ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: Ένα παγκόσμιο μήνυμα προς την Έγκυο και τον Πατέρα, Δημιουργούς της οικογένειας και της κοινωνίας του αύριο!

«Μέλλουσες  Μητέρες, μιλήστε στο έμβρυο μωρό σας, μιλήστε του με πολλή αγάπη!

Από την αρχή της εγκυμοσύνης σου, να επικοινωνείς συχνά με το μωρό σου, που είναι μια μοναδική ύπαρξη!

Ενθάρρυνέ το, και πες του πόσο πολύ το αγαπάτε εσύ και ο πατέρας του. Αξίζει όλη την αγάπη και την προστασία σας. Ακόμη και αν δυσμενείς εξωτερικές  συνθήκες σας επηρεάζουν, βρείτε τρόπους, ώστε το μωρό σας να μην δεχθεί αυτές τις επιδράσεις. Μπορείτε να παρέμβετε με την φαντασία σας, και να σκέπτεσθε ότι εσείς είσθε ένας απλός θεατής αυτής της δυσκολίας και ότι το μωρό σας δεν την αισθάνεται καθόλου. Μπορεί το κάθε τι με την σκέψη σας να ελαχιστοποιείται…

Καθημερινά να του μιλάτε για το μέλλον του, να του λέτε ότι το προστατεύετε επειδή είναι μοναδικό στον κόσμο. Ότι θα επιτύχει το κάθε τι, ότι θα του δώσετε αυτά που του χρειάζονται για να επιτύχει στην ζωή! Ότι του ετοιμάζετε όλα όσα έχει ανάγκη για να γίνει ευτυχισμένος άνθρωπος, γεμάτος ενθουσιασμό, χαρά ζωής, ότι θα μας εκπλήξει όλους με την σοφία του, την δύναμη της θέλησής του, το θάρρος του, ότι θα γίνει ένας ευεργέτης της ανθρωπότητας, ότι θα έχει καλή ηθική και φυσική υγεία… και ότι σ’όλη την ζωή σας θα ανταποκρίνεται στην αγάπη σας.

Μιλήστε του με λόγια, μαζί με την σκέψη και την αγάπη σας…

Κι εσύ, Πατέρα, ένωσε τις ευχές και την αγάπη σου… η σκέψη σου, η αγάπη σου και οι αρσενικές σου ενέργειες, εξ ίσου βρίσκουν και διαμορφώνουν το παιδί σου.»

«Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής» Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Last modified onΔευτέρα, 31 Αύγουστος 2020 17:46
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής έταξε σαν σκοπό της να προετοιμάσει τους Νέους και τις Νέες να ζήσουν μια αληθινή δημιουργική αγάπη, και μια Δημιουργική Πατρότητα, Μητρότητα ώστε να δημιουργήσουν Ωραία Οικογένεια, παιδιά υγιή, ωραία, δημιουργικά, χαρισματικά!

Μαθαίνοντας απλά την ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Γιατί εκείνοι είναι οι πρώτοι πιο αποτελεσματικοί παιδαγωγοί των παιδιών τους, στις ρίζες της ζωής τους,

Και το πιο σημαντικό, έλεγε ο  Άγγελος Σικελιανός, είναι:

«Πώς να ζούμε με Τέχνη ή

να κάνουμε ΤΕΧΝΗ ΖΩΝΤΑΣ»

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Σολωμού 31, τ.κ. 106 82 Αθήνα, τηλ.: 210 9629704, 6972509156
e-mail, site: prenatalgr@hotmail.com, www.progenitikiagogi.gr
Πρόεδρος: Ι ω ά ν ν α Μ α ρ ή, επιτ. Σύμβουλος Επικρατείας ΜΚΟ πιστοποιημένη από το Υπουργείο Υγείας Μέλος της «Παγκόσμιας Οργάνωσης Προγεννητικής Αγωγής» OMAEP 

Website: www.progenitikiagogi.gr
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com