Η MEDIKA είναι μια ευρωπαϊκή εταιρία ιατρικών μηχανημάτων επαγγελματικής χρήσης αφοσιωμένη στην αισθητική ιατρική.

Βραβευμένη, με πιστοποιήσεις ευρεσιτεχνίας, ISO 13485 Σύστημα ελέγχου ποιότητας και πιστοποιήσεις CE medical device.

Η εταιρεία οφείλει τη δυναμική της εξέλιξη στη διεπιστημονική γνώση της ομάδας της, στην πολυετή εμπειρία της, στη χρήση τελευταίας τεχνολογίας και στην πελατοκεντρική της προσέγγιση.

Προτεραιότητά της είναι η χρήση υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων στα προϊόντα της. Το υλικό Corian ® (κατά των μικροβίων και βακτηρίων ) και η μοναδική σχεδίαση είναι τα σημεία αναφοράς της.

Η εταιρεία μας, MediconTEC, θυγατρική εταιρεία της Goumas Wellness,  με πολυετή εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της αισθητικής, δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει κάθε εξατομικευμένη ανάγκη στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και της υγείας.

Η αποκλειστική συνεργασία μας με την εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων MEDIKA καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία ιατρικής αισθητικής με:

 • Εκπαιδευτικά workshop’s
 • Ειδικά εξατομικευμένα πρωτόκολλα
 • Με την εγγύηση του εξειδικευμένου service από τεχνικούς ιατρικής τεχνολογίας, που με επιτυχία τόσα χρόνια αξιόπιστα ή εταιρεία μας παρέχει.
 • Με πλήρη κατάρτιση και τεχνογνωσία στην κλινική και τεχνική υποστήριξη από έμπειρους ιατρούς, πτυχιούχους αισθητικούς και πτυχιούχους ιατρικών μηχανημάτων αντίστοιχα, έχουμε τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης σε ιατρικά μηχανήματα αισθητικής καθώς και σε ειδικά προϊόντα ιατρικής αισθητικής.
 • Φροντίδα μετά την εκπαίδευση - Ο εκπαιδευτής είναι στη διάθεσή σας σε περίπτωση διευκρινήσεων ή ακόμα και συμβουλών για πιο εξατομικευμένα πρωτόκολλα σχετικά με τις θεραπείες που αφορούν την κάθε εξειδικευμένη συσκευή MEDIKA.

Με εκτίμηση

Για την MEDIKA GREECE

Αντώνης Γκούμας

 

 

 

ΟΛΟΦΥΤΟΥ 15, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ τκ. 11142 Ελλάδα

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλέφωνο: 2102910061
website: https://www.medika.gr

 

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 19:06

KSURGERY Laboratories Καινοτομία Made in Italy

Γράφτηκε από την

Σε έντονα αναπτυσσόμενο τομέα, όπως η αισθητική και η αισθητική ιατρική, δεν αρκεί η κάλυψη των αναγκών των πελατών, αλλά είναι απαραίτητο να προβλέπονται τα θέλω τους και να προσφέρουμε καινοτομία. Μια επανάσταση που προκαλεί ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια γρήγορη και ανώδυνη λύση για να βελτιώσουν την ομορφιά τους και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Η KSURGERY αναπτύσσει και παράγει αποστειρωμένα filler υαλουρονικού οξέος, fillers σώματος, πίλινγκ, και καλλυντικά προϊόντα θεραπειών προσώπου και σώματος για το κέντρο αισθητικής, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Είναι πιστοποιημένοι για την παραγωγή ιατροτεχνολογικών προϊόντων κατηγορίας III και κατηγορίας IIa. Προϊόντα αισθητικής ιατρικής που ξεχωρίζουν ως προς την ασφάλεια, την ευκολία εφαρμογής, τη διάρκεια της θεραπείας και τα εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα που επιτυγχάνονται.

