FELIS ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ από τη Bonum Terrae σε επιλεγμένα Ινστιτούτα Αισθητικής
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ - Λένα Τσικούρη Αισθητικός Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ - Λένα Τσικούρη Αισθητικός Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας
ΓΗΡΑΝΣΗ του δέρματος - Αιτία και Αντιμετώπιση - ANTIAGING PROJECT από την ΟΣΕΔΑΕ και τη Natural Cosmetics Sempreviva Chem
ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ 2018
Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ: ΕΝΩΣΗ ΠΣΑΑΕ - ΕΕΠΑΕ
VIDEO: Η αποτρίχωση είναι ομορφιά - ΟΣΕΔΑΕ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Χρήση της τεχνολογίας Έντονου Παλμικού Φωτός (IPL) και Laser για μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας - ΙΣΑΑΚ ΣΑΚΗΣ BSc Biomechanical Engineer, MSc Biomedical Engineer, Ben Gurion University of the Negev, Israel
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Λιπαρό δέρμα - περιποίηση στο ινστιτούτο αισθητικής και περιποίηση στο σπίτι - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νύχια επιπλοκές - Νίνα Ποτουρίδη Ποδίατρος
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αντιοξειδωτικές θεραπείες για καπνιστές - Barbara Νάνου Αισθητικός Κοσμετολόγος, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Κόκκινα, ερεθισμένα δέρματα - Barbara Νάνου Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αποτρίχωση - ΖΑΠΠΕΙΟ ΔΥΟ FORUM 2017 - Μαρία Κυριάκη - Αισθητικός Κοσμετολόγος ΤΕΙ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της ακμής με τα νέας γενιάς προϊόντα - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός Κοσμητολόγος ΑΤΕΙ Αθήνας
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΔΙΑΛΥΝΑ ΜΑΡΙΑ
«
  • 1
  • 2
  • 3
»

Η χρήση των PBSERUM ενζύμων στην αισθητική   

Τα PBSerum ® είναι Cosmeceutical προϊόντα με βάση τα ένζυμα που προσεγγίζουν τη φαρμακευτική βιομηχανία, λόγω των  βιοχημικών χαρακτηριστικών τους και των θετικών αποτελεσμάτων τους, στον ιστό του δέρματος. 

Ο στόχος της PBSerum είναι να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για Πλαστικούς χειρούργους, δερματολόγους και αισθητικούς.

Τα PBSerum ® σχεδιάζονται και παράγονται από την PROTEOS  BIOTECH που αποτελεί πρωταρχικό κατασκευαστή των ενζύμων για βιοϊατρική χρήση, καλλιέργειες κυττάρων και καλλυντικών.

Όλα τα ένζυμα  δοκιμάζονται βιοχημικά in vitro και σε κυτταρική καλλιέργεια. Οι δοκιμές  πραγματοποιούνται από ανεξάρτητους ερευνητές και πιστοποιημένες εταιρείες στην Ευρώπη. Η PROTEOS BIOTECH  εγγυάται το καλύτερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας, ποιότητας και καθαρότητας των προϊόντων της.

Γνωρίζοντας ότι τα ένζυμα είναι ειδικές πρωτεΐνες που δρουν ως καταλύτες  στις χημικές αντιδράσεις των οργανισμών, τα χρησιμοποίησαν για να επιταχύνουν τις αντιδράσεις αυτές πολλαπλασιαστικά δεδομένου ότι κάθε ένζυμο μπορεί να καταλύσει μία συγκεκριμένη μόνο αντίδραση στοχεύοντας σε αυτή.

Τα PB SERUM ένζυμα για πιο δραστικά αποτελέσματα παρασκευάζονται  με την τεχνολογία της λυοφίλησης (διαδικασία αφυδάτωσης μέσω βαθειάς ψύξης για να διατηρηθεί ένα φθαρτό υλικό μέχρι τη στιγμή της χρήσης του). 

