COSMECEUTICAL BLUE LINE από τη SOTHYS, για γρήγορη ανάπλαση, επούλωση και υποστήριξη της επιδερμίδας μετά από δερμο-αισθητικές διαδικασίες

Ο ρόλος  της αισθητικού για την  ανάπλαση  και αποκατάσταση της επιδερμίδας μετά από δερμο-αισθητικές διαδικασίες. Μάθετε τι μας προτείνει η SOTHYS.
Σήμερα, γυναίκες και άνδρες, επιλέγουν όλο και περισσότερο διαδικασίες ιατρικής αισθητικής όπως πχ δερμοαπόξεση, χημικά  peeling, μεσοθεραπεία (ενέσιμη και μη), φωτοανάπλαση (IPL/LASER) κλπ για να αποκτήσουν γρήγορα και ορατά αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στην ανανέωση της επιδερμίδας και θα «σβήσουν» τα σημάδια από το πέρασμα του χρόνου.
Σε κάθε περίπτωση όμως, ανάλογα με το βάθος και το τύπο της προσωρινής διαταραχής της επιδερμίδας που μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο σημαντική, είναι απαραίτητο να φροντίσουμε για την επαρκή ανάπλασή της, για την αποκατάσταση της άμυνάς της και τη διατήρηση της βέλτιστης λειτουργίας του υδρολιπιδικού φραγμού καθώς και την ομαλή επιστροφή στο καθημερινό πρόγραμμα ομορφιάς.

Η SOTHYS δημιούργησε τη σειρά COSMECEUTICAL BLUE LINE που περιλαμβάνει 4 εξαιρετικά στοχευμένα προιόντα  για τη γρήγορη ανάπλαση και επούλωση  αλλά και για τη γενικότερη  υποστήριξη της επιδερμίδας που ταλαιπωρείται προσωρινά. Πιο συγκεκριμένα:

RA REGENERATIVE AMPOULES 14 X1,5ml:
Περιποίηση  για το σπίτι για 14 μέρες που βοηθά στην εντατική επούλωση της επιδερμίδας μετά από δερμοαπόξεση, microneedling,fillers  υαλουρονικού οξέος ή κολλαγόνου κλπ. Περιέχει Τριπεπτίδια GF που διεγείρουν τη παραγωγή πρωτεινών της μεσοκυττάριας ουσίας και του δερμοεπιδερμικού δεσμού ώστε να ανακτήσει η επιδερμίδα τη δομή και τη σφριγηλότητά της, καθώς και το συστατικό Glycorepair, δηλ εκχύλισμα από τους σπόρους της χαρουπιάς, πλούσιου σε ολιγογαλακτομαννάνες που επιταχύνουν τη διαδικασία ανάπλασης. Αποτέλεσμα ανάπλασης στο 96% των περιπτώσεων.

RS REGENERATIVE SOLUTION 500ml/50ml:
Το προιόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στη καμπίνα μετά  από οποιαδήποτε δερμοαισθητική επέμβαση είτε ως μάσκα είτε ως  serum, ενώ η καθημερινή του χρήση θα συμβάλλει σημαντικά στη γρήγορη αποκατάσταση της επιδερμίδας. Εκτός από Glycorepair, το διάλυμα αυτό περιέχει υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, παράγωγο ουρίας,αλλαντοίνη, D-Πανθενόλη και χαρίζει άμεση ανακούφιση, ανάπλαση και ευχάριστη αίσθηση. Καταπραυντική και ενυδατική δράση από τη πρώτη εφαρμογή στο 97% των περιπτώσεων.

CALM REDNESS BALANCING AMPOULES 20X1ml:
Iδανικό προιόν καμπίνας για τη προοδευτική μείωση της ερυθρότητας και της αίσθησης καύσου μετά από μικροδερμοαπόξεση, laser,  ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης, microneedling κλπ. Το συστατικό VEGF Booster διεγείρει τη σύνθεση του ενδοθηλιακού αυξητικού παράγοντα για τη μείωση και την αποσυμφόρηση της ερυθρότητας ή του μωλωπισμού, ενώ το εκχύλισμα φραγμίτη (καλαμοειδές φυτό) και του μύκητα Poria Cocos περιορίζουν τη δράση των διαβιβαστών φλεγμονής. Η επιδερμίδα προοδευτικά ανακουφίζεται, η ερυθρότητα μειώνεται και η ισορροπία της επιδερμίδας αποκαθίσταται. Ορατό αντιφλογιστικό αποτέλεσμα στο 77% των περιπτώσεων.

REP REPAIR BALM 50 ml:
Eξισορροπιστικό balm για την εντατική υποστήριξη της επιδερμίδας μέρα και νύκτα μετά από τον έντονο τραυματισμό της (ισχυρά χημικά peeling, laser resurfacing, με βασικό συστατικό τα πεπτίδια M3.0 που διεγείρουν τις διαδικασίες ανάπλασης (επιστράτευση ινοβλαστών, αναπαραγωγή κυττάρων, εγκατάσταση κερατινοκυττάρων, σύνθεση της μεσοκυττάριας ουσίας, βελτίωση του αγγειακού δικτύου κλπ.), αλλά και εκχύλισμα BOLDO που προστατεύει το μικροβίωμα από τους ερεθιστικούς παράγοντες. Αποκαθίσταται σταδιακά η φυσική άνεση και η ισορροπία της επιδερμίδας. Αναπλαστική και καταπραυντική δράση στο 100% των περιπτώσεων.

H COSMECEUTICAL BLUE LINE μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα στις στοχευμένες περιοχές, δεν περιέχει ούτε άρωμα και χρώμα, ενώ η σύνθεσή της παρουσιάζει ιδαίτερα υψηλά ποσοστά ανεκτικότητας. Η κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα της σειράς έχει καταγραφεί από δερματολόγους πάνω στις επιδερμίδες που έχουν εφαρμοστεί δερμο-αισθητικές διαδικασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες  PRODERMAGE τηλ. 2111094490
 

www.prodermage.gr

 

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 04:23
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com