Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ: ΕΝΩΣΗ ΠΣΑΑΕ - ΕΕΠΑΕ
VIDEO: Η αποτρίχωση είναι ομορφιά - ΟΣΕΔΑΕ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Χρήση της τεχνολογίας Έντονου Παλμικού Φωτός (IPL) και Laser για μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας - ΙΣΑΑΚ ΣΑΚΗΣ BSc Biomechanical Engineer, MSc Biomedical Engineer, Ben Gurion University of the Negev, Israel
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Λιπαρό δέρμα - περιποίηση στο ινστιτούτο αισθητικής και περιποίηση στο σπίτι - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νύχια επιπλοκές - Νίνα Ποτουρίδη Ποδίατρος
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αντιοξειδωτικές θεραπείες για καπνιστές - Barbara Νάνου Αισθητικός Κοσμετολόγος, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Κόκκινα, ερεθισμένα δέρματα - Barbara Νάνου Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αποτρίχωση - ΖΑΠΠΕΙΟ ΔΥΟ FORUM 2017 - Μαρία Κυριάκη - Αισθητικός Κοσμετολόγος ΤΕΙ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της ακμής με τα νέας γενιάς προϊόντα - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός Κοσμητολόγος ΑΤΕΙ Αθήνας
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΔΙΑΛΥΝΑ ΜΑΡΙΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ - ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
«
  • 1
  • 2
  • 3
»

Η παρουσία του ΣΕΠΑΕ και των μελών του αισθητικών στο ΔΥΟ Forum 2017

Η παρουσία του ΣΕΠΑΕ και των μελών του αισθητικών, ήταν ιδιαίτερα έντονη στην διήμερη εκδήλωση DYO FORUM, για την υγεία, την ομορφιά, τη δίαιτα.

Πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες μας επισκέφτηκαν όχι μόνο, για να μάθουν για τα νόμιμα εργαστήρια αισθητικής και για το τι κάνει ο αισθητικός, αλλά δέχθηκαν και αισθητικές θεραπείες, ενυδάτωσης, αντιγήρανσης καθώς και λεμφικό μασάζ με χέρια και βεντούζες.

Οι ομιλίες των αισθητικών, έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς καταναλωτές, να μάθουν για θέματα ομορφιάς και να έρθουν σ΄ επαφή με τους επαγγελματίες αισθητικούς.

Ήταν ένα ωραίο διήμερο, που επαγγελματίες αισθητικοί και καταναλωτές, ήρθαν σε διάλογο, ενημερώθηκαν οι δεύτεροι για τις ενδεδειγμένες περιποιήσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός τους. Με το διαγνωστικό μηχάνημα, που διαθέταμε στο περίπτερο των αισθητικών, κάναμε σε πολλά άτομα διάγνωση δέρματος και βρήκαμε τις ανάγκες του.

Last modified onΠέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 08:50
Λένα Τσικούρη, αισθητικός - FIGURA

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960

Το 1978 μπήκε στη σχολή Αισθητικής στα ΚΑΤΕΕ Αθήνας, με υποτροφία (3η σε σειρά εισαγωγής). Το 1981 απεφοίτησε, και το 1982 άνοιξε το εργαστήριο αισθητικής FIGURA, το οποίο λειτουργεί αδιάληπτα μέχρι σήμερα, σε ιδιόκτητο χώρο στην Ηλιούπολη Αττικής.

Το 1981 ιδρύθηκε ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, του οποίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος, και πρώτη πρόεδρος. 

Το 1987 εκδόθηκε το περιοδικό ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ, του οποίου υπήρξε εκδότρια και αρχισυντάκτρια, μέχρι το 2008, οπότε έγινε ηλεκτρονικό.

Το 1998, ο ΠΣΑΑΕ ενώθηκε με τον ΣΕΠΑΕ (Σύνδεσμος Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδας), στον οποίο  υπήρξε ιδρυτικό μέλος και γενική  γραμματέας μέχρι το 2008.

Το 2014, εξελέγη αντιπρόεδρος στον ΣΕΠΑΕ.

Έχει οργανώσει περί τα δέκα κλαδικά δυνέδρια, πολλά σεμινάρια  και έχει παρακολουθήσει αδιάληπτα, σχεδόν όλα τα σεμινάρια, συνέδρια, εργαστήρια, που έχουν εκπονηθεί, απο το 1978 έως σήμερα.

Website: www.figura.gr/
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com