Με ιδιόκτητα εργαστήρια έρευνας

Σε μόλις δέκα χρόνια, αυτό το όραμα έγινε ακόμη πιο ισχυρό δημιουργώντας τα δικά τους εσωτερικά τους εργαστήρια έρευνας και παραγωγής R&D, προσφέροντας όλο και πιο καινοτόμες, αποκλειστικές και αποτελεσματικές φόρμουλες από τη σύνθεση στη συσκευασία.

Ποιότητα και ασφάλεια

Η εγγύηση των υψηλότερων προδιαγραφών ποιότητας Η εταιρεία KSURGERY εργάζεται καθημερινά για να εγγυηθεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής της συμμορφώνονται με την Πιστοποίηση UNI EN ISO 13485 για την Παραγωγή Ιατρικών Συσκευών και την Πιστοποίηση UNI EN ISO 22716 παραγωγής επαγγελματικών καλλυντικών. Οι βασικές συνεργασίες και συνεργασίες με πανεπιστήμια αποδεικνύουν την μοναδικότητα της εταιρείας, η οποία βασίζεται στην επιστημονική αριστεία, τη συνεχή ανάπτυξη και την υψηλής ποιότητας παραγωγή.

 

Ολοφύτου 15 Άνω Πατήσια Αθήνα
Site: www.medicontec.gr 
Τηλέφωνο: 210 2910061
Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Η Chrysallis Proderma, εισαγωγική εταιρεία υψηλής ποιότητας επαγγελματικών καλλυντικών και μακιγιάζ με έδρα το Μαρούσι, αναζητά Αισθητικό Skin Beauty Expert για τη στελέχωση του τμήματος ανάπτυξης και υποστήριξης πελατολογίου εντός και εκτός Αττικής.

Απαραίτητα προσόντα:

Πτυχίο αισθητικής, Δίπλωμα οδήγησης, Επαγγελματική εμπειρία άνω των 3 ετών, Δυνατότητα ταξιδιών στην επαρχία, Πολύ καλή γνώση Αγγλικών, Ευχάριστη προσωπικότητα, Ομαδικό πνεύμα.

Προαιρετικά προσόντα:

Πτυχίο ΤΕΙ, Γνώσεις επαγγελματικού μακιγιάζ, clean beauty φιλοσοφία, εμπειρία στον κλάδο των πωλήσεων / εξυπηρέτησης πελατών.

Άμεση πρόσληψη, πλήρης απασχόληση σε φιλικό περιβάλλον, πλήρης ασφάλιση, ευκαιρίες επιμόρφωσης και εξέλιξης.

Αποστολές βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Aesthetic Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 2 η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι της αισθητικής και της ομορφιάς, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

H Chrysallis Proderma και η CEO της εταιρείας Laura Craig ήτανε εκεί για να παραλάβει 8 σημαντικές διακρίσεις μια από αυτές και το βραβείο για την best Aesthetic Company 2022.

Η ίδια ανέφερε:

«Χαιρόμαστε πολύ που η εταιρεία μας τιμήθηκε με το βραβείο Best Company of the Year 2022 στα πλαίσια των Αesthetic Awards 2022. H Chrysallis Proderma εδώ και 20 χρόνια προσφέρει στην αγορά υπηρεσίες και προϊόντα ομορφιάς υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην καινοτομία, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. Επενδύουμε πολύ στην επιμόρφωση και την εκπαίδευση των συνεργατών μας καθώς πιστεύουμε ότι αυτό τους δίνει τη δύναμη να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της εποχής και να προσφέρουν άριστες, ποιοτικές υπηρεσίες. Η εταιρεία μας ξεκίνησε με ένα μόνο brand to 2002 και αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεύουμε 5 κορυφαία brand που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και προσφέρουν πολύπλευρες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα του σύγχρονου ανθρώπου. Τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε είναι πολύ αυστηρά καθώς θέλουμε μόνο το καλύτερο για εμάς και τους πελάτες μας. Είμαστε περήφανοι που μετά από πολλή προσπάθεια έχουμε καταφέρει να εισάγουμε τον όρο Clean Beauty και Cruelty Free στην αγορά και μας ενδιαφέρει πολύ τα προϊόντα μας να αφήνουν όσο γίνεται μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και να αποτελούνται από όσο λιγότερο πλαστικό γίνεται.

