Μια ακόμα καινοτομία από την Environ για μεσοθεραπεία στο σπίτι!

Μια ακόμα καινοτομία από την Environ για μεσοθεραπεία στο σπίτι!

H νέα κρέμα Intensive Avance DFP 312™ συνδυάζει μια επιστημονική φόρμουλα τριών πανέξυπνων πεπτιδίων, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και σκουαλένιο για ορατά αποτελέσματα σύσφιξης, λείανσης και αντιγήρανσης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες συνδυαστικά με το Cosmetic Roll CIT. To Cosmetic Roll CIT είναι το μοναδικό ρόλερ με βελόνες μήκους μόλις 0.1 mm για καθημερινή χρήση. Η εφαρμογή είναι εντελώς ανώδυνη και δεν προκαλεί ερεθισμούς στην επιδερμίδα. Στη συνέχεια ακολουθεί η εφαρμογή της κρέμας Intensive Avance DFP 312™. 

Συνιστάται επίσης για όσους θέλουν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα των επαγγελματικών περιποιήσεων  medical needling, fractional laser, micro-dermabrasion, PRP και ενέσιμης μεσοθεραπείας. 

Τo σύμπλεγμα των έξυπνων πεπτιδίων αποτελείται από το Matrixyl®3000, το Trylagen® και το Matrixyl® Synthé 6®. Οι κλινικές δοκιμές αποδεικνύουν  ότι ο συνδυασμός των παραπάνω πεπτιδίων ενεργοποιούν τις διεργασίες  ανανέωσης του δέρματος, συμβάλλοντας  στην εξομάλυνση των ρυτίδων και προσφέροντας σφριγηλότητα, απαλότητα και λάμψη. 

 

Προτεινόμενη λιανική τιμή 95 ευρώ

Last modified onΠέμπτη, 05 Νοέμβριος 2015 06:59

Related items

Latest from ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com