GOUMAS BEAUTYMED - ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr blog: https://www.goumasbeautymed.gr/blog/
facebook page: https://www.facebook.com/GOUMASIOANNIS
instagram profile: https://www.instagram.com/goumas_beautymed/
youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCbKlBsTJQJfVoiFg9bCj4xA

 

Το Body Endomassage, είναι σίγουρα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και επαναστατικές λύσεις στις θεραπείες σώματος.

Είναι η πλέον αποτελεσματική, μη επεμβατική θεραπεία καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Χάρη στους ειδικούς εφαρμοστές είναι δυνατόν να δράσει σαν αποστραγγιστική θεραπεία τόσο καλά όσο ένα ρυθμικό μασάζ.

Προσφέρει ομαλή και ρυθμισμένη βαθιά κινητοποίηση του ιστού με αποτέλεσμα την οξυγόνωση και τη μάλαξη του συνδετικού ιστού.

Αναπτύσσει ένα τύπο, μηχανικού μασάζ που εκτελείται με τη βοήθεια μιας συγκεκριμένης εργονομικά σχεδιασμένης χειρολαβής.

Εφαρμοσμένη στην επεξεργασία των συνδετικών ιστών, η τεχνική της ενδερμολογίας διαμορφώνει ένα κύμα που διπλώνει (1ος κύλινδρος) και ξετυλίγει το δέρμα (2ος κύλινδρος). Η χειρολαβή λειτουργεί συνεργαστικά με χρωμοθεραπεία μέσω των LEDs που βρίσκονται στο εσωτερικό της ώστε να επωφελούνται από τα οφέλη που παρέχονται από τα χρώματα και τις ιδιαίτερες ικανότητες τους βάσει των εκπομπών του επιλεγμένου χρώματος. Το σύστημα επιτρέπει να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος τραυματισμού στο τριχοειδές σύστημα όσο και στην κυκλοφορική επιφάνεια. Εκτός, από την άμεση αποτελεσματικότητα ενάντια στην κυτταρίτιδα, η ενδερμολογία βελτιώνει την φλεβική και αρτηριακή κυκλοφορία καθώς και τη λεμφική κυκλοφορία με αποτέλεσμα να υπάρχει γενικότερη βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού.

Το κύριο αποτέλεσμα είναι η διέγερση του μεταβολισμού και η αγγείωση των ιστών που ακολουθείται από μια λεμφική παροχέτευση καθώς και τον καθαρισμό του ίδιου του ιστού σε συνδυασμό με την ολοένα και πιο ευεργετική επίδραση της χρωμοθεραπείας. Το κενό αναρρόφησης μέσα από μια αντλία αναρρόφησης ανακτά από τα βαθιά στρώματα προς την επιφάνεια αίμα και λέμφο τα οποία περιέχουν τοξίνες και απόβλητα του μεταβολισμού, τονώνοντας έτσι μια γρήγορη και αποτελεσματική εξάλειψη μέσω του λεμφικού συστήματος.

Ο σωστός συνδυασμός της θεραπείας του Body Endomassage και μιας προσεγμένης διατροφής μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αλλά και στη μείωση της πιθανότητας επανεμφάνισής της έχοντας ταυτόχρονα θεαματικά αποτελέσματα στο τοπικό πάχος, στη σμίλευση των ιστών, στην οξυγόνωσή τους καθώς και στη λεμφική παροχέτευση.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2102921273

 

 

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

Η εταιρεία ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ – GOUMAS BEAUTYMED σας προσκαλεί στα πλαίσια της 46ης COSMOESTETICA την ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2 στις 13:45, STAND No 22, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου που θα γίνει παρουσίαση του νέου μηχανήματος αντιγήρανσης ELITE RESOLUTION FACE LAB που είναι το πρώτο μηχάνημα που προσφέρει διάγνωση και θεραπείες προσώπου σε μια συσκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2102921273

 

 

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ RF

Η τεχνολογία των RF διαπερνά τα στρώματα του δέρματος, εισχωρεί σε βάθος για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος και τον εξωκυττάριο χώρο (ECM), όπου είναι ενσωματωμένες οι ίνες κολλαγόνου. Η τοπική θέρμανση προκαλεί άµεση σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ταυτόχρονα αυξάνει το µμεταβολισμό των ινοβλαστών έτσι ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η εστιακή θέρμανση των λιποκυττάρων σε αυτές τις συγκεκριμένες περιοχές αυξάνει το ρυθμό µε τον οποίο λίπος απελευθερώνεται από το θερμαινόμενο ιστό.

