Αισθητική σήμερα

Αισθητική σήμερα

Άρθρα για την αισθητική, τους επαγγελματίες αισθητικούς, αλλά και όποιον ενδιαφέρεται για τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης, τα μηχανήματα αισθητικής, τις πρακτικές και τα επαγγελματικά καλλυντικά, που οι επαγγελματίες αισθητικοί προτιμούν.

 

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ RF

Η τεχνολογία των RF διαπερνά τα στρώματα του δέρματος, εισχωρεί σε βάθος για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος και τον εξωκυττάριο χώρο (ECM), όπου είναι ενσωματωμένες οι ίνες κολλαγόνου. Η τοπική θέρμανση προκαλεί άµεση σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ταυτόχρονα αυξάνει το µμεταβολισμό των ινοβλαστών έτσι ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η εστιακή θέρμανση των λιποκυττάρων σε αυτές τις συγκεκριμένες περιοχές αυξάνει το ρυθμό µε τον οποίο λίπος απελευθερώνεται από το θερμαινόμενο ιστό.

Εφαρμογές RF

 • Σύσφιξη προσώπου – σώματος
 • Μείωση ρυτίδων
 • Μείωση κυτταρίτιδας

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ CAVITATION

Το Cavitation είναι µία νέα επαναστατική τεχνολογία που µέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργεί µμικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική µμεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων (lipolytic effect). Το φαινόμενο λέγεται cavitation effect «σπηλαίωση». Είναι µια μέθοδος ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής και χωρίς επιπλοκές.

Εφαρμογές CAVITATION

 • Καταπολέμηση τοπικού πάχους
 • Σμίλευση σώματος
 • Επιτάχυνση του μεταβολισμού
 • Μείωση κυτταρίτιδας
 • Λιποδιάλυση

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2102921273

 

 

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

Τα επαγγελματικά προϊόντα Yellow Rose πρωτοεμφανίσθηκαν στην αγορά το 1965. Έκτοτε εξελίσσονται και εμπλουτίζονται με νέες σειρές και προϊόντα παρακολουθώντας συνεχώς τις νεότερες εξελίξεις της κοσμετολογίας. Βασιζόμενοι στην πλέον των 50 ετών πείρα μας και στις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες αναπτύσσουμε συνεχώς τα Yellow Rose Professional Cosmetics διασφαλίζοντας την υψηλή τους ποιότητα.

Στην Yellow Rose συνδυάζουμε κλασσικές και δοκιμασμένες επί χρόνια ά-ύλες με επιλεγμένα συστατικά φυτικής και θαλάσσιας προέλευσης καθώς επίσης και με τα πιο σύγχρονα δραστικά προϊόντα βιοτεχνολογίας ώστε να επιτυγχάνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών καλλυντικών και για αυτό ακολουθούμε σε όλη την παραγωγική διαδικασία τα G.M.P και G.L.P. Τόσο οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε όσο και τα τελικά προϊόντα υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους. Η επιχείρησή μας εφαρμόζει τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 και ISO 22716:2007 για τα οποία έχουμε πιστοποιηθεί από τον πλέον έγκριτο οργανισμό TÜV. Η Yellow Rose Professional Cosmetics έχει επενδύσει σε επιστημονικό και στελεχιακό δυναμικό υψηλότατου επιπέδου και σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τη συνεχή και ολοένα αναπτυσσόμενη πορεία της.

Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσουμε μέσω της επιτυχημένης παρουσίας μας στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις και το δίκτυο εξαγωγών μας. Ήδη τα Yellow Rose Professional Cosmetics πωλούνται σε πάνω από 30 χώρες εντός και εκτός Ευρώπης.

Στην Yellow Rose Professional Cosmetics παράγουμε ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα για πάνω από 50 χρόνια, είμαστε πάντα δίπλα στον επαγγελματία του χώρου της αισθητικής και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά.

 

 

Yellow Rose Professional Cosmetics

Μενεξέδων 15, τκ. 14564 Κηφισιά, Αθήνα, Ελλάδα
Tηλέφωνα: +30 210 8076726, +30 210 8076148, +30 210 9010816, +30 210 9011822
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: https://yellowrose.gr/

 

STOP AGE – ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ELITE RESOLUTION FACE LAB ΑΠΟ ΤΗΝ OVERLINE & ΤΗΝ GOUMAS BEAUTYMED – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Οι καθημερινές επιθέσεις που δέχεται το δέρμα μας τη σημερινή εποχή είναι πολλές. Η σύγχρονη τεχνολογία έχει πλέον τη δυνατότητα να απαντήσει δυναμικά και να δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε ότι αφορά τη γήρανση του προσώπου.

