ΕΕΠΑΒΕ Θεσσαλονίκη 19/2/2018: Η τύχη του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στα χέρια μας. Δημόσια Διαβούλευση - Ανοικτή σε Σχόλια έως 22 Φεβρουαρίου 2019, 12:00

Θεσσαλονίκη 19/2/2018

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

έχουμε την χαρά και την αγωνία να σας ενημερώσουμε ότι το τμήμα Αισθητικής και Κοσμετολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης μπήκε τελικά σε διαβούλευση για να ενταχθεί στο Διεθνές Πανεπιστήμιο. Το ότι μπήκε σε διαβούλευση είναι θετικό γιατί μέχρι πριν από λίγο καιρό μας μιλούσαν για το κλείσιμο της σχολής μας.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν το τμήμα μας χρειάζεται την βοήθεια όλων μας.

 

Τι πρέπει να κάνουμε; Οδηγός για σχολιασμό στη διαβούλευση 

Πηγαίνετε στη διαβούλευση στο άρθρο 11

http://www.opengov.gr/ypepth/?p=4717#comments 

Και κάνετε σχόλια με το όνομα σας και την ιδιότητα σας, καλό είναι αν δεν έχετε πρόβλημα να γράψετε τον αριθμό πτυχίου σας ή το επαγγελματικό σας ΑΦΜ έτσι ώστε να φανεί ότι είστε αληθινό πρόσωπο και να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα το σχόλιο σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε γράφοντας

Αξιότιμε κ.Υπουργέ

Τα επιχειρήματα που ο σύλλογος,  επαγγελματιών αισθητικών Β.Ελλάδος, προβάλει είναι :

  • Οι απόφοιτοι Αισθητικής και Κοσμητολογίας απασχολούνται κυρίως στον ιδιωτικό τομέα και συμβάλουν στην οικονομία
  • Το μεγαλύτερο ποσοστό των αποφοίτων είναι παράλληλα και επιχειρηματίες με προσωπικό και συμβάλουν στην μείωση της ανεργίας
  • Έχουν 0% ανεργία και άμεση απορρόφηση από την αγορά
  • Είναι επιβεβλημένο ο Αισθητικός να έχει επιστημονική κατάρτιση διότι το πεδίο που δουλεύει έχει επίκεντρο τον άνθρωπο
  • Ο τομέας της ομορφιάς είναι ο μεγαλύτερα αναπτυσσόμενος αυτή τη στιγμή στον κόσμο και υπολογίζετε να φτάσει στα  805,61 δις δολάρια μέχρι το 2023 η Ελλάδα θα μείνει έξω;
  • Το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας μπορεί να συντηρηθεί στο μέλλον μέσα από ερευνητικά προγράμματα νέων τεχνολογιών
  • Η Αισθητική και Κοσμετολογία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τμήματα κατά την προτίμηση των φοιτητών
  • Το μεγαλύτερο ποσοστό των αποφοίτων είναι γυναίκες και αυτό συμβάλει στην γυναικεία επιχειρηματικότητα
  • Ο κλάδος της αισθητικής συνδέεται άμεσα με τον τομέα του ιαματικού τουρισμού, στελεχώνοντας με αποφοίτους τους χώρους του. 

Θα ήταν υπέροχο να προβάλετε και τα δικά σας επιχειρήματα έτσι ώστε να υπάρχει πλουραλισμός στα σχόλια.

Τελειώνοντας καλό είναι να βάλετε τα στοιχεία της εταιρίας σας σαν υπογραφή.

Στο τέλος της διαδικασίας, για να υποβάλετε το σχόλιο σας, θα σας ζητηθεί να κάνετε μια μικρή μαθηματική πράξη, ο λόγος είναι για να αποφευχθεί η συμμετοχή αυτοματοποιημένων μηνυμάτων. 

Το σχόλιο σας δεν θα εμφανιστεί άμεσα, μην απογοητεύεστε, μετά από επικοινωνία με το υπουργείο ενημερωθήκαμε ότι τα σχόλια ελέγχονται για απρεπές περιεχόμενο και εμφανίζονται μετά από 1- 2 μέρες.

Παράλληλα θα ήθελα να σας ζητήσω να στηρίξετε την δράση των φοιτητών δίνοντας εθελοντικά αίμα εσείς, οι φίλοι και οι συγγενείς σας, σε όλα τα αιμοδοτικά κέντρα της χώρας γράφοντας ότι είναι από το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας για την Μεσογειακή Αναιμία.

Θα θέλαμε να προβάλουμε αυτή την πράξη των φοιτητών που αντί να κάνουν καταλήψεις ή αποχή από τα μαθήματά τους επέλεξαν έναν τόσο ενδιαφέρον τρόπο να διαμαρτυρηθούν. Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να βγάλετε φωτογραφία και να γράψετε από κάτω τα #MinKleineisTinSxoliMou και #AisthitikiSOS

Αυτή τη στιγμή η σχολή μας μας χρειάζεται όσο ποτέ. Είναι χρέος μας να την στηρίξουμε.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια μη διστάσετε να καλέσετε την Εύη Μωυσόγλου στο τηλ 6974486798 ή να στείλετε προσωπικό μήνυμα στο facebook του συλλόγου.

Σας παρακαλώ να ενημερώσετε  τα μέλη σας.

Σας χρειαζόμαστε όλους

Με τιμή 

το ΔΣ της ΕΕΠΑΒΕ

 

ΈΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΕΠΑΒΕ) 

Τσιμισκή 71 - 7ος όροφος, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
τηλέφωνο: 2310264172
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ιστοσελίδα: www.eepabe.gr

 

Last modified onΠέμπτη, 21 Φεβρουάριος 2019 15:16
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com