FELIS ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ από τη Bonum Terrae σε επιλεγμένα Ινστιτούτα Αισθητικής
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ - Λένα Τσικούρη Αισθητικός Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ - Λένα Τσικούρη Αισθητικός Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας
ΓΗΡΑΝΣΗ του δέρματος - Αιτία και Αντιμετώπιση - ANTIAGING PROJECT από την ΟΣΕΔΑΕ και τη Natural Cosmetics Sempreviva Chem
ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ 2018
Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ: ΕΝΩΣΗ ΠΣΑΑΕ - ΕΕΠΑΕ
VIDEO: Η αποτρίχωση είναι ομορφιά - ΟΣΕΔΑΕ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Χρήση της τεχνολογίας Έντονου Παλμικού Φωτός (IPL) και Laser για μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας - ΙΣΑΑΚ ΣΑΚΗΣ BSc Biomechanical Engineer, MSc Biomedical Engineer, Ben Gurion University of the Negev, Israel
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Λιπαρό δέρμα - περιποίηση στο ινστιτούτο αισθητικής και περιποίηση στο σπίτι - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νύχια επιπλοκές - Νίνα Ποτουρίδη Ποδίατρος
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αντιοξειδωτικές θεραπείες για καπνιστές - Barbara Νάνου Αισθητικός Κοσμετολόγος, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Κόκκινα, ερεθισμένα δέρματα - Barbara Νάνου Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αποτρίχωση - ΖΑΠΠΕΙΟ ΔΥΟ FORUM 2017 - Μαρία Κυριάκη - Αισθητικός Κοσμετολόγος ΤΕΙ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της ακμής με τα νέας γενιάς προϊόντα - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός Κοσμητολόγος ΑΤΕΙ Αθήνας
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΔΙΑΛΥΝΑ ΜΑΡΙΑ
«
  • 1
  • 2
  • 3
»

Εκδήλωση της εταιρείας Chrysallis Proderma για τα “25 χρόνια Environ” το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στο αμφιθέατρο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας έγινε η εκδήλωση της εταιρείας Chrysallis Proderma για τα “25 χρόνια Environ” στην οποία παρευρέθηκαν συνεργάτες επαγγελματίες της φροντίδας του δέρματος, αισθητικοί και γιατροί. H εκδήλωση ξεκίνησε με μία ξενάγηση στο κέντρο Γαία εστιάζοντας στον ήλιο και στην τρύπα του όζοντος που προκαλεί πλήθος προβλημάτων στο δέρμα. Η Environ δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκαλεί η UV ακτινοβολία στο δέρμα και το πρώτο προϊόν της ήταν το αντηλιακό RAD το οποίο παραμένει ίσως το καλύτερο και εξυπνότερο αντηλιακό προϊόν στον κόσμο γιατί προστατεύει το δέρμα με όλους τους πιθανούς τρόπους  (Αντανάκλαση, Αντιοξείδωση και Απορρόφηση).

Λίγα λόγια για τον dr. Des Fernantes

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος την προσωπικότητα, αυτού του ανθρώπου. Άνθρωπος & επιστήμονας & λειτουργός, μοναδικός. Συνδιάζει ανθρώπινα χαρακτηριστικά, που δεν συναντά κανείς τακτικά. Έχει μια σπάνια σωματική & πνευματική ηρεμία, μια μοναδική ικανότητα επικοινωνίας & οικειότητας. Η αύρα του, είναι ταυτόχρονα έντονη καθώς και ήμερη. Αγαπά αυτό που κάνει, με πάθος. Είναι κορυφαίος επιστήμονας & ταυτόχρονα ταπεινός. Είναι κοσμοπολίτης & έξυπνος και ταυτόχρονα τόσο γλυκός άνθρωπος.

Τυχερή, η ομάδα της CHRYSALLIS PRODERMA, καθώς και όλοι εμείς οι αισθητικοί που έχουμε την τύχη να τον έχουμε κοντά μας. 

Λίγα λόγια για την εκδήλωση

Η ιδέα μιας εκδήλωσης στο χώρο του Μουσείου της Φυσικής Ιστορίας, της Νίκης Γουλανδρή, είναι πολύ προχωρημένη. Το κομμάτι του μουσείου, το ΓΑΙΑ, αξίζει κανείς να το επισκεφθεί, με τα παιδιά, ή και χωρίς. Είναι ένας χώρος μαγικός, με κουλτούρα ελληνική, που είναι πολύ μπροστά, ακόμα και από το αντίστοιχο τμήμα του μουσείου  Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου.

Λίγα λόγια για την εταιρία

Μία καλοκουρδισμένη ομάδα υπέροχων γυναικών, αποτελούν, την εταιρία chrysalis-proderma, που προσφέρουν πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, άριστο επίπεδο εκπαίδευσης, χάρη στην καταπληκτική αισθητικό,Μπάρμπαρα Νάνου, άριστη επικοινωνία κι εξυπηρέτηση. Δύο νέες κοπέλλες, η νέα γενιά, το νέο αίμα, που δίνει φτερά σε μια επιχείρηση. Δίπλα σε μια μητέρα, ικανή κι έξυπνη, την Κατερίνα Μιχαήλ. Δεν  θα ξεχάσω, τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας, τα οποία, επίσης είναι υπέροχα. Και στο κέντρο όλων των παραπάνω, ένας ιδιαίτερος άνθρωπος , επιστήμονας κι έμπορος. Ο Des Fernantes. Ο δημιουργός της ENVIRON. Προϊόντα περιποίησης από το μέλλον.

 

Λένα Τσικούρη

 

Last modified onΔευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 02:43
Λένα Τσικούρη, αισθητικός - κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας NEFER

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960

Το 1978 μπήκε στη σχολή Αισθητικής στα ΚΑΤΕΕ Αθήνας, με υποτροφία (3η σε σειρά εισαγωγής). Το 1981 απεφοίτησε, και το 1982 άνοιξε το εργαστήριο αισθητικής FIGURA, το οποίο λειτουργεί αδιάληπτα μέχρι σήμερα, σε ιδιόκτητο χώρο στην Ηλιούπολη Αττικής.

Το 1981 ιδρύθηκε ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, του οποίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος, και πρώτη πρόεδρος. 

Το 1987 εκδόθηκε το περιοδικό ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ, του οποίου υπήρξε εκδότρια και αρχισυντάκτρια, μέχρι το 2008, οπότε έγινε ηλεκτρονικό.

Το 1998, ο ΠΣΑΑΕ ενώθηκε με τον ΣΕΠΑΕ (Σύνδεσμος Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδας), στον οποίο  υπήρξε ιδρυτικό μέλος και γενική  γραμματέας μέχρι το 2008.

Το 2014, εξελέγη αντιπρόεδρος στον ΣΕΠΑΕ.

Έχει οργανώσει περί τα δέκα κλαδικά συνέδρια, πολλά σεμινάρια  και έχει παρακολουθήσει αδιάλειπτα, σχεδόν όλα τα σεμινάρια, συνέδρια, εργαστήρια, που έχουν εκπονηθεί, από το 1978 έως σήμερα.

Είναι από το 2017 πρόεδρος στην ΟΣΕΔΑΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας)

Website: nefer.gr/

Ανακαλύψτε τα καλύτερα εστιατόρια και κάντε κράτηση online

αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε επιλεγμένα εστιατόρια

εξαργύρωση πόντων κ.α.

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Μύκονος, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ρόδος  

κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com