Το μυστικό βρίσκεται στη δυνατότητα που έχει το ολοκαίνουργιο ELITE RESOLUTION FACE LAB της OVERLINE ITALIA να μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένη διάγνωση για τις ανάγκες του κάθε προσώπου ξεχωριστά καθώς και στη δυνατότητα να δίνει στην κάθε ανάγκη ένα ξεχωριστό πρωτόκολλο θεραπείας με τις πιο αποτελεσματικές και δημοφιλείς εφαρμογές που αφορούν την αντιγήρανση.

Έτσι λοιπόν μια σειρά από όπλα κατά της γήρανσης όπως:

ειδική κάμερα διάγνωσης, microdermabrasion, fractional rf, υπέρηχος, χρωμομάσκα με soft laser κ.λ.π είναι πλέον στη διάθεση της/του αισθητικού να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε μια συνεδρία μαζί!

Με αυτόν τον τρόπο η ίδια η συσκευή εφ’ όσον δει τα δεδομένα του κάθε προσώπου σχεδιάζει έναν οδικό χάρτηπρωτόκολλο θεραπείας μοναδικό στην ιστορία της αισθητικής.

Γνωρίστε τη!

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2102921273

 

 

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

dermalogica light energy masque

περιγραφή

Η μάσκα Light Energy Masque δρα συνεργιστικά με τη φωτοθεραπεία για να ενισχύσει τα αποτελέσματά της.

 

βασικά οφέλη

 • Βοηθά στην υποστήριξη των διαδικασιών επανόρθωσης του δέρματος και παραγωγής ενέργειας
 • Ομαλοποιούνται η υφή, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, πιο άμεσα σε σχέση με τη δράση του φωτός χωρίς τη μάσκα
 • Καταπραΰνει επίσης, τη φλεγμονή και/ή την ερυθρότητα που προκαλεί η φωτοθεραπεία.

δραστικά συστατικά

 • Εκχύλισμα ρίζας Λινδέρα, πλούσιο σε ολιγο-α-γλυκάνες (ένας ολιγοσακχαρίτης) και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που ενισχύει τα οφέλη της φωτοθεραπείας, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με λάμπες LED. Παράλληλα, βελτιώνει την ελαστικότητα, την απαλότητα και τη φωτεινότητα του δέρματος
 • Εκχύλισμα Φύλλων Ελιάς, πλούσιο σε εξειδικευμένα φωσφολιπίδια, που ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και βελτιώνει τη σφριγηλότητα και απαλότητα του δέρματος
 • Μείγμα από Καφέ Φύκια, Ασπαρτικό Μαγνήσιο και ATP (οργανικό μόριο τριφωσφορικής αδενοσίνης), που βελτιώνει την υφή του δέρματος. Αυτό το μείγμα διαθέτει επίσης, αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ώστε να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ορατής βλάβης
 • Πεπτίδιο Παλμιτοϋλ L-D-L (λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας) ένα ισχυρό πεπτίδιο, που βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
 • Εκχύλισμα φρούτων Ιβίσκου, που εξάγεται από την Άγρια Ροζέλα Αυστραλίας και προωθεί την άμεση και μακράς διάρκειας υγρασία στο δέρμα. Βελτιώνει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού, μειώνοντας τη διαδερμική απώλεια υγρασίας
 • Κόμμι Βιοσακχαρίτη-1, ένας πολυσακχαρίτης υψηλού μοριακού βάρους με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που δρα άμεσα, ώστε να ηρεμήσει και να καταπραΰνει το δέρμα

 

dermalogica hellas
Φιλικών 31– Περιστέρι Αττικής, Τ.Κ. 12131
Τηλ. +30 2105726541, +30 2106203321
Fax. +30 2105742462
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.dermalogica-hellas.gr 

dermalogica breakout clearing liquid peel

περιγραφή

Απολεπιστικό με AHA και BHA που αντιμετωπίζει τις ακνεϊκές βλάβες και κάνει το δέρμα πιο λείο, λαμπερό με πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

βασικά οφέλη

 • Αντιμετωπίζει τις ενεργές, ακνεϊκές βλάβες και ελαχιστοποιεί τις μελλοντικές
 • Χαρίζει λάμψη στο δέρμα και εξομαλύνει τον χρωματικό του τόνο
 • Απολεπίζει, λειαίνοντας την υφή του δέρματος δραστικά συστατικά
 • Σαλικυλικό Οξύ, ένα ελαιο-διαλυτό β-υδροξυ οξύ, που διεγείρει τη φυσική απολέπιση, συμβάλλοντας στον καθαρισμό των θυλάκων και την ελαχιστοποίηση του σχηματισμού ακνεϊκών βλαβών.
 • Λακτικό Οξύ, ένα α-υδροξυ οξύ, που λειαίνει και ανανεώνει το δέρμα.
 • Μανδελικό Οξύ, ένα α-υδροξυ οξύ, που βοηθά στη λάμψη του δέρματος και την ελαχιστοποίηση της υπερμελάγχρωσης.
 • Αζελαϊκό Οξύ, που βοηθάει στην αποσυμφόρηση των πόρων και την εξομάλυνσηmτου χρωματικού τόνου του δέρματος.

