Phyt’s Naturo-Esthetique Όλη η δύναμη της Φύσης μέσα από την εμπειρία, σχεδόν 50 χρόνων!

Όλα ξεκίνησαν το 1972 όταν ο John Paul Llopart, Φυσικοπαθητικός Βιολόγος και η Rosanne Verlé, Αισθητικός, δημιούργησαν τη Phytal, μια σειρά φυσικών καλλυντικών.

Ο κος Llopart έθεσε τις βάσεις για την Naturo-Esthetique® μία ολιστική προσέγγιση, πως η ομορφιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υγεία.

Naturo-Esthetique® σημαίνει:

  • Φυσική αυθεντικότητα των προϊόντων
  • Συνδυασμός εσωτερικών και εξωτερικών θεραπειών μέσω προϊόντων για το δέρμα και συμπληρωμάτων διατροφής
  • Μία φιλική προς το περιβάλλον φιλοσοφία

Από την αρχή, ολόκληρη η σειρά προϊόντων ήταν φυσικής προέλευσης και προοριζόταν για τους αισθητικούς. Προϊόντα όπως η γνωστή αντιγηραντική Absolute Cream, το εξαιρετικά απολεπιστικό Contact +, ο ορός C 17 με 17 ενεργά συστατικά καθαρισμού, δημιουργήθηκαν τότε και έγιναν προϊόντα που χαρακτήρισαν το brand.

Δύο χρόνια αργότερα, ο κος Llopart υπέβαλε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καθώς κατάφερε να συσκευάσει τις κρέμες, τα γαλακτώματα και άλλα, σε γυάλινα φιαλίδια.

Αυτή η πρωτότυπη, καινοτόμος ιδέα, του επέτρεψε να εξασφαλίσει την απόλυτη υγιεινή λόγω της στεγανοποίησης της συσκευασίας και της απομάκρυνσης του αέρα. Του επέτρεψε επίσης να παρέχει την ακριβή ποσότητα προϊόντος που απαιτείται ανά θεραπεία σε μεμονωμένες δόσεις.

Το 2004 ενσωματώθηκε στον όμιλο Jérodia και η εταιρεία πήρε νέα διάσταση, μετονομάστηκε σε Phyt's και εγκαταστάθηκε στο Cahors, στην καρδιά του Lot. Ο Thierry Logre, Βιολόγος παθιασμένος με τα βότανα και την εναλλακτική ιατρική, ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας με μόνη επιθυμία να διαιωνίσει το πνεύμα και τις διαφορές της Phyt's.

Στη συνέχεια, όλα επιταχύνθηκαν όσον αφορά την καινοτομία των προϊόντων και τη διεθνή ανάπτυξη, δίνοντας έμφαση στην προέλευση και την αξία του εταιρικού ονόματος.

Phyt’s : 100 % Παρασκευάζονται στη Γαλλία

Σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει τη φύση με την ιστορία, όπου περιβάλλεται από αμπελώνες στη Νότιο-Δυτική Γαλλία, είναι το εργοστάσιο παραγωγής των προϊόντων.

Phyt’s : Η πεμπτουσία της φύσης στην υπηρεσία του δέρματος

Η απόφαση για Φυσικές φόρμουλες συνεχίζεται και καθημερινά τα εργαστήρια έρευνας της Phyt’s αναπτύσσουν νέα συστατικά, τόσο φυσικά όσο και αποτελεσματικά.

Phyt’s : Η ιστορία του φιαλιδίου

Η παροχή επαγγελματικών προϊόντων φροντίδας σε φιαλίδια παραμένει αποκλειστικότητα της Phyt’s. Αυτό τα έχει καταστήσει κορυφαία φυσικά καλλυντικά που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικούς χώρους αισθητικής φροντίδας.

Phyt’s : Προνομιακή συνεργασία με τους επαγγελματίες

49 χρόνια μετά, η Phyt's συνεχίζει την πορεία της μέσω των ειδικών στη φροντίδα του δέρματος, προτείνοντας θεραπείες και στοχευμένα πρωτόκολλα, που συνδυάζουν την τεχνολογία και την αποτελεσματικότητα.

