F SKIN

REGENALIS
ANTI-AGING LINE PRO 

Η Επιστήμη της Αντιγήρανσης

Μια ολοκληρωμένη Νέα σειρά θεραπείας για την Αντι-Γήρανση από την F SKIN

Ο ΣΥΝΔYΑΣΜΟΣ ΙΣΧΥΡΩΝ πεπτιδίων ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ Φ, σε συνδυασμό με στοιχεία που βασίζονται στη επιγενετική, καθώς και η χρήση Βιομοριακών ενεργών συστατικών σε νανοκλίμακα, με δράση σε κυτταρικό και  μοριακό επίπεδο που περιέχονται στην νέα σειρά Αντί-γήρανσης REGENALIS, στέλνουν μηνύματα σε διάφορα μέρη του δέρματος για να προάγουν το κολλαγόνο, την ελαστίνη και άλλες πρωτεΐνες. Παρέχουν Άμεση Αναστολή της φωτογήρανσης. Δρουν κατά της χρονογήρανσης ενώ παράλληλα παρέχουν άμεση αλλά και μακροχρόνια συσφικτική δράση.

Τα πεπτίδια νευροδιαβιβαστών, αποκαλούμενα «Botox like» χωρίς όμως τις παρενέργειες του, εμποδίζουν την απελευθέρωση χημικών ουσιών που προκαλούν τη συστολή μυών των γραμμών έκφρασης, εξομαλύνοντας έτσι τις ρυτίδες.

Τα πρεβιοτικά νέας γενιάς ρυθμίζουν το μικροβίομα χαρίζοντας μια νεανική και υγιή επιδερμίδα. 

Όλα τα προϊόντα της F SKIN ακολουθούν το πρωτοποριακό σύστημα Ε.Μ.S. ( EPIGENETIC MICROCELLULAR SYSTEM )

EPIGENETIC: Είναι η μελέτη των μηχανισμών που εμπλέκονται στη ρύθμιση της γονιδιακής δραστηριότητας: Δηλαδή των βιολογικών μηχανισμών που θα ενεργοποιούν και θα απενεργοποιούν τα γονίδια χωρίς να αλλάζουν την αλληλουχία τους, ρυθμίζοντας τις βασικές διαδικασίες και στα 9 μοριακά σημάδια κυτταρικής γήρανσης.

MICROCELLULAR: Η Βιοτεχνολογία ανάπτυξε τις βιομοριακές ουσίες σε νανοκλίμακα για τη διερεύνηση της βιολογίας του κυττάρου και σε κυτταρικό και σε μοριακό επίπεδο.

SYSTEM: Μετά από πολυετή μελέτες, προσαρμοσμένες στη φιλοσοφία της ιατρικής αισθητικής, καταλήξαμε στις ιδανικές αναλογίες και συνδυασμούς καινοτόμων, ΕΞΥΠΝΩΝ συστατικών νέας γενιάς, για κάθε ανάγκη και πρόβλημα, δίνοντας μας την δυνατότητα εξατομικευμένων θεραπειών, βασισμένων στις δύσκολες ανάγκες του 21 αιώνα. 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ REGENALIS

F SKIN REGENALIS ANTIAGING CLEANSING GEL 250ml Retail / 400ml Cabin

ΑNTIΓΗΡΑΝΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΣΗ

Ενυδατικό αντιγηραντικό αφρώδες τζέλ καθαρισμού ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Κύρια Συστατικά

Πρεβιοτικά Νέας Γενιάς:  Εξισορροπούν το δερματικό μικροβίωμα, προσφέροντας  μια υγιή επιδερμίδα απαλλαγμένη από κνησμούς, ξηρότητα, ερυθρότητα, κοκκινίλες, ξηροδερμίες κ.α.

4D Hyaluronic Acid:  Ένας συνδυασμός τεσσάρων ειδών Υαλουρονικών, με διαφορετικές ιδιότητες. Μπορεί να δημιουργήσει και να σχηματίσει ένα τρισδιάστατο δίκτυο έτσι ώστε να στοχεύσει με ακρίβεια τα διαφορετικά στρώματα του δέρματος.

 

Φουκόζη: Παρέχει καταπραϋντική δράση στο ερεθισμένο και υπερευαίσθητο δέρμα μειώνοντας την αίσθηση μυρμηγκιάσματος. Βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης, προάγει τη μακροζωία των κυττάρων. βοηθά στην αύξηση της έκφρασης του κολλαγόνου-4 έως και 76,5%. 