τρόπος χρήσης

Χρήση το βράδυ 1-2 φορές την εβδομάδα, μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζετε αρκετή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Μια ελαφριά αίσθηση τσιμπήματος θεωρείται φυσιολογική. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 7-10 λεπτά και αφαιρέστε με δροσερό νερό. Για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνεχίστε με την εφαρμογή ενυδατικού και SPF.

 

dermalogica hellas
Φιλικών 31– Περιστέρι Αττικής, Τ.Κ. 12131
Τηλ. +30 2105726541, +30 2106203321
Fax. +30 2105742462
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.dermalogica-hellas.gr 

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν αλλά δεν έχετε βρει τι δώρο θα κάνετε στους αγαπημένους σας, αλλά και στον εαυτό σας;

H [ comfort zone ] σας έχει τη λύση!

Με την νέα συλλογή δώρων γιορτάζουμε την αναγέννηση της φύσης δημιουργώντας τα φετινά Gift Sets σχεδιασμένα με λουλούδια, πουλιά και έντομα επάνω σε πολύχρωμα κουτιά που θυμίζουν το παιδικό παιχνίδι καλειδοσκόπιο. Μοιραστείτε τις παιδικές σας αναμνήσεις μαζί με τους αγαπημένους σας, μέσα από τα νέα κουτιά Kaleidoscope Χριστουγεννιάτικων δώρων, που περιέχουν μια γκάμα προϊόντων προσώπου και σώματος για μια εμπειρία ομορφιάς και ευεξίας. Με τα όμορφα χρώματα και σχέδια που έχουν δημιουργηθεί επάνω στα κουτιά και σε συνδυασμό με τα προϊόντα που συνδυαστικά βρίσκονται μέσα σε κάθε κουτί το αποτέλεσμα θα εκπλήξει εσάς και τους αγαπημένους σας.

Παρακάτω θα βρείτε τα Gift Sets που δημιούργησε η [ comfort zone ] :

TRANQUILLITY™ FRAGRANCE MIST- Άρωμα για απόλυτη ευεξία

Ένα ιδιαίτερο άρωμα που περιβάλλεται από αρωματικές νότες λουλουδιών του TRANQUILLITY ™. Ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή την απόλυτη ευεξία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

SACRED NATURE KIT- Σετ ενυδάτωσης προσώπου

 

Προσφέρει αναγέννηση στο δέρμα και τον πλανήτη χάρη στο αποκλειστικό Scientific Garden Extract™ από αναγεννητική βιολογική γεωργία.

Ιδανικό για κανονικό, νεανικό και ξηρό δέρμα. Είναι επίσης μια εξαιρετική λύση για ώριμα δέρματα σε ζεστά και υγρά κλίματα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το SACRED NATURE Youth Serum (30ml) που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και συσφίγγει το δέρμα και τη SACRED NATURE Hydra Cream (50ml) που προάγει την ανθεκτικότητα του δέρματος και ενισχύει το φραγμό του.

TRANQUILLITY™ ΚΙΤ- Σετ ενυδάτωσης του σώματος και καθαρισμού

 

Αφεθείτε κάθε μέρα σε μια εμπειρία σπα στο σπίτι σας χάρη στα εκλεκτά αιθέρια έλαια του TRANQUILLITY ™ για μια άμεση αίσθηση χαλάρωσης του μυαλού και του σώματος.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το TRANQUILLITY ™ Shower Cream (200ml) όπου αφήνει στο δέρμα ένα ευχάριστο άρωμα και προστατεύει τη φυσική του ενυδάτωση και το TRANQUILLITY ™ Body Cream (180ml) με πλούσια και βελούδινη υφή, που εξασφαλίζει βαθιά θρέψη και σφριγηλότητα.

TIME FOR YOU KIT- Σετ σύσφιξης προσώπου & σώματος

 

Το τέλειο πακέτο για βαθιά ενυδάτωση του προσώπου, των χεριών και του σώματος.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τη HYDRAMEMORY Cream (30ml) που ενυδατώνει το δέρμα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, τη specialist hand cream (75ml) για να διατηρείτε τα χέρια σας ενυδατωμένα όλη την ημέρα και τέλος τη BODY STRATEGIST D-age cream (30ml) που συσφίγγει και θρέφει ολόκληρο το σώμα.

