Συνέντευξη εταιρείας Γιάννης Γκούμας - Goumas BeautyMed

 

Τι μπορεί να βρει ο αισθητικός στην εταιρεία σας;

Στην εταιρεία μας μπορεί να βρει οτιδήποτε θελήσει για να εξοπλίσει πλήρως ένα ινστιτούτο αισθητικής (vaper, ριζική αποτρίχωση, cavitation, ραδιοσυχνότητες, Ipl, Laser, Hifu κ.τ.λ). Επίσης μπορεί να εξειδικευτεί στο εναλλακτικό facelifting και στην αντιγήρανση λαμβάνοντας ειδική εκπαίδευση και δίπλωμα από την Νο1 εταιρεία στις επεμβατικές θεραπείες, την Dermatude!

Υπάρχουν στην εταιρεία Goumas BeautyMed και προϊόντα λιανικής για χρήση από τον τελικό καταναλωτή;

Υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα μεταπώλησης καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του προσώπου και του σώματος από την Dermatude, PBSerum και Isol. 

Τα ένζυμα PB Serum σε ποιον απευθύνονται;  

Απευθύνονται σε αισθητικούς που θέλουν να εντάξουν στο χώρο τους θεραπείες με γρήγορα αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται συνεχώς να επενδύουν σε μηχανικό εξοπλισμό.

Τι ανάγκες καλύπτουν τα ένζυμα PB Serum;

Καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε πρόσωπο και σώμα. Στο πρόσωπο μπορούμε να δώσουμε λύση σε προβλήματα χαλάρωσης, ρυτίδων, δυσχρωμιών, ουλών καθώς και ακμής. Στο σώμα αντιμετωπίζουν άριστα το λίπος, την ινώδη και την οιδηματώδη κυτταρίτιδα καθώς και τη χαλάρωση δουλεύοντάς τα με μεσοθεραπεία, με μηχανήματα ή και με ειδικό μασάζ με τα χέρια.

Τα ένζυμα PB Serum πόσο δραστικά είναι; Ποια τα ενεργά συστατικά των PB Serum;

Έχουν άμεση δραστικότητα γιατί είναι βιοτεχνολογικά ένζυμα. Τα βιοτεχνολογικά ένζυμα που δουλεύουμε στην αισθητική είναι: η κερατινάση που απευθύνεται στην κεράτινη στοιβάδα, η λιπάση που στοχεύει στο λίπος, η κολλαγενάση η οποία αναδομεί τις φθαρμένες κολλαγόνες ίνες και η υαλουρονιδάση η οποία διασπά τους δεσμούς των πολυσακχαριτών αντιμετωπίζοντας την οιδηματώδη κυτταρίτιδα και τις κατακρατήσεις.

Τα PB Serum μπορούν να θεωρηθούν φυσικά καλλυντικά ή δερμοκαλλυντικά;

Τα PBSerum ανήκουν στην κατηγορία Cosmeceutical γιατί έχουν καλύτερη απορροφησιμότητα από τα καλλυντικά ενώ ταυτόχρονα δεν είναι φάρμακα.

Τα ένζυμα PB Serum εφαρμόζονται όλο το χρόνο;

Ναι μπορούμε να τα δουλεύουμε 12 μήνες το χρόνο.

Σε πόσο χρονικό διάστημα ο πελάτης μπορεί να περιμένει ορατό αποτέλεσμα; Πόσες διαδοχικές συνεδρίες προτείνετε και πόσο συχνά μπορούν να εφαρμοσθούν στην καμπίνα;

Ο πελάτης βλέπει αποτέλεσμα από την πρώτη συνεδρία γιατί δρουν άμεσα στο στόχο. Φυσικά όσο περισσότερες συνεδρίες ακολουθεί, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα. Ιδανικά είναι να ακολουθείτε ένα πρωτόκολλο 6-8 συνεδριών για το πρόσωπο με συχνότητα 1-2 φορές την εβδομάδα. Για το σώμα εξαρτάται από το συνδυασμό του μηχανήματος που θα δουλέψουμε. Για παράδειγμα αν θα προτείνουμε 10 συνεδρίες με ένα cavitation συνδυάζοντας στο πρωτόκολλο τα ένζυμα, θα προτείνουμε 7, καθώς τα ένζυμα επιταχύνουν το αποτέλεσμα.

Προτείνετε την εφαρμογή των PB Serum μόνο ή το συνδυασμό τους με θεραπεία με μηχάνημα ή άλλες θεραπείες;

Στο βιβλίο εφαρμογών των ενζύμων ο επαγγελματίας θα βρει πληροφορίες αναλυτικά για την χρήση τους μόνο με τα χέρια (manual με ειδικό massage) αλλά και με μηχανήματα.

Ποιο το αναμενόμενο αποτέλεσμα;

Όσοι ασχολούμαστε με τον κλάδο της ομορφιάς γνωρίζουμε πως το αποτέλεσμα εξαρτάται από το πόσο έντονο είναι το πρόβλημα του πελάτη. Διαφορά θα δει από την πρώτη συνεδρία και με βάση τις ανάγκες θα ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα με όσες περισσότερες συνεδρίες θα ακολουθήσει ο πελάτης.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια όταν ο πελάτης ακολουθεί ειδική αγωγή και στο σπίτι. Παρ’ όλα αυτά η αγωγή στο ινστιτούτο καλό είναι να επαναλαμβάνεται 1 φορά το τρίμηνο για να πετυχαίνουμε διαρκή αποτελέσματα.

Υπάρχουν αντενδείξεις; Πού δεν τα προτείνετε; Υπάρχει ηλικιακός περιορισμός;

Τα ένζυμα της PBSerum δεν έχουν αντενδείξεις γιατί είναι βιοτεχνολογικά. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μπορούμε να τα προτείνουμε σε κάθε ηλικία φτάνει να έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δέρμα υγιές και όχι με λύση της συνέχειάς του.

Μπορούν τα PB Serum να γίνουν “τα αγαπημένα μας” ή εφαρμόζονται ως θεραπεία για περιορισμένο χρονικό διάστημα;

Τα PBSerum έχουν ήδη γίνει “τα αγαπημένα” πολλών έμπειρων αισθητικών και κυρίως καταναλωτών. Δεχόμαστε πολλά  τηλέφωνα στην εταιρεία από καταναλωτές που ρωτούν που μπορούν να τα βρουν.

Ποια τα σημεία πώλησης των PB Serum και πώς μπορεί κάποιος να γίνει συνεργάτης ή να προμηθευτεί τα προϊόντα λιανικής;

Σημεία πώλησης των PBSerum είναι τα νόμιμα κέντρα αισθητικής. Από εκεί ο καταναλωτής θα προμηθευτεί και τα προϊόντα λιανικής αφού η αισθητικός είναι αυτή που γνωρίζει τι χρειάζεται.

Στις ερωτήσεις μας, απήντησε η κ. Ελπίδα Γκούμα, Αισθητικός ΑΤΕΙΘ, υπεύθυνη Αισθητικός της εταιρείας Γιάννης Γκούμας Goumas BeautyMed, και την ευχαριστούμε.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 

Γιάννης Γκούμας - Goumas BeautyMed  
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.goumasbeautymed.gr
Αγίου Αντωνίου 1, Άνω Πατήσια, τκ. 11142, Αθήνα
τηλέφωνο: 210 2921273

ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Τα PB Serum στο Αισθητική σήμερα Beauty spot

Last modified onΤετάρτη, 28 Φεβρουάριος 2018 16:24
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com