Εφαρμογές RF

 • Σύσφιξη προσώπου – σώματος
 • Μείωση ρυτίδων
 • Μείωση κυτταρίτιδας

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ CAVITATION

STOP AGE – ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ELITE RESOLUTION FACE LAB ΑΠΟ ΤΗΝ OVERLINE & ΤΗΝ GOUMAS BEAUTYMED – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Οι καθημερινές επιθέσεις που δέχεται το δέρμα μας τη σημερινή εποχή είναι πολλές. Η σύγχρονη τεχνολογία έχει πλέον τη δυνατότητα να απαντήσει δυναμικά και να δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε ότι αφορά τη γήρανση του προσώπου.

Το μυστικό βρίσκεται στη δυνατότητα που έχει το ολοκαίνουργιο ELITE RESOLUTION FACE LAB της OVERLINE ITALIA να μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένη διάγνωση για τις ανάγκες του κάθε προσώπου ξεχωριστά καθώς και στη δυνατότητα να δίνει στην κάθε ανάγκη ένα ξεχωριστό πρωτόκολλο θεραπείας με τις πιο αποτελεσματικές και δημοφιλείς εφαρμογές που αφορούν την αντιγήρανση.

Έτσι λοιπόν μια σειρά από όπλα κατά της γήρανσης όπως:

ειδική κάμερα διάγνωσης, microdermabrasion, fractional rf, υπέρηχος, χρωμομάσκα με soft laser κ.λ.π είναι πλέον στη διάθεση της/του αισθητικού να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε μια συνεδρία μαζί!

PRESSOTHERAPY, Η ΤΕΛΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ!


Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια τεχνική λεμφικής συμπίεσης, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα για την ταχύτερη αποτοξίνωση έχοντας πολλαπλά οφέλη για την υγεία και την ευεξία. Πρόκειται για μια επαναστατική διαδικασία η οποία αυξάνει την φλεβική και λεμφική ροή και θεωρείται βασική θεραπεία για ένα εξοπλισμένο κέντρο αισθητικής.

Το Λεμφικό Μασάζ πίεσης μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα αυξάνοντας το οξυγόνο.

 • Κινητοποιεί την λέμφο και βοηθά στην αποβολή των μεταβολικών αποβλήτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και παράλληλα να βελτιώνεται η όψη του φλοιού της κυτταρίτιδας.
 • Διεγείρει και τονώνει τους μυς και τις αρθρώσεις, και ενισχύει τους συνδετικούς ιστούς. Βοηθά στην χαλάρωση, ξεκουράζει και ανακουφίζει τους μυϊκούς σπασμούς.
 • Διεγείρει τα ευαίσθητα σημεία των κινητικών νεύρων, ανακουφίζει από το στρες και την ένταση, δίνοντας μια αίσθηση ευεξίας.
 • Αυξάνει την παροχή αίματος στο δέρμα τρέφοντας τους ιστούς με αποτέλεσμα την αναγέννηση των κυττάρων και την ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ.

Είναι μια ανώδυνη και χαλαρωτική θεραπεία. Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας διαρκεί 30-45 λεπτά και παρατηρείται μετά το τέλος της συνεδρίας έντονη αίσθηση διούρησης λόγω της αποβολής των τοξινών.

Σε ποιους απευθύνεται η Πρεσσοθεραπεία (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή):

 1. Σε αυτούς που θέλουν να αποτοξινώσουν το σώμα τους. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 2. Σε όσους ακολουθούν ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους και θέλουν να ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό τους και σε όποιους εμφανίζουν σταθερά το ίδιο βάρος παρά τις προσπάθειες που κάνουν και βλέπουν την ζυγαριά τους να κολλάει. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 3. Σε όσους πάσχουν από λεμφικό οίδημα των κάτω άκρων ή συγγενείς παθήσεις και μετά την χειρουργική αποκατάσταση τους. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 4. Σε όσους νοιώθουν δυσφορία, κόπωση ή υποφέρουν από την κατακράτηση υγρών. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 5. Σε γυναίκες με έντονες ορμονικές διαταραχές (προεμμηνορυσιακό σύνδρομο, εμμηνόπαυση) για να βελτιώσουν την κατακράτηση υγρών. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 6. Σε γυναίκες που έχουν πρόβλημα κυτταρίτιδας. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 7. Σε όσους κάνουν καθιστική ζωή. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 8. Σε αυτούς που ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο και δεν κινούνται αρκετά. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)
 9. Σε όσους ενδιαφέρονται για το ευ ζην, την Αντιγήρανση και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους. (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή)