ESSENTIAL BEAUTY KIT- Ενυδατικό σετ καθαρισμού προσώπου

 

Ο σύμμαχος σας για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, ιδανικό για νεανικές επιδερμίδες! Η συσκευασία περιλαμβάνει την ESSENTIAL face wash (100ml) που αφαιρεί το μακιγιάζ και εξαλείφει κάθε ατέλεια, τη HYDRAMEMORY mask (60ml) για άμεση ενυδατική δράση σε μόλις 3 λεπτά και τέλος τη HYDRAMEMORY cream gel (30ml) με ελαφριά υφή sorbet πλούσια σε υαλουρονικό οξύ εξασφαλίζει στην επιδερμίδα ενυδάτωση που διαρκεί.

Με τα κομψά Gift Sets της [ comfort zone ] μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας όσους αγαπάτε αλλά και τον πλανήτη μας!

Η [ comfort zone ] σέβεται το περιβάλλον γι' αυτό το λόγο και η νέα συλλογή των Gift Sets περιορισμένης έκδοσης, δημιούργησε βιώσιμες συσκευασίες και κουτιά που παράγονται με πιστοποιημένο από την FSC ανακυκλωμένο και επαναχρησιμοποιούμενο χαρτί ενώ περιλαμβάνει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε τύπο δέρματος και τα προϊόντα είναι πλούσια σε φυσικά συστατικά, φιλικά προς τους vegan και κλινικά ελεγμένα.

Επίσημος αντιπρόσωπος της [ comfort zone ] στην Ελλάδα είναι η acos cosmetics

 

acos cosmetics hellas ltd. 
www.acos.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. 2310 332300

 

Νέο ADVENT CALENDAR 2022 από τη BABOR

Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Ετοιμάσαμε για εσάς και τους αγαπημένους σας ένα ημερολόγιο ομορφιάς με 24 μικρές εκπλήξεις που κρύβονται πίσω από κάθε παράθυρο και που θα σας προσφέρουν την απαραίτητη καθημερινή αναζωογόνηση και λάμψη που χρειάζεται η επιδερμίδα σας όσο εσείς μετράτε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!

Το BABOR AMPOULE CONCENTRATES Advent Calendar 2022 περιέχει 24 αμπούλες έκπληξη για άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Για πρώτη φορά, μια επιλογή από DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULES βρίσκονται στο νέο Advent Calendar μόνο για εσάς. Οι Ampoule Concentrates & DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULES χάρη στις φόρμουλες ακριβείας των εξαιρετικά ισχυρών ενεργών συστατικών τους προσφέρουν συμπυκνωμένη δράση για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε κάθε δερματικό πρόβλημα.

Με το BABOR AMPOULE CONCENTRATES Advent calendar 2022 γιορτάζουμε τον πλανήτη μας! Η χρυσή χριστουγεννιάτικη μπάλα που είναι σχεδιασμένη επάνω στο ημερολόγιο συμβολίζει τον πλανήτη μας που περικλείεται από χρυσά λαμπερά αστέρια και οι νιφάδες χιονιού συμβολίζουν τις ηπείρους μας.  Για να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας και να συνεχίσουμε να γιορτάζουμε με χαρά τα Χριστούγεννα, πιστεύουμε ότι ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι αναγκαιότητα και γι’ αυτό το λόγο η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό κομμάτι του DNA μας, με στόχο πάντα να δίνουμε περισσότερα "more to give", τόσο στο δέρμα όσο και στο περιβάλλον μας.

Για ακόμη μια φορά, το advent calendar δεν περιέχει πλαστικό στη συσκευασία πέρα από το ειδικό ανοιχτήρι για αμπούλες που θα βρείτε πίσω από το πρώτο παράθυρο και είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Η συλλογή από τις αμπούλες περιποιείται εντατικά την επιδερμίδα σας, προσφέροντας νεανικό, λαμπερό και όμορφο δέρμα!

1 x DOCTOR BABOR POWER SERUM Hyaluronic Acid: η αμπούλα περιέχει ένα σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος 8D για περισσότερη επίδραση στην καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος. Ο επαναστατικός συνδυασμός 8 διαφορετικών ειδών υαλουρονικού οξέος, σε υψηλά και χαμηλά μοριακά βάρη, θέτει νέα πρότυπα για την ενυδατική περιποίηση της επιδερμίδας. Επίσης, τα τριπεπτίδια διεγείρουν τη φυσική σύνθεση υαλουρονικού οξέος του δέρματος και υποστηρίζουν την ελαστικότητα του, για μια νεανική σφριγηλή, φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.

1 x Hydra Plus: προσφέρει άμεση ενίσχυση υγρασίας και θρέψης της αφυδατωμένης επιδερμίδας. Χάρη στην παροχή υγρασίας, οι ρυτίδες που προκαλούνται από την αφυδάτωση, εμφανίζονται λιγότερο έντονες.

