Αισθητική σήμερα, το περιοδικό για την αισθητική και την ενημέρωση του επαγγελματία αισθητικού σας ενημερώνει

Η Medik8 είναι μία παγκόσμια βραβευμένη εταιρεία, φροντίδας του δέρματος.

Οι φόρμουλές μας έχουν κατασκευαστεί και ερευνηθεί από επιστήμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τη χρήση δραστικών συστατικών με αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Διαθέτουμε προϊόντα φροντίδας για το σπίτι, ειδικά σχεδιασμένα για συγκεκριμένες δερματικές καταστάσεις, τα οποία έχουν δημιουργηθεί ώστε να στοχεύουν σε κάθε δερματική κατάσταση, όπως είναι η γήρανση του δέρματος, η ακμή, η ερυθρότητα, η υπερμελάγχρωση και η ξηρότητα.

Ο συνδυασμός των αξιών και της φιλοσοφίας, είναι ο λόγος που η Medik8 έχει εξελιχθεί, σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε μία πρωτοπόρο εταιρεία, η οποία συστήνεται από δερματολόγους και επαγγελματίες ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος.

Οι οροί είναι χειροποίητοι και παρασκευάζονται σε μικρές παρτίδες στο δικό μας εργοστάσιο στη Μεγάλη Βρετανία. Το γεγονός πως είναι φρέσκα, σημαίνει πως μπορείτε να διασφαλίσετε την υψηλή ποιότητά και σταθερότητά τους.

Ως  μία καινοτόμος εταιρεία, η Medik8 χρησιμοποιεί μοναδικές τεχνολογίες, ώστε να εξασφαλίζεται η προηγμένη μεταφορά των δραστικών ουσιών για αποδεδειγμένα οφέλη για το δέρμα. Από τα ενεργά συστατικά μέχρι το σύστημα μεταφοράς βραδείας αποδέσμευσης, τα προϊόντα της Medik8 συνδυάζουν τη καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία, ώστε να μεταφέρουν μακράς διάρκειας και ορατά αποτελέσματα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.medidrops.gr
Δημοκρατίας 14 τ.κ. 13561, Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα
τηλέφωνο: 2102610583