Για να μπορούμε να παρέχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα και να εξατομικεύουμε το κάθε άτομο στη θεραπεία με βάση τις ανάγκες του είναι σημαντικό η συσκευή που θα επιλέξουμε να μπορεί να έχει προαποθηκευμένα διαφορετικά προγράμματα με βάση το σωματότυπο και τις ανάγκες, π.χ μόνο για κατακράτηση υγρών, για τοπικό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, για πρησμένα πόδια και φυσικά για εγκύους (* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή) που είναι ένα μεγάλο target group της pressotherapy.

Απαραίτητο είναι επίσης, να μπορούμε να ελέγχουμε εύκολα αν οι έξοδοι αέρα λειτουργούν σωστά, στέλνοντας την απαραίτητη πίεση και εάν συμβεί κάποια βλάβη πάλι εύκολα να μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τη «σαμπρέλα» που χρειάζεται χωρίς μεγάλο κόστος. Όλα αυτά είναι παράγοντες που κάνουν τα μηχανήματα πρεσσοθεραπείας να εξελίσσονται και να μη μένουν μόνο στις απλές και λεγόμενες ¨μπότες¨ των προηγούμενων χρόνων.

* Σημαντική σημείωση, συμβουλευθείτε το γιατρό σας:

Οι πληροφορίες αυτές δεν αποτελούν διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε νόσου. Οι πληροφορίες απευθύνονται σε επαγγελματίες αισθητικούς που μπορούν να εφαρμόσουν σωστά και στους σωστούς αποδέκτες τη μέθοδο που περιγράφεται. Πριν την εφαρμογή, συμβουλευθείτε το γιατρό σας, ιδιαιτέρως πριν, εντός και μετά τις φάσεις της οποιαδήποτε χειρουργικής επέμβασης, αν λαμβάνετε, λάβατε ή σκοπεύετε να λάβετε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, αν νοσείτε ή νοσήσατε από οτιδήποτε, αν βρίσκεστε σε στάδιο ανάρρωσης ή αποκατάστασης ή αν είστε έγκυος. Οι πληροφορίες αυτές δεν υποκαθιστούν τις συμβουλές των γιατρών εμπιστοσύνης σας, στους οποίους πρέπει να απευθύνεστε πρωτίστως για θέματα που αφορούν στην υγεία σας, αλλά έχουν σκοπό να ενημερώσουν για καλές πρακτικές που εφαρμόζουν οι επαγγελματίες αισθητικοί και όχι για να παρακινήσουν στη λήψη τους. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2102921273

 

 

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

Load more

♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 2024

72nd MISS UNIVERSE - THE COMPETITION 2023

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 
DERMATUDE META THERAPY
 
 

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STOP AGE ΣΤΗ GOUMAS BEAUTYMED - ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ELITE RESOLUTION FACE LAB

MICRO DERMOBOOSTER™ by SOTHYS – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΟΥΣΙ
Ζητείται αισθητικός με γνώσεις μασάζ, θεραπείες προσώπου / σώματος και αποτρίχωση με κερί, σε κέντρο ευεξίας στο Μαρούσι.

Ανακοινώθηκε: 29/8/2023

μάθετε περισσότερα

F SKIN

 

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ +
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας
 
 
 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 
 
 
 
dermalogica

 

CLEAN BEAUTY

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΥΕΞΙΑ SPA WELLNESS

HARMONY SPA MAROUSI ATHENS GREECE

INVOID MASSAGE & SPA PERISTERI ATHENS GREECE

AKTAION BEACH BOUTIQUE HOTEL AND SPA AGISTRI GREECE

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η ιστοσελίδα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι η online εκδοχή του επιστημονικού περιοδικού αισθητικής ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006. Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είχε πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνίστησε σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Βιβιογραφία δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό.

Ακόμα και σήμερα, ηλεκτρονικά πλέον, δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (καταχωρίσεις 2010 - 2024)

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

SPAD COSMETICS
DERMATUDE