2 x Algae Vitalizer: εντατική ενυδάτωση και άμεση αναζωογόνηση της επιδερμίδας μέσω ισχυρών ενεργών συστατικών από πράσινη άλγη και πλαγκτόν. Επιπλέον, προβιοτικά ενεργά συστατικά υποστηρίζουν το μικροβίωμα του δέρματος και έτσι ενισχύουν τον φυσικό προστατευτικό δερματικό φραγμό.

2 x Perfect Glow: οι λεπτές χρωστικές λάμψης και τα πολύτιμα συστατικά του συμπυκνώματος χαρίζουν στην επιδερμίδα μια τέλεια εμφάνιση με αποτέλεσμα λάμψης που διαρκεί. Οι εξωπολυσακχαρίτες βοηθούν στην επίτευξη ενός πιο ομοιόμορφου τόνου στο δέρμα και χαρίζουν μια ροδαλή φρέσκια όψη. Για μια θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα.

3 x AMPOULE DOCTOR BABOR POWER SERUM Beta Glucan: Συμπύκνωμα με βασικό συστατικό τη βήτα γλυκάνη και το microsilver για εντατική φροντίδα και άμεσα πιο ξεκούραστο και ενδυναμωμένο δέρμα. Ενισχύει τη φυσική ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, ενάντια σε εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες.

3 x Active Night: το μείγμα ενεργών συστατικών, αναζωογονεί το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενισχύοντας τον δερματικό φραγμό και μειώνοντας τις ρυτίδες. Προσφέροντας ορατό αποτέλεσμα το επόμενο πρωί. Η επιδερμίδα εμφανίζεται ορατά πιο ενυδατωμένη και αναζωογονημένη. Επίσης, αυξάνει την ανθεκτικότητα της έναντι των παραγόντων του καθημερινού στρες.

3 x AMPOULE DOCTOR BABOR POWER SERUM Vitamin C: με 20% σταθερή Βιταμίνη C κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο ομοιόμορφη και μειώνει τις ατέλειες. Υποστηρίζει τη μείωση των γραμμών και των ρυτίδων και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες εμποδίζοντας τη γήρανση του δέρματος που οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες. Για μια ομοιόμορφη λαμπερή και πιο λεία επιδερμίδα.
 
3 x Multi Vitamin: τα ενεργά συστατικά της Multi Vitamin υποστηρίζουν όλες τις κυτταρικές λειτουργίες και τους μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας με ένα κοκτέιλ βιταμινών ευρέος φάσματος ( C, A, E, B3 και B5 ). Ενισχύει τον φυσιολογικό προστατευτικό δερματικό φραγμό και θρέφει την επιδερμίδα με το πολύτιμο έλαιο ιπποφαούς.

3 x 3D Firming: έχουν σχεδιαστεί για δέρμα με μειωμένη σφριγηλότητα και απώλεια του περιγράμματος. Το σύμπλεγμα ενεργών συστατικών σχεδιάστηκε για περισσότερη σφριγηλότητα του δέρματος, ώστε το περίγραμμα να εμφανίζεται και πάλι πιο καθορισμένο και οι γραμμές και οι ρυτίδες πιο λείες.

3 x Lift Express: η απόλυτη αντιρυτιδική αμπούλα που μειώνει το βάθος των διαφόρων τύπων ρυτίδων με άμεσο οπτικό αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 6 ώρες. Ο θαλάσσιος εξωπολυσακχαρίτης με την ειδική δομή του καλύπτει απαλά το περίγραμμα της επιδερμίδας και "γεμίζει" ορατά τις ρυτίδες και τις ανομοιόμορφες περιοχές μέσα σε 15 λεπτά.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 24 αμπούλες Χ 2ml/αμπούλα.

Βρείτε το στην επίσημη ιστοσελίδα της BABOR: https://gr.babor.com/products/ampoule-concentrates-fp/63962-advent-calendar-2022.html

 

 

acos cosmetics hellas ltd. 
www.acos.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. 2310 332300

 

PRESSOTHERAPY, Η ΤΕΛΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ!


Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια τεχνική λεμφικής συμπίεσης, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα για την ταχύτερη αποτοξίνωση έχοντας πολλαπλά οφέλη για την υγεία και την ευεξία. Πρόκειται για μια επαναστατική διαδικασία η οποία αυξάνει την φλεβική και λεμφική ροή και θεωρείται βασική θεραπεία για ένα εξοπλισμένο κέντρο αισθητικής.

Το Λεμφικό Μασάζ πίεσης μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα αυξάνοντας το οξυγόνο.