F SKIN REGENALIS ADVANCED LIFT EYE & LIP CREAM 20ml / Retail

ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ

Αντιρυτιδική κρέμα ματιών και την περιχειλική περιοχή. Με πεπτίδια νέας γενιάς που παρέχουν συσφικτικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα έχουν δράση κατά των ρυτίδων των μαύρων κύκλων και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Αποδεδειγμένα Αποτελέσματα: 75% μείωση των ρυτίδων, 58% μείωση σε μαύρους κύκλους, σακούλες και 55% συσφικτική επίδραση στην πτώση των βλεφάρων σε 28 ημέρες χρήσης. 

Κύρια Συστατικά

Συνδυασμός πεπτιδίων: Τα οποία έχουν botox like δράση (ίδια δηλαδή με την κλασική βοτουλινική τοξίνη χωρίς τις παρενέργειες αυτής ) στοχεύοντας τις ρυτίδες τις γραμμές έκφρασης, καθώς και πεπτίδια με δράση κατά των μαύρων κύκλων και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Σύμπλεγμα πολυσακχαριτών: Για άμεση σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων.

Υαλουρονικό Νάτριο με 7 Διαφορετικά Μοριακά Βάρη: Αποτρέπει την απώλεια νερού. Θρέφει το δέρμα. Λειαίνει την επιδερμίδα. Αυξάνει την Ελαστικότητα. Αποκαθιστά τη σύσφιξη. Ενυδατώνει άμεσα.


F SKIN REGENALIS ANTI-AGING CREAM 50ml / 250ml Cabin

ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ


 
24ωρη κρέμα προσώπου που βοηθά στην βελτίωση των ορατών σημαδιών γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και έλλειψή σφριγηλότητας.

Κύρια Συστατικά

Βιομιμητικός αυξητικός παράγοντας: Έχει πολύ καλύτερη δράση  από τη ρετινόλη και το ρετινοϊκό οξύ όσον αφορά την αποτελεσματικότητα παραγωγής κολλαγόνου Ι. Χωρίς καμία από τις παρενέργειες τους.

Συνδυασμός 7 Ισχυρών πεπτιδίων: ΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ Φ

Πρεβιοτικά Νέας Γενιάς: Εξισορροπούν το δερματικό μικροβίωμα, προσφέροντας  μια υγιή επιδερμίδα απαλλαγμένη από κνησμούς, ξηρότητα, ερυθρότητα, κοκκινίλες, ξηροδερμίες κ.α.

4D Hyaluronic Acid: Ένας συνδυασμός τεσσάρων ειδών Υαλουρονικών, με διαφορετικές ιδιότητες. Μπορεί να δημιουργήσει και να σχηματίσει ένα τρισδιάστατο δίκτυο έτσι ώστε να στοχεύσει με ακρίβεια τα διαφορετικά στρώματα του δέρματος.

Συνδυασμός ΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΩΝ θαλάσσιας και βιοτεχνολογικής προέλευσης: Για άμεση σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων. 

F SKIN REGENALIS Face & Eye V BAR / Retail

Ειδική συσκευή μασάζ προσώπου, Ιδανική για άμεση διείσδυση των στοιχείων
Συνδιάζεται άριστα με την Regenalis Anti – Aging Lift Booster καθώς και την Advanced Lift Eye & Lip Cream
Το face and eye V BAR έχει σχεδιαστεί για μέγιστο έως 8000 δονήσεις ανά/λεπτό. 
Προκειμένου να παρέχουμε στον χρήστη τον καλύτερο χρόνο μασάζ, υιοθετούμε την κατάλληλη λειτουργία δόνησης. 
Μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη ταχύτητα δόνησης και λειτουργία που σας αρέσει. Οι κραδασμοί υψηλής συχνότητας μπορούν να χαλαρώσουν τους μυς, κάτι που έχει εξαιρετικά αντιρυτιδική επίδραση. 

F SKIN REGENALIS ANTI-AGING LIFT BOOSTER 30ml / Retail

ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ 

 Ισχυρό booster προσώπου με ενεργά θαλάσσια συστατικά που προσφέρουν άμεση ανύψωση και αναμόρφωση του οβάλ του προσώπου μόλις σε 30 δευτερόλεπτα και με μακροπρόθεσμο αποτελέσματα μέσα σε 28 ημέρες.

Κύρια Συστατικά

Βιομιμητικά πεπτίδια: Τα οποίο έχει botox like δράση (ίδια δηλαδή με την κλασική βοτουλινική τοξίνη χωρίς τις παρενέργειες αυτής ) στοχεύοντας τις ρυτίδες και γραμμές έκφρασης με άμεσο αποτέλεσμα.