Ο θεσμός των βραβείων μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε την αξία και την εξαιρετική αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας με την αγορά. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για αυτά τα βραβεία μας βοήθησαν να κατανοήσουμε βαθύτερα τις ανάγκες της αγοράς και επιβεβαίωσε πως δικαίως θέτουμε τα υψηλότερα πρότυπα για την επιλογή των brand που αντιπροσωπεύουμε. Είμαστε ευγνώμονες για τη διαδρομή μας μέχρι εδώ και ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους.» - Laura Craig CEO Chrysallis Proderma.

ENVIRON SKIN CARE

Τri-Complex Contouring Cream

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | BEST FIRMING CREAM

Κρέμα σμίλευσης & σύσφιξης σώματος, με τριπλό συνδυασμό δυναμικών συστατικών και βιταμινών που συσφίγγουν, σμιλεύουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Περιέχει Intenslim™ που ενεργοποιεί τα λιπολυτικά ένζυμα για μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και Phytosonic™ που καταπολεμά το επίμονο τοπικό πάχος. Η βιταμίνη C και το σύμπλεγμα Vexel™ SP συσφίγγουν το δέρμα μέχρι 85% και η πανθενόλη με τη βιταμίνη Ε μάχονται την ξηρότητα και το περιβαλλοντικό stress.

Purifying Anti-Pollution Masque

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | BEST ANTI-POLLUTION PRODUCT

Μάσκα αποτοξίνωσης Πολυλειτουργική μάσκα για όσους ζουν σε αστικό περιβάλλον, καπνίζουν ή εκτίθενται σε ακραίες θερμοκρασίες. Περιέχει ενεργό άνθρακα φυτικής προέλευσης, Acnacidol® και πυριτικό άργιλο για βαθιά αποτοξίνωση και σμηγματορύθμιση. Η σύνθεση με έλαιο Jojoba, Phytofuse Renew® και βούτυρο καριτέ ανακουφίζουν από την αφυδάτωση και την ευαισθησία και δημιουργούν αίσθηση δροσιάς.

Θεραπεία Environ Focus On Filler DF Machine

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | Innovation Non-Invasive face Treatment

Ασύγκριτη τεχνολογία DF της Environ και νέα επαναστατική 30’ θεραπεία για πελάτες που αναζητούν μια εναλλακτική ή συμπληρωματική θεραπεία για τα ενέσιμα Fillers. Στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως κάτω από τα μάτια, το μέτωπο και τα μάγουλα.

JANE IREDALE

Smooth Affair® Primer Illuminating Glow

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | BEST PRIMER

Μεταξένιο primer λάμψης, ειδικά σχεδιασμένο για να κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα, να μειώνει την εμφάνιση των πόρων και να αποκρύπτει τις ρυτίδες. Έχει λαμπερό, περλέ τελείωμα. Βασικά συστατικά: mica, υαλουρονικό οξύ & βούτυρο καριτέ.

Beyond Lash™ Volumzing Mascara

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | BEST MASCARA

Μια αληθινά clean μάσκαρα από την jane iredale με θρεπτικά συστατικά που βελτιώνουν την απόδοση. Η 98% φυσικής προέλευσης προσφέρει τον δραματικό όγκο μιας παραδοσιακής μάσκαρα σε μια θρεπτική, ευέλικτη φόρμουλα για πιο υγιείς βλεφαρίδες.

