ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ: RENOVA Diode Laser - Διοδικό Laser, η πιο ολοκληρωμένη λύση για την αποτρίχωση

RENOVA Diode Laser

  • για όλους τους τύπους δέρματος
  • ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα
  • με σάρωση για ταχύτητα εφαρμογής
  • με παγωμένο κρύσταλλο για ανώδυνη και ασφαλή εφαρμογή

1. Γιατί η αποτρίχωση με Διοδικό Laser Renova υπερέχει των παραδοσιακών μεθόδων αποτρίχωσης;

Το Diode Laser Renova προσφέρει την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τρόπο γρήγορο, ανώδυνο, σίγουρο και ασφαλή, σε αντίθεση με τον Αλεξανδρίτη και άλλα όμοια μονοχρωματικά Laser. Η ακίνδυνη δέσμη φωτός του Laser δρα επιλεκτικά στη ρίζα της τρίχας, αφήνοντας άθικτη την επιδερμίδα. Δεν βλάπτει το δέρμα, δεν προκαλεί παρενέργειες και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, διότι είναι η μόνη κατάλληλη μέθοδος ακόμα και για τις μεγάλες περιοχές, όπως τα πόδια και η πλάτη.

Είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος αποτρίχωσης για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις σκουρόχρωμες - μεσογειακές επιδερμίδες. Παρέχει μόνιμα αποτελέσματα και όχι προσωρινά (όπως το ξυράφι, το κερί και οι κρέμες) και επειδή απαιτεί ελάχιστες και σύντομης διάρκειας επισκέψεις, δεν είναι χρονοβόρα και συμφέρει οικονομικά σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης που πρέπει να επαναλαμβάνεται εφ’ όρου ζωής.

2. Πώς λειτουργεί;

Το Διοδικό Laser Renova εκπέμπει μονοχρωματική δέσμη φωτός που αναγνωρίζεται από τη μελανίνη της τρίχας με στόχο την καταστροφή του θύλακα σιγά σιγά.

3. Πονάει η αποτρίχωση με Laser;

Το Διοδικό Laser Renova είναι ανώδυνο εξαιτίας του ότι χρησιμοποιεί έντονη ψύξη στην κεφαλή από ζαφείρι που έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Πρόκειται για μία αισθητική πράξη, η οποία εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος και επομένως δεν επιφέρει αίσθημα πόνου ή τραυματισμό. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να παρατηρηθεί μονάχα ένα μικρό ερύθημα το οποίο όμως είναι στιγμιαίο και δεν έχει περαιτέρω διάρκεια.

4. Είναι επικίνδυνο;

Όχι, δεν είναι επικίνδυνο. Δε διεισδύει στο σώμα ούτε επηρεάζει άλλα όργανα. Έχει συγκεκριμένο στόχο, τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντας μόνο αυτήν.

5. Σε ποια σημεία εφαρμόζεται;

Το Διοδικό Laser αποτρίχωσης Renova μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Το αποτέλεσμα και ο αριθµός των συνεδριών εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Η σκουρόχρωμη τριχοφυΐα αποκρίνεται καλύτερα από την ανοιχτόχρωμη.

6. Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν;

Κατά μέσο όρο 6 - 8 εφαρμογές είναι αρκετές, ειδικότερα όμως ο αριθμός των θεραπειών που θα χρειαστούν διαφέρει από άτομο σε άτομο. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα και το πάχος της τρίχας, την περιοχή του σώματος, τα επίπεδα των ορμονών του κάθε ατόμου. Για το λόγο αυτόν καλό είναι να γίνεται ορμονολογικός έλεγχος. Για το πρόσωπο είναι δύσκολο να προβλεφθεί ο συνολικός αριθμός επειδή η περιοχή συχνά επηρεάζεται από ορμονικές διαταραχές.

7. Πόσο συχνά γίνεται;

Στις περιοχές του προσώπου συνήθως κάθε 25 μέρες και για τις περιοχές του σώματος κατά μέσο όρο 1 φορά το μήνα. Στο Διοδικό Laser Renova δε χρειάζεται η εφαρμογή επαναληπτικής συνεδρίας γιατί καλύπτεται πάντα το 100% της θεραπευμένης περιοχής.

8. Υπάρχουν παρενέργειες;

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί τοπικό ερύθημα (κοκκινίλα) ή περιθυλακικό οίδημα.

9. Επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της κύησης;

Είναι τελείως ακίνδυνο, παρ’ όλα αυτά προτείνεται η σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου.

10. Μπορώ να κάνω laser το καλοκαίρι;

Με το Diode Laser Renova μπορούμε και τους καλοκαιρινούς μήνες σε μελαμψές και σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Το Διοδικό Laser Renova είναι το μοναδικό για ασφαλή και ακίνδυνη αποτρίχωση σε μαυρισμένα δέρματα.

 

TEXNIKA XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Laser type Diode laser
Display 15” color touch LCD screen
Μήκος κύματος λέιζερ 808 nm
Treatment laser spot 12 x16 mm2
Πλάτος παλμού 2 ~ 100 ms (συνεχώς ρυθμιζόμενο)
Πυκνότητα ενέργειας 2 ~ 120J / cm2 (συνεχώς ρυθμιζόμενη)
Συχνότητα παλμών 0.5~10Hz
Ψύξη Κλειστό κύκλωμα ψύξης νερού, η επαφή ψύξης για την κεφαλή είναι 0 ~ 3 ° C
Τροφοδοσία AC 220/50Hz, AC 110/60Hz
Power 1500W
Μέγεθος 59 x 59 x146 cm
Καθαρό βάρος 45 kg
Συσκευασία Αλουμίνιο

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Περιστροφή οθόνης οριζόντια / κάθετα

Τοuch screen οθόνη με εύχρηστο μενού

Υποδομή σύνδεσης Aμερικάνικης κατασκευής “plug and play” για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (έως και 10 φορές περισσότερο από τον ανταγωνισμό)

Micro-channel water cooling To νερό ψύχεται σε κάθε φύλλο λέιζερ, μειώνει τη μέγιστη θερμότητα που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των shots

Ξεχωριστά συστήματα νερού και ηλεκτρισμού, μεγάλη ασφάλεια

Bραβευμένο Laser Γερμανικής κατασκευής

Ισχύς: 1500w

Mεγάλη διάρκεια ζωής και σταθερότητα

Tεχνικά άρτια εσωτερική δομή, παρέχει σταθερή θερμοκρασία περιβάλλοντος στο bar, παρατείνει τη διάρκεια ζωής της κεφαλής

Εργονομικός σχεδιασμός της χειρολαβής για την αποφυγή ατυχήματος που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας μακράς διάρκειας θεραπείας

Ψύκτρες Αμερικάνικης κατασκευής βελτιώνουν διπλά την αποτελεσματικότητα του ψυγείου.

Σταθερό σύστημα ψύξης, διατηρεί συνέχεια τη θερμοκρασία του νερού στους 26-28°C

24ωρη συνεχή εργασία

Η δομή της κατασκευής των ψυκτρών διατηρεί τη θερμοκρασία στην επιφάνεια εργασίας στους 0-3°C, προκειμένου να εξασφαλίζει μια θεραπεία άνετη και χωρίς πόνο 

Last modified onΔευτέρα, 01 Απρίλιος 2019 16:32
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com