 • Κινητοποιεί την λέμφο και βοηθά στην αποβολή των μεταβολικών αποβλήτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και παράλληλα να βελτιώνεται η όψη του φλοιού της κυτταρίτιδας.
 • Διεγείρει και τονώνει τους μυς και τις αρθρώσεις, και ενισχύει τους συνδετικούς ιστούς. Βοηθά στην χαλάρωση, ξεκουράζει και ανακουφίζει τους μυϊκούς σπασμούς.
 • Διεγείρει τα ευαίσθητα σημεία των κινητικών νεύρων, ανακουφίζει από το στρες και την ένταση, δίνοντας μια αίσθηση ευεξίας.
 • Αυξάνει την παροχή αίματος στο δέρμα τρέφοντας τους ιστούς με αποτέλεσμα την αναγέννηση των κυττάρων και την ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ.

Είναι μια ανώδυνη και χαλαρωτική θεραπεία. Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας διαρκεί 30-45 λεπτά και παρατηρείται μετά το τέλος της συνεδρίας έντονη αίσθηση διούρησης λόγω της αποβολής των τοξινών.

Σε ποιους απευθύνεται η Πρεσσοθεραπεία (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή):

 1. Σε αυτούς που θέλουν να αποτοξινώσουν το σώμα τους. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 2. Σε όσους ακολουθούν ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους και θέλουν να ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό τους και σε όποιους εμφανίζουν σταθερά το ίδιο βάρος παρά τις προσπάθειες που κάνουν και βλέπουν την ζυγαριά τους να κολλάει. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 3. Σε όσους πάσχουν από λεμφικό οίδημα των κάτω άκρων ή συγγενείς παθήσεις και μετά την χειρουργική αποκατάσταση τους. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 4. Σε όσους νοιώθουν δυσφορία, κόπωση ή υποφέρουν από την κατακράτηση υγρών. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 5. Σε γυναίκες με έντονες ορμονικές διαταραχές (προεμμηνορυσιακό σύνδρομο, εμμηνόπαυση) για να βελτιώσουν την κατακράτηση υγρών. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 6. Σε γυναίκες που έχουν πρόβλημα κυτταρίτιδας. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 7. Σε όσους κάνουν καθιστική ζωή. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 8. Σε αυτούς που ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο και δεν κινούνται αρκετά. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 9. Σε όσους ενδιαφέρονται για το ευ ζην, την Αντιγήρανση και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)

Για να μπορούμε να παρέχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα και να εξατομικεύουμε το κάθε άτομο στη θεραπεία με βάση τις ανάγκες του είναι σημαντικό η συσκευή που θα επιλέξουμε να μπορεί να έχει προαποθηκευμένα διαφορετικά προγράμματα με βάση το σωματότυπο και τις ανάγκες, π.χ μόνο για κατακράτηση υγρών, για τοπικό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, για πρησμένα πόδια και φυσικά για εγκύους (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή) που είναι ένα μεγάλο target group της pressotherapy.

Απαραίτητο είναι επίσης, να μπορούμε να ελέγχουμε εύκολα αν οι έξοδοι αέρα λειτουργούν σωστά, στέλνοντας την απαραίτητη πίεση και εάν συμβεί κάποια βλάβη πάλι εύκολα να μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τη «σαμπρέλα» που χρειάζεται χωρίς μεγάλο κόστος. Όλα αυτά είναι παράγοντες που κάνουν τα μηχανήματα πρεσσοθεραπείας να εξελίσσονται και να μη μένουν μόνο στις απλές και λεγόμενες ¨μπότες¨ των προηγούμενων χρόνων.

* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας:

Οι πληροφορίες αυτές δεν αποτελούν διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε νόσου. Οι πληροφορίες απευθύνονται σε επαγγελματίες αισθητικούς που μπορούν να εφαρμόσουν σωστά και στους σωστούς αποδέκτες τη μέθοδο που περιγράφεται. Πριν την εφαρμογή, συμβουλευθείτε το γιατρό σας, ιδιαιτέρως πριν, εντός και μετά τις φάσεις της οποιαδήποτε χειρουργικής επέμβασης, αν λαμβάνετε, λάβατε ή σκοπεύετε να λάβετε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, αν νοσείτε ή νοσήσατε από οτιδήποτε, αν βρίσκεστε σε στάδιο ανάρρωσης ή αποκατάστασης ή αν είστε έγκυος. Οι πληροφορίες αυτές δεν υποκαθιστούν τις συμβουλές των γιατρών εμπιστοσύνης σας, στους οποίους πρέπει να απευθύνεστε πρωτίστως για θέματα που αφορούν στην υγεία σας, αλλά έχουν σκοπό να ενημερώσουν για καλές πρακτικές που εφαρμόζουν οι επαγγελματίες αισθητικοί και όχι για να παρακινήσουν στη λήψη τους. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2102921273

 

 

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

BABOR x PAUL SCHRADER THE MASTERPIECE COLLECTION

ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ

 

Στα πλαίσια μιας νέας συνεργασίας της BABOR με τον καλλιτέχνη PAUL SCHRADER δημιουργήθηκαν 6 διαφορετικά σετ με αμπούλες που μαζί δημιουργούν ένα έργο τέχνης και προσφέρουν μοναδική λύση για κάθε ανάγκη του δέρματος χάρη σε μια έξυπνη σύνθεση και στα αποτελεσματικά ενεργά συστατικά.

