ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: 7η Παγκύπρια Ημερίδα Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, στο φιλόξενο χώρο του Poseidonia Beach Hotel στη Λεμεσό της Κύπρου, η dermalogica® Cyprus σε συνεργασία με την εταιρεία LIDS Medical είχε τη χαρά να συμμετέχει στην 7η Παγκύπρια Ημερίδα Αισθητικής & Κοσμητολογίας που είχε θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στη Σύγχρονη Κοσμητολογία και τα Τεχνολογικά Μέσα Αντιγήρανσης Προσώπου–Τοπικού Αδυνατίσματος.

Η συμμετοχή μεγάλου αριθμού επαγγελματιών του κλάδου υγείας και ομορφιάς κάλυψε δημιουργικά τις παρουσιάσεις για τη φυσιολογία του δέρματος και τους τρόπους αντιμετώπισης των αισθητικών βλαβών του προσώπου με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές σύσφιγξης και ανανέωσης (RF, H.I.F.U, LPG κλπ), της σημασίας για τη σωστή αξιολόγηση και διάγνωση του προσώπου μέσω των μεθόδων της ανάλυσης δέρματος και της σύνδεσης με επαγγελματικά και καθημερινά πρωτόκολλα, αλλά και της υγείας του δέρματος με την υπογραφή του ολοκληρωμένου συστήματος αισθητικής φροντίδας dermalogica®. Ιδιαίτερη αναφορά με αναλυτική παρουσίαση έγινε στη φυσική της τεχνολογίας laser για τη μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας καθώς και με πρακτική εφαρμογή του μοναδικού SOPRANO ICE Platinum edition με το καινοτόμο τριπλό μήκος κύματος που συνδυάζει το μήκος κύματος αλεξανδρίτη 755nm, διοδικού 810nm και Nd:YAG 1064nm και την εν κινήσει τεχνολογία Super Hair Removal (S.H.R).

IMG_5233.jpgIMG_5240.JPG2B46C3AA-EA48-43C5-8089-747259243BBF.JPGIMG_5243.JPG

Με εκτίμηση,

Λένα Πεταλίδη
dermalogica hellas & cyprus
Φιλικών 31 Περιστέρι Αττικής
Τηλ. +30 2106203321
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.dermalogica-hellas.gr | www.dermalogica-cyprus.com.cy

Ισαάκ Σακής