα σεμινάρια και οι παραστάσεις θ αναρτηθούν αναλυτικά στο site www.bebefest.gr τις επόμενες ημέρες. Και φυσικά θα επαναληφθεί αυτό που με τόσο ενθουσιασμό έγινε αποδεκτό δηλαδή η δημιουργία σημείων θηλασμού για την ιδιωτικότητα της θηλάζουσας μανούλας αν αυτό επιθυμεί, καθώς και σημεία αλλαγής των μωρών, εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα προϊόντα απ’ τους χορηγούς μας.

Είναι πεποίθηση της διοργανώτριας εταιρείας ότι η παρουσίαση όλων των αξιόλογων εκθεμάτων και υπηρεσιών στην χώρα μας θα δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες του bebefest και πάλι, να επιλέξουν απ τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα, να μιλήσουν με τους υπευθύνους των εταιριών αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και βαθύτερη γνώση σε κάθε τι που τους ενδιαφέρει.

Σας περιμένουμε όλους στο μεγάλο θεσμό που ονομάζεται bebefest!

bebefest 2019 Φεστιβάλ: Εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας
Xώρος : Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Hμ/νία : 19 & 20 Οκτωβρίου 2019
Γεγονός : 2ο
Ιστότοπος : www.bebefest.gr
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διοργανωτής : MYCHOICE internet+adv+press - www.mychoise.gr

Last modified onΔευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 16:04