Με βάση την δράση των ενζύμων και την τεχνολογία της λυοφίλησης, δημιούργησαν προϊόντα για πρόσωπο και σώμα με στοχευμένα αποτελέσματα. 

Η σειρά του προσώπου ξεχωρίζει  λόγω της χρήσης της κερατινάσης (ένζυμο που προέρχεται από την κερατίνη, έχει κερατολυτική δράση και δρα σαν καταλύτης στην κεράτινη στιβάδα). Η καινοτομία αυτή προωθεί ένα αποτελεσματικό και απαλό peeling effect  χωρίς να μεταβάλει την ισορροπία του δέρματος ή να το αφυδατώνει.

Η προσθήκη της κερατινάσης σε συνδυασμό με άλλα δραστικά συστατικά που έχει ανάγκη το δέρμα, όπως οι βιταμίνες, το υαλουρονικό, η κολλαγενάση έδωσαν τη δυνατότητα στην παρασκευή εξειδικευμένων κοκτέιλ με εκπληκτικά αποτελέσματα στην αντιγήρανση. Για παράδειγμα: 

EQUILIBRIUM Complex: κερατινάση+σύμπλεγμα βιταμινών A, C, E (για τις ατέλειες του δέρματος).

MULTIVIT Complex: κερατινάση+λιπάση+ βιταμίνες Β1,Β3,Β5,Β6 (για τη υπερέκκριση σμήγματος και την ακμή). 

RADIANT Complex: κερατινάση+βιταμίνη C (κατά της υπερμελάχρωσης) 

HYALURONIC Complex:  κερατινάση+υαλουρονικό (για λείανση ρυτίδων).

EXTREME FIRMNESS Complex: κερατινάση+ DMAE+κολλαγενάση+ υαλουρονικό+ βιταμίνη C (για την σύσφιξη) 

Η σειρά του σώματος αποτελείται από τέσσερις θεραπείες , που η κάθε μια στοχεύει σε διαφορετική ανάγκη του σώματος.

Τo PBSerum SLIM με βάση τη λιπάση, ένα ένζυμο με ισχυρή λιπολυτική δραστικότητα , διαλύει επιλεκτικά τα συσσωρευμένα λιπίδια στα λιποκύτταρα με στόχο τη μείωση του τοπικού πάχους.

Το PBSerum SMOOTH βασίζεται στο ένζυμο της κολλαγενάσης και δρα στοχευμένα στις σκληρύνσεις των οζιδίων κυτταρίτιδας που συσσωρεύονται γύρω από τα λιποκύτταρα και είναι υπεύθυνα για την ινώδη κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού. 

Το PBSerum DRAIN με βάση το ένζυμο της υαλουρονιδάσης  παρέχει μια ισχυρή αποστραγγιστική δράση και βοηθά στη μείωση των κατακρατήσεων, αφαιρώντας πολυσακχαρίτες  από την υπερβολική συσσώρευση τους.  

Το PBSerum LIFT είναι ένα εξειδικευμένο λυοφιλημένο cocktail που προσφέρει σύσφιξη σε δέρματα που έχουν χάσει την ελαστικότητά τους. Εισχωρεί μέσω του ενζύμου της κολλαγενάσης, DMAE και VIT C στοχεύοντας στην απορρόφηση της φθοράς των κολλαγόνων ινών, στη βελτίωση της μυικής συστολής και την παραγωγή νέου κολλαγόνου προσφέροντας ένα εντυπωσιακό συσφικτικό αποτέλεσμα.

 

Συνοψίζοντας, με την καινοτομία της χρήσης των ενζύμων που δρουν μεταβολικά και στοχευμένα καθώς απορροφούνται απευθείας από την εστία του προβλήματος έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε δραστικότερα με την χρήση εξατομικευμένων πρωτοκόλλων θεραπείας για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. 

Ενδεικτικά παραθέτουμε & 2 κλινικές μελέτες

 

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΕΛΠΙΔΑ ΓΚΟΥΜΑ – (ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΑΤΕΙΘ)

Last modified onΠαρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 06:12
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com