Οι περισσότερες από αυτές τις limited edition συσκευασίες αποτελούνται από δύο είδη Ampoule Concentrates, οι οποίες είναι τέλεια συνδυασμένες για την άμεση καταπολέμηση της συγκεκριμένης ανάγκης που εξυπηρετεί η κάθε μία.

Η MASTERPIECE COLLECTION ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

To ENERGY SET αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη, ενισχυμένη και ανανεωμένη.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 x Algae Vitalizer & 3 x Multivitamin ampoules.

Οι PERFECTION με τις Phyto AHA Ampoules χαρίζει πιο ομοιόμορφη, αψεγάδιαστη και νεανικά λαμπερή επιδερμίδα.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 7 x Phyto AHA ampoules.

To REPAIR SET καταπραΰνει, αναζωογονεί, ηρεμεί την επιδερμίδα και δρα κατά της ερυθρότητας.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 x SOS Calming & 4 x Active Night ampoules.

To HYDRA SET δίνει την απαραίτητη ενυδάτωση και λάμψη.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 x Hydra Plus & 4 x Perfect Glow ampoules.

To LIFTING SET κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό, πιο λείο και νεανικό.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 x 3D Firming & 3 x Lift Express ampoules.

To CLEAR SET είναι κατάλληλη για επιδερμίδες που είναι επιρρεπείς σε ατέλειες. Για ισορροπημένη, πιο καθαρή επιδερμίδα.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 x Hydra Plus & 3 x Active Purifier ampoules.


ΣΕΙΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ 7 ΗΜΕΡΩΝ

Δέρμα θαμπό, αφυδατωμένο, στρεσαρισμένο ή επιρρεπές σε ατέλειες; Οι διαφορετικές σειρές θεραπείας αμπουλών της συλλογής Masterpiece Collection πείθουν με ορατά αποτελέσματα σε μόλις 7 ημέρες. Πώς γίνεται αυτό; Με έναν έξυπνο συνδυασμό αποτελεσματικών ενεργών συστατικών για κάθε απαίτηση του δέρματος. Οι σειρές θεραπείας προσφέρουν μια στοχευμένη λύση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι επίσης ιδανικές για να τις δοκιμάσετε για πρώτη φορά! Εξασφαλίστε τη σειρά θεραπείας 7 ημερών και εξοικονομήστε έως και 28%.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ PAUL SCHRADER

Ξεχώρισε με την ένταξή του στον κόσμο της τέχνης. Με την αφηρημένη τέχνη του, κυρίως σε εκφραστικά χρώματα, εντυπωσιάζει τους λάτρεις της τέχνης σε όλο τον κόσμο. Πώς προέκυψε το Masterpiece Collection της BABOR; "Ξεκινά με μια ζωντανή απεραντοσύνη την οποία ακολουθεί μια λεπτομερής δεξιοτεχνία μέχρι να επιτευχθεί η τέλεια σύνθεση."

ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗ

Οι φόρμουλες των αμπουλών της BABOR είναι καθαρές και αποτελούνται κατά 97% από φυσικά συστατικά. Είναι vegan και δεν περιέχουν σιλικόνες, parabens, PEGs, συνθετικά πολυμερή και πρόσθετο χρώμα, όπως επίσης λακτόζη, γλουτένη και ορυκτέλαια. Το κουτί είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό όπως και το σημείο όπου η αμπούλα ανοίγει είναι βιώσιμο καθώς προέρχεται από ανακυκλωμένο πλαστικό και ανακυκλώνεται, τέλος δεν χρησιμοποιούμε καθόλου σελοφάν.

Μάθετε Περισσότερα για τα προϊόντα εδώ: https://gr.babor.com/3972/promotions/ampoule-concentrates/limited-edition/promotion-ampoules-peter-schrader-september-2022 

 

 

acos cosmetics hellas ltd. 
www.acos.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. 2310 332300

 

Αγαπητοί φίλοι/φίλες η ηλικία καθώς και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι οι χειρότεροι εχθροί του δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας και γι’ αυτό η κύρια αιτία γήρανσης. Η προσπάθεια της τεχνολογίας και της επιστήμης ήταν πάντοτε προς την κατεύθυνση να περιοριστούν οι συνέπειες αυτές και επιπρόσθετα να δοθούν ικανοποιητικές τεχνολογικές απαντήσεις.

