ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Αυτή τη φορά ψηφίζουμε – Στηρίζουμε γυναίκες - ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)

Ακαδημίας 6, 106 71 Αθήνα
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.eedege.gr

Αυτή τη φορά ψηφίζουμε – Στηρίζουμε γυναίκες

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) καλεί όλους να δώσουν βροντερό παρών τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές. Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία δεν είναι ζήτημα δικαιωμάτων αλλά η δική μας φωνή σε όσα μας απασχολούν και διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας.

Αυτή την Κυριακή πηγαίνουμε στις κάλπες γιατί η συμμετοχή μας θα κρίνει το μέλλον του Δήμου μας, της περιοχής που ζούμε, της χώρας μας και ολόκληρης της Ευρώπης. Καλούμε όλους εσάς να στείλετε ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους αμφισβητούν το ρόλο της γυναίκας στο εγχώριο και ευρωπαϊκό πολιτικό σκηνικό και να στηρίξετε τις γυναικείες υποψηφιότητες. Οι γυναίκες επαγγελματίες, οι γυναίκες επιχειρηματίες μπορούν να συμβάλλουν με τρόπο καθοριστικό στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος, πολλαπλασιάζοντας την αναπτυξιακή δυναμική της χώρας.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Μάιος 2019 18:15