Άρτια εκπαιδευμένοι ειδικοί στα εργαστήρια της Phyt΄s, θα σας συμβουλεύσουν για ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση, μέσα από θεραπείες απόλυτα εναρμονισμένες με το δέρμα σας και τις επιθυμίες σας. 

Επιπλέον των κανόνων στον τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων, η Naturo-Esthetique® συνιστά μια φιλοσοφία φροντίδας, σε αρμονία με τη φύση και την υγεία, για την ευεξία του δέρματός σας…

PHYT’S Η εμπειρία των ΒΙΟ – ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Ένας από τους στόχους της Phyt’s είναι να παρέχει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα που συναντούν τις εξατομικευμένες ανάγκες του δέρματός σας, δημιουργώντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην υγεία του δέρματος, την ομορφιά, την αισθαντικότητα, την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της φύσης.

Φυσικότητα

Φυτικά εκχυλίσματα, έρευνες για μίγματα αιθέριων ελαίων, φυτικές συνθέσεις αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας, υψηλής ποιότητας φυτικά έλαια και μία πληθώρα από φυσικά συστατικά. Η αφθονία της φύσης για την επίτευξη της υγείας του δέρματος και την ομορφιά.

Για 50 σχεδόν χρόνια, η Phyt’s έχει χρησιμοποιήσει τα πολύτιμα αυτά συστατικά παρέχοντας στο δέρμα ότι καλύτερο μπορεί να δώσει η φύση, μέσω μίας ευρείας γκάμας πιστοποιημένων Οργανικών καλλυντικών με συστατικά Φυσικής προέλευσης.

Αισθαντικότητα

Στη Phyt’s, το αποτέλεσμα είναι συνδεδεμένο με την “ευχαρίστηση από τη χρήση”.

Είτε είναι μια πλούσια πομάδα, ένα λιπαρό ελιξήριο για έντονη θρέψη, ένας ενυδατικός ορός που διεισδύει αμέσως ή ένα λεπτό γαλάκτωμα, οι πολλές διαθέσιμες υφές προσαρμόζονται στις ανάγκες της επιδερμίδας: κάποιες φορές με βελούδινη υφή για το δέρμα που χρειάζεται απαλότητα ή λεπτόρευστο για ρύθμιση και καθαρότητα του δέρματος. Σχετικά με τα αρώματά τους που είναι από λουλούδια, φρούτα, γλυκά ή από καρυκεύματα αναζωογονούν τις αισθήσεις και μαρτυρούν τη Φυσική τους προέλευση.

Αποτελεσματικότητα

Αξιοποιώντας την εμπειρία και την κληρονομιά της, οι έρευνες της Phyt’s συνεχίζουν να εξελίσσονται και να δημιουργούν ισχυρές φόρμουλες που δίνουν λύση σε προβλήματα του δέρματος.

Η Φυσική τους προέλευση τα καθιστά εύκολα αποδεκτά από το σώμα, αυξάνοντας ταυτόχρονα την αποτελεσματικότητά τους. Σε κάθε σειρά προϊόντων γίνονται εκτεταμένες δοκιμές για να αποδειχθεί η σύνδεση ανάμεσα στην Επιστήμη, το Δέρμα και τη Φύση.

Αυτά τα αποτελέσματα ενισχύονται από τις τεχνικές των επαγγελματιών μέσω των επαγγελματικών πρωτοκόλλων.

Για τη Phyt’s είναι αναγκαίο μέσω ολοκληρωμένης διάγνωσης, οι ειδικοί να παρέχουν εξιδεικευμένες συμβουλές για την σωστή επιλογή των προϊόντων.

 

Ελλάδα

Φιλικών 31 - Περιστέρι Αττικής Τ.Κ. 121 31

Τηλ.: 210 5726541 | 210 6203321

Κύπρος

Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 53, Διαμ. 5 Τ.Κ. 6036

Λάρνακα - Κύπρος

Tel: +357 96890789

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούλιος 2021 13:34
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com