Υαλουρονικό Νάτριο με 7 Διαφορετικά Μοριακά Βάρη: Αποτρέπει την απώλεια νερού. Θρέφει το δέρμα. Λειαίνει την επιδερμίδα. Αυξάνει την Ελαστικότητα. Αποκαθιστά τη σύσφιξη. Ενυδατώνει άμεσα.

Πρεβιοτικά Νέας Γενιάς:  Εξισορροπούν το δερματικό μικροβίωμα, προσφέροντας  μια υγιή επιδερμίδα απαλλαγμένη από κνησμούς, ξηρότητα, ερυθρότητα, κοκκινίλες, ξηροδερμίες κ.α.

Συνδυασμός ΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΩΝ θαλάσσιας και βιοτεχνολογικής προέλευσης: Για άμεση σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων. 


F SKIN REGENALIS PRO

Προϊόντα μόνο για επαγγελματική χρήση

F SKIN REGENALIS RENEWAL COMPLEX PEEL PRO15mlX2 vial / Cabin

Το REGENALIS RENEWAL COMPLEX PEEL PRO, χάρις της ειδικής φόρμουλας από ένα σύμπλεγμα από ΑΗΑ και PHAS, Υαλουρονικού Νατρίου και φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει, αναζωογονεί την όψη του δέρματος, χαρίζοντας ένα δέρμα φωτεινό και λαμπερό. Παρέχει γρήγορη και μακροχρόνια ενυδάτωση, ενώ χάρις της πρεβιοτικής φόρμουλας που περιέχει παρέχει σημαντική δράση στο μικροβίομα του δέρματος.

Κύρια Συστατικά

Συνδυασμός: Διασταυρωμένου πολυμερές υαλουρονικού νατρίου, Μανδελικό οξύ, Γλουκονολακτόνη, Λακτοβιονικό οξύ (ως αναστολέας της μετταλλοπρωτεϊνασης), για Βελτίωση λεύκανσης του δέρματος, Θεραπεία κατά των κηλίδων, Θεραπεία κατά των σημαδιών  του προσώπου, Λάμψη.

Ισχυρά πρεβιοτικά: για την ενίσχυση του μικροβιόματος της επιδερμίδας.

Βελτιστοποιημένος συνδυασμός άλφα υδροξυοξέων φυτικής προέλευσης (AHA's): Παρέχουν διέγερση των βιώσιμων κυττάρων του δέρματος να κινηθούν προς την επιφάνεια, διεγείροντας την κυτταρική αναζωογόνηση (επίδραση μέσα προς τα έξω) σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

F SKIN REGENALIS TIME REVERSE SERUM PRO 15ml X 2 vial / Cabin

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Ο REGENALIS TIME REVERSE SERUM PRO είναι ένας άμεσα ενεργός ορός μη ενέσιμης μεσοθεραπείας που μπορεί να φέρει αποδεδειγμένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στην θεραπεία της αντί – γήρανσης και της σύσφιξης του προσώπου. Όταν εφαρμοστεί με το REGENALIS MESOPEN JET PRO αυξάνεται άμεσα η επιδερμική απορρόφηση, προάγοντας τον μεταβολισμό μέσω της διείσδυσης των θρεπτικών ενεργών συστατικών στο δέρμα με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Palmitoyl Oligopeptide: Μπορεί να βελτιώσει εντυπωσιακά τη βιωσιμότητα των κυττάρων και να διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου. Είναι ένα ολιγοπεπτίδιο που διεγείρει τη σύνθεση ενός επιδερμικού αυξητικού παράγοντα--TGF-β.

Υδρολυμένο κολλαγόνο: Το κολλαγόνο είναι μια δομική πρωτεΐνη, το κύριο συστατικό στην εξωκυτταρική μήτρα (ECM) του χορίου.

Το υδρολυμένο κολλαγόνο στην μικρομοριακή δομή που εμπεριέχεται στο REGENALIS TIME REVERSE SERUM PRO,  μπορεί να δώσει στο δέρμα σας μια σφριγηλή και υγιή όψη.

