ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: Παράταση δηλώσεων συμμετοχής και αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του δωρεάν webcast από το ΕΕΔΕΓΕ και την ΕΥ

ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
Ακαδημίας 6, 106 71 Αθήνα
212 2543187-0515
www.eedege.gr

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια σημαντική αλλαγή σχετικά με το σημερινό webcast με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας  τις προκλήσεις της Κυβερνοασφάλειας και της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη μετά Covid-19 Ελληνική πραγματικότητα». Η μετάδοση του webcast αλλάζει ημερομηνία και ώρα και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4/6/2020 και ώρα 13:00 κατόπιν πολλών αιτημάτων συμμετοχής.

Το ΕΕΔΕΓΕ, λόγω της αυξημένης χρήσης του διαδικτύου εν μέσω της πανδημίας, αντιλαμβάνεται την ανάγκη των επιχειρήσεων για ενημέρωση σε θέματα Κυβερνοασφάλειας και συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Προς το σκοπό αυτό, πραγματοποιεί μια δωρεάν διαδικτυακή παρουσίαση (webcast), σε συνεργασία με την EΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΕΥ), με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της Κυβερνοασφάλειας και της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη μετά Covid-19 ελληνική πραγματικότητα».

Κατά τη διάρκεια του webcast θα προσεγγίσουμε:

1. προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα στις παραπάνω περιοχές, καθώς και

2. βέλτιστες πρακτικές και συμβουλές διαχείρισης των εν λόγω ζητημάτων

Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις  τεθούν με σκοπό να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις προκειμένου  να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά σε αυτές τις νέες και απρόσμενες προκλήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες :

Πότε: Πέμπτη 4/6/2020, ώρα 13:00-14:00 μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, Διάρκεια: 60 λεπτά

Χαιρετισμός: κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου (Πρόεδρος, ΕΕΔΕΓΕ),

Εισηγητές: κ. Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος (Associate Partner | Υπεύθυνος Υπηρεσιών Κυβερνοασφάλειας, Προστασίας Δεδομένων και επιλεγμένων υπηρεσιών τεχνολογίας | ΕΥ), κ. Αντώνης Μπρούμας (Digital Law Manager | Πλατής - Αναστασιάδης & Συνεργάτες ΔΕ - ΕΥ Law)

To webcast απευθύνεται σε επιχειρήσεις που κάνουν χρήση συστημάτων πληροφορικής για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Δήλωση συμμετοχής: Παρακαλούμε πατήστε εδώ για να εγγραφείτε δωρεάν.

Εφόσον κατοχυρώσετε τη θέση σας, θα λάβετε επιβεβαίωση στο email που δηλώσατε με link για να συμμετέχετε στην παρουσίαση.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγγραφή ή την παρακολούθηση του webcast, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Σωτηρία Ακριτίδη (+30 210 2886 668, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου ΕΕΔΕΓΕ, Τ: 212 2543187, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάιος 2020 11:29

Related items