REVITALASH® COSMETICS

RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | ΒEST LASH TREATMEN

Πολυβραβευμένος ορός με αποκλειστική επιστημονική σύνθεση άκρως προηγμένης τεχνολογίας, Biopeptin® Complex. Τα πεπτίδια, τα λιπίδια, η βιοτίνη και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, πλούσιο σε πανθενόλη, θρέφουν και δυναμώνουν τις βλεφαρίδες. Παράλληλα τις προστατεύουν από τη φυσική φθορά λόγω του τρόπου ζωής, του περιβάλλοντος και της επιβάρυνσης από τα προϊόντα styling που χρησιμοποιούμε, που κάνουν τις βλεφαρίδες μας εύθραυστες και αδύναμες.

Η Laura Craig κατά την παραλαβή του βραβείου Best Aesthetic Company of the year 2022, CEO Chrysallis Proderma.

 

Μάθετε περισσότερα για τα βραβευμένα προϊόντα, στους συνδέσμους των εταιρειών:

https://www.environskincare.gr/product/tri-complex-contouring-cream/
https://www.environskincare.gr/product/anti-pollution-masque/
https://www.environskincare.gr/simeia-polisis-environ/df-machine-ii/
https://janeiredale.gr/makigiaz/neo-smooth-affair-illuminating-glow-face-primer
https://janeiredale.gr/makigiaz/matia/maskara/beyond-lash-volumizing-mascara
https://www.revitalash.gr/product/revitalash-advanced/

 

 

Γράμμου 71, Ισόγειο Μαρούσι, τκ. 15124

τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109329800
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.chrysallis-proderma.gr/

 

 

 

 

 

 

Ο όρος EMS προέρχεται από την αγγλική πρόταση Electromagnetic Muscle Stimulation που σημαίνει ηλεκτρομαγνητική διέγερση των μυών.

Η ηλεκτρομαγνητική διέγερση προκαλεί συστολή και διαστολή των μυών με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και συχνοτήτων. Η πρόκληση αυτών των κυμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αύξηση ή αποκατάσταση της κινητικότητας αλλά και για ενδυνάμωση. Η χρήση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια στην ιατρική και χρησιμοποιείται σε προγράμματα κινητικής αποκατάστασης.

Τα τελευταία χρόνια η φυσιολογία ανέδειξε τους μηχανισμούς με τους οποίους η διέγερση αυτή βοηθά με έναν τρόπο απολύτως φιλικό το σώμα χωρίς να απαιτείται κάποιος να κινηθεί ή να κάνει χρήση αντιστάσεων προκειμένου να εκγυμνάσει μύες που έχουν ατροφήσει. Επίσης, επιτυγχάνει την πλήρη προστασία του μυοσκελετικού συστήματος και των αρθρώσεων δυναμώνοντας τους μύες που τα περιβάλλουν.

Εύλογα κανείς συμπεραίνει ότι η ηλεκτρομαγνητική διέγερση μυών μπορεί να προσφέρει οφέλη εκτός από την φυσικοθεραπεία και στην εκγύμναση. Σειρά μελετών από διάφορα πανεπιστήμια τα τελευταία χρόνια αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα της χρήσης EMS σε άτομα ενεργά στην άσκηση αλλά και σε άτομα μη ενεργά στην άσκηση που είχαν ορατά αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Στην πράξη, αυτό που αποδεικνύεται είναι το «χτίσιμο» των μυών και η διαμόρφωσή τους καθώς και η αύξηση της δύναμης και της ευελιξίας ατόμων που είναι ενεργά στην άθληση. Για τους μη ενεργούς στην άθληση τα οφέλη είναι εμφανή όταν στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως για παράδειγμα τους κοιλιακούς, τους γλουτούς και τους μηριαίους.

Κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης με Reshape Body Sculpt EMS το 100% των μυών που βρίσκεται κάτω από την κάθε κεφαλή εξόδου ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ενεργοποιείται διαδοχικά κάνοντας διαδοχικές συσπάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι συσπάσεις των μυών είναι δυνατότερες και πιο έντονες σε σύγκριση με την προσωπική σωματική άσκηση. Εάν κανείς το συγκρίνει με τη φυσική προπόνηση θα διαπιστώσει ότι με τη μέθοδο EMS ενεργοποιείται ο πυρήνας των μυών κάτι που εξασφαλίζει καλύτερο εσωτερικό συγχρονισμό τους.

Δεδομένης της διάρκειας αλλά και των ακραίων συστολών – διαστολών που συντελούνται σε 30 λεπτά προπόνησης με Reshape Body Sculpt EMS άνετα μπορούμε να πούμε ότι ισούται με 5,5 ώρες συμβατικής άθλησης.

Στα παραπάνω προστίθενται και τα παράλληλα οφέλη της καύσης του λίπους που χρησιμοποιείται σαν ενέργεια προκειμένου οι μύες να ανταποκριθούν στις ακραίες συστολές – διαστολές που πραγματοποιούν.

Συνοψίζοντας να πούμε ότι ο μηχανισμός δράσης της τεχνολογίας Reshape Body Sculpt EMS αποτελεί τον ποιο σύγχρονο τρόπο εκγύμνασης χωρίς κίνηση για την διαμόρφωση σώματος και τη μείωση τοπικού λίπους.

Στις μέρες μας χρησιμοποιείται σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και κλινικές αντιγήρανσης.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ: ΓΚΟΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑ – ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΤΕΙΘ

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2102921273

 

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

H PRODERMAGE, εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς που διανέμονται σε κέντρα αισθητικής, κέντρα ιατρικής αισθητικής και SPA, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής της επιθυμεί να προσλάβει:

Mία (1) Αισθητικό για το τμήμα πωλήσεων και εκπαίδευσης Β. Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη
Απαιτούμενα προσόντα:

 • Πτυχίο αισθητικής (κατά προτίμηση ΤΕΙΘ)
 • Δυνατότητα πραγματοποίησης ταξιδιών
 • Καλή γνώση Αγγλικών, αποδεδειγμένη ευχέρεια χρήσης Η/Υ
 • Επικοινωνιακές Δεξιότητες

Θα προτιμηθούν άτομα με αποδεδειγμένη εμπειρία στο τομέα των πωλήσεων επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς

Η εταιρεία προσφέρει: Φιλικό εργασιακό περιβάλλον, συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση, άριστες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.

Αποστολή βιογραφικών στο e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Τηλέφωνο πληροφοριών: 2111094490

Στη PRODERMAGE από το 2016 έχουμε θέσει ως όραμα να προσφέρουμε τα πιο πρωτοποριακά και αξιόπιστα προϊόντα και μεθόδους στους επαγγελματίες της ομορφιάς.

Για το λόγο αυτό, οι καταξιωμένοι οίκοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε διακρίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο τόσο για τη κορυφαία ποιότητα, τη καινοτομία, την αξιοπιστία όσο και την εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής.

Η γκάμα των γαλλικών επαγγελματικών προϊόντων SOTHYS που αντιπροσωπεύουμε ξεχωρίζει για τις πρωτοποριακές συνθέσεις, ως αποτέλεσμα της επιστημονικής και εργαστηριακής έρευνας του ομίλου SOTHYS (SOREDEC) σε συνεργασία με Πανεπιστημιακούς φορείς, ενώ η παραγωγή που πραγματοποιείται με τις υψηλότερες και αυστηρότερες προδιαγραφές (ISO 9001, ECOCERT, AFSSAPS, OHSAS) και με μεθόδους απόλυτα φιλικές στον άνθρωπο και το περιβάλλον, τη καθιστούν μια από τις κορυφαίες επιλογές των σύγχρονων επαγγελματιών.