Το πρώτο μέλημα είναι να γίνονται κάποιες προληπτικές αναλύσεις του επιπέδου υδάτωσης του δέρματος μέσω τεχνολογίας Moisture Control καθώς και μια πρώτη εκτίμηση της ποιότητας του δέρματος μέσω τεχνολογίας Macrocamera για να μπορέσουμε να καταρτίσουμε ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπειών.

Στη συνέχεια η κυτταρική ανανέωση του ιστού είναι απαραίτητη και μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω Diamond Microdermabrasion για να γίνει απολέπιση των επιδερμικών στρωμάτων και λέπτυνση της κεράτινης στοιβάδας που θα αναδιαμορφώσει την επιφάνεια του δέρματος.

Ο οδικός χάρτης της αντιγήρανσης στη συνέχεια πρέπει να περιλαμβάνει θεραπείες με μηχανισμούς δράσης που θα βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος, θα προάγουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσουν την ελαστικότητα.

Στη διαδρομή αυτή τεχνολογικός σύμμαχος είναι οι θεραπείες με ραδιοσυχνότητες. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε τη χρήση της πολυπολικής ραδιοσυχνότητας Multipolar Radio Frequency που θα αυξήσει την υποδόρια θερμοκρασία στο δέρμα η οποία προκαλεί μετουσίωση των πρωτεϊνών κολλαγόνου.

Επιπλέον, η χρήση Fractional Radio Frequency FRF μπορούν με τη στοχευμένη θερμική τους δράση στις ίνες κολλαγόνου να αναδιατάξουν και να αναδιοργανώσουν τα στρώματα του δέρματος με φυσιολογικό τρόπο.

Για την διαπερατότητα του δέρματος προκειμένου να εισχωρήσουν δραστικά συστατικά σε αυτό η χρήση 3 MHz Ultrasound είναι απαραίτητη καθώς θα βελτιώσει την τοπική κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο και θα τονώσει την ελαστικότητα.

Τέλος, από ένα εργαστήρι αντιγήρανσης δε θα μπορούσε να λείπει μια Mask Light Face που θα πρόσθετε όλα τα οφέλη της χρωμοθεραπείας στο πρόσωπο φροντίζοντας για την ανταπόκριση του κάθε δέρματος στις πιο πάνω επιλογές, προκειμένου να χαλαρώσει και να καταπραΰνει τα κουρασμένα δέρματα.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως μια έμπειρη αισθητικός με τη βοήθεια του Face Lab της Overline θα αναδειχθεί σαν εξειδικευμένη επαγγελματίας αντιγήρανσης και θα ξεχωρίσει πραγματικά απ’ τον ανταγωνισμό.

Να σημειώσουμε ότι το FACE LAB μπορεί να χρησιμοποιήσει τα όπλα που διαθέτει ξεχωριστά και βεβαίως σε ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο.

Κατασκευάζεται στο Μιλάνο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2102921273

 

 

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

Miss Universe 2022 - NEW ORLEANS, LOUISIANA! US January 14, 2023

Miss Universe 2021

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ STOP AGE TECHNOLOGY

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ELITE RESOLUTION FACE LAB ΑΠΟ ΤΗΝ OVERLINE ΚΑΙ ΤΗ GOUMAS BEAUTYMED – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Εξατομικευμένη διάγνωση για τις ανάγκες του κάθε προσώπου ξεχωριστά με:

ειδική κάμερα διάγνωσης, microdermabrasion (μικροδερμοαπόξεση), fractional rf, υπέρηχος, χρωμομάσκα με soft laser κ.λ.π στη διάθεση της/του αισθητικού να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε μια συνεδρία μαζί!

Μάθετε περισσότερα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

dermalogica pro restore ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STOP AGE ΣΤΗ GOUMAS BEAUTYMED

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (πρόσφατες καταχωρίσεις 2022)

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι ένα online επιστημονικό περιοδικό αισθητικής. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006.

Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ έχει πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνιστεί σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό. Ακόμα και σήμερα δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται και διαφημίζονται σε αυτό.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε, αφού αυτοί στηρίζουν οικονομικά την έκδοση. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

BABOR ASK FOR MORE

ACOS PREMIUM BEAUTY BRANDS

PB SERUM

DERMALOGICA PROFESSIONAL-GRADE SKIN CARE BY THE INTERNATIONAL DERMAL INSTITUTE

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 

comfort zone cosmetics
PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος
dermalogica

 

PHYTS NATURAL COSMETICS

 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης ΓκούμαςChrysallis Proderma καλλυντικά και μηχανήματα αισθητικής

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

SUIT εξατομικευμένα καλλυντικά
Environ καλλυντικά PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος
dermalogica

 

 

 

PHYTS NATURAL COSMETICS NEODERMA

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