ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 22η Διεθνής Έκθεση / Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017», από 25 έως και 27 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO

Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση

Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς της Βορ. Ελλάδος

Με εντατικούς ρυθμούς, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την 22η Διεθνή Έκθεση / Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017», που θα διεξαχθεί από 25 έως και 27 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την επέκταση της έκθεσης και σε δεύτερο κτίριο, ικανοποιώντας το αίτημα πολλών εκθετών για αύξηση των τετραγωνικών τους μέτρων, αλλά και επαγγελματιών επισκεπτών για καλύτερη διαμόρφωση του χώρου και ευκολότερη πρόσβαση τους στα περίπτερα. Η έκθεση θα διεξάγεται τώρα στα Κτίρια 13 & 15 (Είσοδος από το Κτίριο 15).

Η Διοργανώτρια, προχωρώντας σε αυτήν την δυναμική αλλαγή, προσδοκεί σε αναβάθμιση του επιπέδου της έκθεσης και βελτίωση της λειτουργίας της.

Ενόψει της Χριστουγεννιάτικης σεζόν, οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης, μπορούν να έρθουν σε επαφή με σημαντικές εταιρίες από όλους τους κλάδους της παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων κ.ο.κ.), έχοντας έτσι την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον τομέα τους σε προϊόντα και υπηρεσίες, να δοκιμάσουν επί τόπου όλα τα νέα προϊόντα και να κάνουν την επιλογή που καλύπτει καλύτερα τις δικές τους ανάγκες.

εδώ η ομορφιά δεν έχει μυστικά!

Στον νέο εκθεσιακό χώρο των περίπου 7.000τ.μ, θα φιλοξενηθούν πάνω από 125 εταιρίες/εκθέτες, από την Ελλάδα & το Εξωτερικό, που θα παρουσιάσουν περισσότερες από 600 φίρμες προϊόντων.

Στην Αίθουσα του “Meeting Point”, που θα βρίσκεται στην καρδιά της έκθεσης, θα διεξαχθεί το Συνέδριο, με πλούσιο πρόγραμμα από παρουσιάσεις και ομιλίες καταξιωμένων στο χώρο επαγγελματιών, οι οποίοι με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και τα μυστικά του επαγγέλματός τους.

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου

στο ανανεωμένο «Μεγάλο Επαγγελματικό Ραντεβού» της Βορείου Ελλάδος

ένα ραντεβού που κανένας δεν πρέπει να χάσει!

Είσοδος Δωρεάν σε Συνέδριο & Έκθεση, αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες & Σπουδαστές των κλάδων παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με Πιστοποιητικό Επαγγέλματος και Αστυνομική Ταυτότητα.

Πληροφορίες & Προεγγραφές: 2109010016 – www.beautygreece.gr

Facebook Group: BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU (Official Group)

Facebook Page: Beauty Greece – Επαγγελματικές Εκθέσεις Ομορφιάς

Last modified onΠαρασκευή, 17 Νοέμβριος 2017 02:07