SPA ABYSS PROFESSIONAL LINE - PRODERMAGE
SOTHYS - PRODERMAGE
SOTHYS - PRODERMAGE
SOTHYS ORGANICS - PRODERMAGE
SOTHYS - PRODERMAGE
PlayPause
SPA ABYSS PROFESSIONAL LINE - PRODERMAGE
SOTHYS - PRODERMAGE
SOTHYS - PRODERMAGE
SOTHYS ORGANICS - PRODERMAGE
SOTHYS - PRODERMAGE
previous arrow
next arrow

 

Στη SOTHYS θα βρείτε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ομορφιάς τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα, με έμφαση στις εξειδικευμένες θεραπείες ινστιτούτου, οι οποίες χάρη στην ειδική μεθοδολογία DIGI-ESTHETIQUE που εφαρμόζει κατά αποκλειστικότητα, «μεταμορφώνουν» κάθε περιποίηση σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Για τους οπαδούς των πιο επεμβατικών διαδικασιών, η εταιρεία SPA ABYSS προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις που περιλαμβάνουν περιποιήσεις με ΑΗΑ για την ανανέωση της επιδερμίδας, Deep Phytopeeling για την αντιμετώπιση ειδικότερων προβλημάτων όπως πχ ακμή, υπερμελαγχρώσεις, ουλές κλπ, αλλά και Peeling Ρετινόλης με έντονη αντιγηραντική δράση αλλά και υψηλή αποτελεσματικότητα στη μείωση της λιπαρότητας και στη καταπολέμηση των φλεγμονών της ακμής.

Τέλος στη σειρά των προϊόντων SKIN BIOTICS-MESOACTIVE που βασίζεται στη τεχνική της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πολυπεπτίδια, αμινοξέα, υαλουρονικό οξύ κλπ για εφαρμογή με τη μέθοδο microneedling.

Το έμπειρο προσωπικό μας στελεχώνεται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και εξειδικευμένους αισθητικούς και είναι σε θέση να σας παρέχει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου με online και δια-ζώσης σεμινάρια, εκπαιδευτικά video, πιστοποιήσεις για την ορθή χρήση των μεθόδων κλπ αλλά και να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές marketing για την αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που μπορείτε να προσφέρετε.

Είμαστε κοντά σας με τη παροχή του απαραίτητου διαφημιστικού υλικού για οn line αναρτήσεις, με δυναμική παρουσία στα social media αλλά και με οργάνωση tailor made beauty event στο χώρο σας.


Η PRODERMAGE όμως δεν σταματάει εδώ. Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει, αναζητάμε διαρκώς καινοτόμες ιδέες και προσιτές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να διακριθείτε και να διαφοροποιηθείτε.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

 

 

PRODERMAGE

Πόντου 58, 115 27 Ιλίσια, Αθήνα

τηλέφωνο: 2111094490
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
website: https://prodermage.gr/ 

Η SPAD COSMETICS είναι μια Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 με στόχο την παραγωγή Επαγγελματικών Καλλυντικών από άριστες πρώτες ύλες ακολουθώντας τις εξελίξεις και απαιτήσεις της σύγχρονης αισθητικής. Η επιστημονική μας εμπειρία και η αγάπη μας για την ομορφιά, μας οδήγησε στη δημιουργία της σειράς προϊόντων d’alour για το πρόσωπο και το σώμα.

Οι στόχοι για όλα τα προϊόντα μας

 • Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα
 • Η άριστη σχέση κόστους απόδοσης
 • Η επιλογή άριστων δραστικών πρώτων υλών κυρίως φυτικής προέλευσης
 • Η προσεγμένη συσκευασία προϊόντων
 • Η αποφυγή διατύπωσης υπερβολικών υποσχέσεων

Η SPAD COSMETICS από το Σεπτέμβριο του 2004 ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση του ιταλικού οίκου KLERADERM για την Ελλάδα. Με ιδιαίτερη προσήλωση στη συνεχή και συναρπαστική εξέλιξη στον τομέα των καλλυντικών, η KLERADERM μελέτησε και δημιούργησε προϊόντα ικανά να προτείνουν καινοτόμες και πραγματικές λύσεις αποτελώντας κορυφαία εταιρεία στη διεθνή αγορά.