Ενεργοποιημένο VC (3-O Ethyl Ascorbic Acid): Γνωστό ως μοναδική μικρομοριακή βιταμίνη C με σταθερή δομή με υδρόφιλη και λιπόφιλη δομή, δρα απευθείας στο δέρμα, χωρίς να απαιτεί μεταβολισμό. Διαφορετικό από άλλα παράγωγα της βιταμίνης C, το αιθυλιωμένο ασκορβικό οξύ μπορεί να επηρεάσει άμεσα το δέρμα όπως η βιταμίνη C. Για το παρόμοιο μοριακό του βάρος με τη βιταμίνη C μπορεί να έχει ταχύτερα αποτελέσματα και καλύτερη σταθερότητα από τη βιταμίνη C.


F SKIN REGENALIS MESOJET PEN PRO

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Το MESOJECT PEN nano micro είναι ένα σύστημα μεσοθεραπείας χωρίς βελόνες που σχεδιάστηκε εκ νέου για την Regenalis Anti–Aging Line.

Μια καινοτόμος τεχνική για τη χορήγηση ενεργών συστατικών μεσοθεραπείας με την μέγιστη αποτελεσματικότητα για ανώδυνες θεραπείες. Μια πολύ λιγότερο επεμβατική μέθοδος από την τεχνική microneedling – αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί νανο-μικροκρυστάλλους, δηλαδή τα μικροκανάλια ανοίγουν με απόλυτη ασφάλεια και εξίσου αποτελεσματική με την ενέσιμη μεσοθεραπεία.

Είναι εξοπλισμένο με μια μικροκρυσταλλική κεφαλή που μπορεί να φιλοξενήσει τα ενεργά συστατικά ενός φιαλιδίου που εμπεριέχεται στην συσκευή.

Όταν εισαχθεί το μικροκρυσταλλικό, το υλικό θα διεισδύσει αυτόματα στο δέρμα, μεταφέροντας το στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την αποτελεσματικότητα.

Χρησιμοποιώντας την συσκευή εισαγωγής νανο-μικροκρυστάλλων, σχηματίζονται μικρο κανάλια στην επιδερμίδα επιτρέποντας την άμεση είσοδο των θρεπτικών ενεργών ουσιών στο δέρμα, ώστε να διεισδύσουν και να φτάσουν στη βασική στιβάδα χωρίς να καταστρέφονται τα επιδερμικά κύτταρα.

F SKIN REGENALIS LIFT MASK PRO

Mask with firming effect 10 φακελάκια των 20gr / Cabin

Παραπλαστική μάσκα αλγινικών αλάτων και εγχυλίσματα από  ιπποφαές,  με συσφικτική δράση.

Ένα δώρο της φύσης όχι μόνο για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και για την επιδερμίδα, καθώς έχει πολύτιμα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα να αποκτήσει και πάλι τη χαμένη του νεανική όψη και φρεσκάδα. Από έρευνες που έχουν γίνει έχει διαπιστωθεί πως το ιπποφαές περιέχει ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες, χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και βοηθά στην επούλωση μικρών πληγών.

Ο συνδυασμός της με το  REGENALIS TIME REVERSE SERUM PRO παρέχει ένα ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα lifting  και λάμψης που διαρκεί. 

 

 

MEDICONTEC

Ολοφύτου 15, Άνω Πατήσια, Αθήνα

website: www.fskin.gr
τηλέφωνο: 2102910061

περισσότερες πληροφορίες

email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 2024

72nd MISS UNIVERSE - THE COMPETITION 2023

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 

DERMATUDE META THERAPY
 
 

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STOP AGE ΣΤΗ GOUMAS BEAUTYMED - ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ELITE RESOLUTION FACE LAB

MICRO DERMOBOOSTER™ by SOTHYS – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΟΥΣΙ
Ζητείται αισθητικός με γνώσεις μασάζ, θεραπείες προσώπου / σώματος και αποτρίχωση με κερί, σε κέντρο ευεξίας στο Μαρούσι.

Ανακοινώθηκε: 29/8/2023

μάθετε περισσότερα

F SKIN

 

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ +
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας
 
 
 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 

 
 
 
dermalogica

 

CLEAN BEAUTY

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΥΕΞΙΑ SPA WELLNESS

HARMONY SPA MAROUSI ATHENS GREECE

INVOID MASSAGE & SPA PERISTERI ATHENS GREECE

AKTAION BEACH BOUTIQUE HOTEL AND SPA AGISTRI GREECE

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η ιστοσελίδα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι η online εκδοχή του επιστημονικού περιοδικού αισθητικής ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006. Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είχε πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνίστησε σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Βιβιογραφία δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό.

Ακόμα και σήμερα, ηλεκτρονικά πλέον, δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (καταχωρίσεις 2010 - 2024)

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

SPAD COSMETICS
DERMATUDE