ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ: Οι πελάτες απαιτούν πιο πολλά!

H NEOTEΡΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

√ Αναζωογόνηση του δέρματος 

√ Βελτίωση του δέρματος 

√ Ενυδάτωση

√ Αναδόμηση

H τηλεόραση έχει κατακλυστεί από προγράμματα και διαφημιστικά για την ομορφιά που προσπαθούν να μας εξηγήσουν τι να κάνουμε για να δείχνουμε νεότεροι και ομορφότεροι. Σε όλα αυτά τα προγράμματα δεν αναφέρονται στον επαγγελματισμό και την εξειδίκευση ενός επαγγελματία της ομορφιάς αλλά σε θεραπείες με προηγμένο εξοπλισμό που είναι σίγουρα ένα must για τον σημερινό καταναλωτή που ενδιαφέρεται για την εμφάνισή του.

Οι συνηθισμένες περιποιήσεις προσώπου που γίνονταν μέχρι σήμερα δεν επαρκούν στους καταναλωτές πλέον. Παρακολουθώντας τις διαφημίσεις στην τηλεόραση βλέπουμε ότι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η κρέμα που μόλις αγοράσαμε στο σούπερ μάρκετ θα εξαφανίσει τις ρυτίδες μας μέσα σε μία εβδομάδα και θα δείχνουμε 10 χρόνια νεότεροι.

Ως επαγγελματίες στην ομορφιά, πώς θα καταπολεμήσουμε αυτές τις μορφές διαφήμισης;

Έρευνα

Σαφώς, οι καταναλωτές ενημερώνονται όλο και καλύτερα και γίνονται πιο απαιτητικοί. Στις 3 Οκτωβρίου η εφημερίδα Telegraph δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας έρευνας που εμφανίζει τις γυναίκες να λένε τι ψάχνουν ή τι θα ήταν διατεθειμένες να κάνουν για να δείξουν νεότερες. Το 27% ψάχνει δραστικά καλλυντικά και το 22% φροντίζει να έχει καθαρό δέρμα σε συνδυασμό με το να πίνει μπόλικο νερό. Είναι εντυπωσιακό ότι το 18% σκέφτεται την πλαστική χειρουργική. Από  αυτό το 18% πολύ πιο λίγες θα επισκεφτούν κάποιον πλαστικό χειρούργο. Η πλειοψηφία ψάχνει για λιγότερο δραστικές μεθόδους από την πλαστική χειρουργική αλλά πιο αποτελεσματικές από το να χρησιμοποιεί καλλυντικά και να πίνει νερό.

Για αυτό το μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο κοινό, η Dermatude Meta Therapy είναι η απόλυτη λύση. Μία επεμβατική και αποτελεσματική θεραπεία που δίνει ορατά αποτελέσματα χωρίς να είναι πλαστική χειρουργική επέμβαση. H Dermatude Meta Therapy είναι μία από τις μεθόδους που προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν οι γυναίκες στην έρευνα. Η Dermatude Meta Therapy είναι η σωστή λύση για τις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή. Για αυτό και αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για τους επαγγελματίες της ομορφιάς που θέλουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός συνεχώς αυξανόμενου κοινού.

Μηχανισμός δράσης

Η Meta Therapy δημιουργεί αόρατες μικροδιατρήσεις στο πάνω στρώμα του δέρματος ανώδυνα. Το δέρμα βλέπει αυτέs τις  αόρατες μικροδιατρήσεις ως τραυματισμό και ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό επιδιόρθωσης του. Επιπλέον, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Οι ελεγχόμενες μικροδιατρήσεις ενεργοποιούν την φυσική αναγέννηση του δέρματος και επιπλέον διεισδύουν την ακριβή ποσότητα των δραστικών συστατικών στο κατάλληλο βάθος. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να αποκαθίσταται από μέσα προς τα έξω μέσω της αναγέννησης του ιστού. Το δέρμα σας γίνεται πιο σφριγηλό και ανακτά την ελαστικότητά του, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται ορατά, οι πόροι γίνονται λεπτότεροι, η κυκλοφορία τονώνεται και η γενική κατάσταση του δέρματος βελτιώνεται. Η Μeta Therapy βοηθά να ανακτήσετε ξανά ότι έχει χάσει το δέρμα σας με την πάροδο του χρόνου γυρίζοντας πίσω το βιολογικό σαs ρολόι με ένα 100% φυσικό τρόπο, δίνοντας στο πρόσωπό σας μια πιο φρέσκια και νεανική εμφάνιση.

