ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: Ολοκληρώθηκε τo 2ο bebefest parents and babies festival!

Ολοκληρώθηκε τo 2ο bebefest parents & babies festival! Στις 19 & 20 Οκτωβρίου 2019 διεξήχθη το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης και νηπιακής ηλικίας στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, του οποίου στόχος ήταν να φέρει σε επαφή τους επισκέπτες με τα εκθέματα τις γνώσεις αλλά και την ψυχαγωγία, όλα συγκεντρωμένα σ' ένα μόνο σημείο συνάντησης. Ο στόχος λοιπόν στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία σύμφωνα με τους συμμετέχοντες αλλά και τους επισκέπτες του.

Στη μεγάλη γιορτή της νέας οικογένειας η προσέλευση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη αφού το επισκέφθηκαν περί τα 5.000 άτομα.

Στο γνωστό πια θεσμό που ονομάζεται bebefest, όσα ζευγάρια βρίσκονταν σε διαδικασία εγκυμοσύνης ή είχαν κάνει ήδη το πρώτο τους μωράκι είχαν την ευκαιρία

• να ενημερωθούν απ τις ομιλίες των διακεκριμένων επιστημόνων που συμμετείχαν για όλα τα στάδια της ευαίσθητης περιόδου πριν και μετά την εγκυμοσύνη
  • να αναλύσουν θέματα που τους απασχολούσαν στις συνεδρίες στο talk to the experts
  • να πάρουν χρήσιμα και απαραίτητα μαθήματα για την περίοδο που διανύουν όπως οι πρώτες βοήθειες για βρέφη, θηλασμού, βρεφικού μασάζ κλπ
  • να ψυχαγωγηθούν αυτοί και τα μωράκια τους σε ειδικές παραστάσεις, διαδραστικά παιχνίδια και παιδότοπους να διευκολυνθούν στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες θηλασμού και αλλαγής πάνας για τις ανάγκες του μωρού της μητέρας
  • να πάρουν πολλά δείγματα για να επιλέξουν προϊόντα απ τις εταιρίες της προτίμησής τους και φυσικά
  • να αγοράσουν προϊόντα και εξοπλισμούς απ τις καλύτερες εταιρείες του χώρου με ειδικές τιμές μόνο για το bebefest!

Η διοργανώτρια εταιρεία ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι μπορούν να θεωρούν πλέον το bebefest ένα σημείο αυξημένων πωλήσεων ή/και marketing. Και βεβαίως ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους σε όλα τα τμήματα του φεστιβάλ.

Η προετοιμασία για το bebefest 2020 ξεκινά.

bebefest 2020 Φεστιβάλ : Εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας

Γεγονός : 3ο

Ιστότοπος : www.bebefest.gr

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διοργανωτής : www.mychoise.gr

Last modified onΔευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 11:29