KLERADERM - SPAD COSMETICS
D ALOUR - SPAD COSMETICS
KLERADERM - SPAD COSMETICS
KLERADERM - SPAD COSMETICS
PlayPause
KLERADERM - SPAD COSMETICS
D ALOUR - SPAD COSMETICS
KLERADERM - SPAD COSMETICS
KLERADERM - SPAD COSMETICS
previous arrow
next arrow

 

Οι σειρές d’alour και KLERADERM περιλαμβάνουν

 • Προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης της επιδερμίδας
 • Προϊόντα περιποίησης ματιών
 • Προϊόντα αντιγήρανσης - σύσφιξης - τόνωσης
 • Αντηλιακά προϊόντα
 • Προϊόντα αντιμετώπισης ακμής
 • Προϊόντα περιποίησης και ενυδάτωσης σώματος
 • Προϊόντα για Κυτταρίτιδα - Λιπόλυση - Σύσφιξη
 • Προϊόντα αναζωογόνησης - ευεξίας - spa
 • Αιθέρια έλαια
 • Προϊόντα ευεξίας - χαλάρωσης – αντιστρές
 • Προϊόντα αποτρίχωσης
 • Αναλώσιμα είδη
 • Ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου – σώματος για αντιμετώπιση κάθε αισθητικού προβλήματος

Όλα τα προϊόντα μας συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία με τη φύση και διατίθενται αποκλειστικά από επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και spa.

Από το 2011 η Spad Cosmetics ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρία Vitaslim Electronic Medical με έδρα την Θεσσαλονίκη, μια από τις παλιότερες εταιρίες στο χώρο που ακόμα κατασκευάζει μέρος των μηχανημάτων αισθητικής του καταλόγου της. Διαθέτει
μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων, δίνοντας έμφαση στην αξιοπιστία, στην ποιότητα παραγωγής, στην άμεση εξυπηρέτηση και κυρίως στο γρήγορο service.

Στοιχεία επικοινωνίας:


Αρχιμήδους 76, Ηλιούπολη, 16343
Τηλ.2106457106, 2106465344
Φαξ. 2106457107

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Web: www.spadcosmetics.gr 
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063533500086 
Instagram: https://www.instagram.com/dalour_greece/ 

Η εταιρεία GOUMAS BEAUTYMED-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ιδρύθηκε το 1999 και δραστηριοποιείται στην προώθηση μηχανημάτων αισθητικής και καλλυντικών.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει όλα τα σύγχρονα μηχανήματα αισθητικής που απαιτούνται για θεραπείες στο πρόσωπο, το σώμα και την αποτρίχωση, πάντα σε συνεργασία με καταξιωμένα brands όπως: Overline και Panestetic για μηχανήματα κλασσικής αισθητικής, αλλά και ReshapeRenova για μηχανήματα εξειδικευμένων θεραπειών.

Στον τομέα των καλλυντικών επιλέγονται προϊόντα βιοτεχνολογίας και άριστης ποιότητας των καταξιωμένων brands PBSerum και Dermatude.

GOUMAS BEAUTYMED
GOUMAS BEAUTYMED
GOUMAS BEAUTYMED
GOUMAS BEAUTYMED
PlayPause
GOUMAS BEAUTYMED
GOUMAS BEAUTYMED
GOUMAS BEAUTYMED
GOUMAS BEAUTYMED
previous arrow
next arrow

 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εκπαίδευση για την εφαρμογή των μηχανημάτων και των καλλυντικών πάντοτε από πτυχιούχους επαγγελματίες με γνώμονα την κατανόηση όλων των θεμάτων που θα απασχολήσουν τους επαγγελματίες στη σχέση τους με τους καταναλωτές.

Στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των μηχανημάτων συνεργάζονται έμπειροι τεχνικοί προκειμένου να υπάρχει ανταπόκριση με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο της εταιρείας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και περιλαμβάνει κέντρα αισθητικής, κλινικές αντιγήρανσης, ιατρεία και SPA.

Στην εταιρεία ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ–GOUMAS BEAUTYMED η υπόσχεσή μας για αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων είναι δέσμευση.

 

                 

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr blog: https://www.goumasbeautymed.gr/blog/
facebook page: https://www.facebook.com/GOUMASIOANNIS
instagram profile: https://www.instagram.com/goumas_beautymed/
youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCbKlBsTJQJfVoiFg9bCj4xA

 

Σημαντική ήταν η διάκριση της acos στα φετινά Boussias Aesthetic Awards 2022, αφού απέσπασε 4 βραβεία για τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει!

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στο Sofitel Athens Airport από την Boussias και είχε ως στόχο την αναγνώριση και διάκριση των επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς, ευεξίας και wellness σε επίπεδο υπηρεσιών και θεραπειών, παρευρέθηκαν περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου.

H αcos απέσπασε δύο GOLD & δύο SILVER βραβεία και συγκεκριμένα διακρίθηκαν:

 • Η ανανεωμένη BABOR HSR Lifting Cream πήρε GOLD βραβείο στην κατηγορία Best Antiaging Cream.
 • Το καινοτόμο /skin regimen/ GLYCO LACTO PEEL έλαβε GOLD βραβείο στην κατηγορία Best Peeling.
 • Τo νέo BABOR Make up έλαβε SILVER βραβείο για τα καινοτόμα antiaging δραστικά skincare συστατικά που περιέχουν προϊόντα της νέας σειράς Make Up στην κατηγορία Best Skincare Make Up.
 • Το νέο καινοτόμο [ comfort zone ] Anti-aging Sublime Serum έλαβε SILVER βραβείο στην κατηγορία Best Serum.

Στόχος της αcos είναι να προσφέρει καθημερινά μία μοναδική και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, διατηρώντας το σεβασμό των πελατών και παρουσιάζοντας συνεχώς καινοτόμα ποιοτικά και βιώσιμα προϊόντα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που για ακόμα μία χρονιά καταφέραμε να αποδείξουμε την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρίες BABOR και Davines Group για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια!


Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της acos εδώ www.acos.gr 

 

BABOR
BABOR
/ skin regimen /
[ comfort zone ]
PlayPause
BABOR
BABOR
/ skin regimen /
[ comfort zone ]
previous arrow
next arrow

 

acos cosmetics hellas Ltd.
ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ 14B, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τκ. 57001

ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ 28-30, Παλαιό Φάληρο, ΑΘΗΝΑ
τκ. 17564

τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 332300
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
WEB: www.acos.gr  

♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

Miss Universe 2021

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

NEA ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ SUN SOUL [ comfort zone ] - Σέβονται τη θάλασσα και το δέρμα!

comfort zone cosmetics

dermalogica pro restore ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι ένα online επιστημονικό περιοδικό αισθητικής. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006.

Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ έχει πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνιστεί σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό. Ακόμα και σήμερα δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται και διαφημίζονται σε αυτό.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε, αφού αυτοί στηρίζουν οικονομικά την έκδοση. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

BABOR ASK FOR MORE

ACOS PREMIUM BEAUTY BRANDS

PB SERUM

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

DERMALOGICA PROFESSIONAL-GRADE SKIN CARE BY THE INTERNATIONAL DERMAL INSTITUTE

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 

comfort zone cosmetics
PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος
dermalogica

 

PHYTS NATURAL COSMETICS

 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης ΓκούμαςChrysallis Proderma καλλυντικά και μηχανήματα αισθητικής

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

SUIT εξατομικευμένα καλλυντικά
Environ καλλυντικά PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος
dermalogica

 

 

 

PHYTS NATURAL COSMETICS NEODERMA

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