Επιπλέον, η Meta Therapy προσφέρει πολλά περισσότερα. Το δέρμα λειτουργεί ως προστατευτικό για το σώμα σχηματίζοντας ένα φράγμα έτσι ώστε οι επιβλαβείς ουσίες από το περιβάλλον που προκαλούν γήρανση να ελαχιστοποιούνται. Αυτό όμως σημαίνει ότι τα δραστικά συστατικά που περιέχονται σε κρέμες και μάσκες δεν μπορούν να διεισδύσουν εκεί που πρέπει γιατί περιορίζονται από αυτό το φράγμα. Έτσι λοιπόν, λιγότερο από 0.3% των δραστικών συστατικών σε κρέμες φθάνουν στα κύτταρα του ζωντανού δέρματος, το υπόλοιπο 99,7% των συστατικών 

παραμένουν στην κεράτινη στιβάδα που αποτελείται  αποκλειστικά από νεκρά κύτταρα του δέρματος. Η Μeta Therapy με την ελεγχόμενη μικροδιάτρηση που προκαλεί μπορεί να αυξήσει σημαντικά την απορρόφηση των ενεργών συστατικών στο δέρμα με αποτέλεσμα να διεισδύουν μέχρι και 83% περισσότερα δραστικά συστατικά από ότι με κρέμες και μάσκες. Τα Dermatude ενεργά συστατικά διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, ακριβώς στον τόπο όπου δημιουργούνται νέα κύτταρα, εκεί όπου τα συστατικά είναι πιο αποτελεσματικά. Ανάλογα το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε θεραπεία με ένα κοκτέιλ βιταμινών με τις βιταμίνες Α, C και Ε ή με το εξαιρετικό δραστικό συστατικό του υαλουρονικού οξέως.

Θεραπεία

Με την Μeta Therapy μπορούμε να αντιμετωπίσουμε  πολλά διαφορετικά περιστατικά όπως  ολόκληρο το πρόσωπο, τον λαιμό ή το ντεκολτέ καθώς και το πάνω μέρος των χεριών. Επιπλέον, στοχευμένες θεραπείες είναι εφικτές, χρησιμοποιώντας ειδικές κεφαλές μπορείτε να επικεντρωθείτε στις λεπτές γραμμές , όπως το πόδι της χήνας, τις ρυτίδες γύρω από το στόμα ,ακόμη και βαθύτερες ρυτίδες όπως στο μέτωπο και ανάμεσα στα φρύδια. Εδώ, η σύνθεση του συνδετικού ιστού κάτω από την ρυτίδα είναι ενεργοποιημένη και το ίδιο το δέρμα γεμίζει τις ρυτίδες από μέσα χωρίς ενέσεις και χημικά. Όλες οι θεραπείες πρέπει να εκτελούνται από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Κλινικές δοκιμές

Μέσω ενός εκτεταμένου ιn Vivo Test της Meta Therapy σε γυναίκες και άνδρες σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, εξετάστηκε η κατάσταση του δέρματος πριν από την Meta Therapy καθώς και μετά την Meta Therapy συνοδευόμενη από φωτογραφίες και λαμβάνοντας υπόψιν  την αξιολόγηση και την εμπειρία των γιατρών. Όλοι οι συμμετέχοντες ανέφεραν την θεραπεία ως πολύ έντονη αλλά καθόλου επώδυνη. Όλοι είχαν την αίσθηση ότι η θεραπεία δούλευε για αρκετές ημέρες μετά την εφαρμογή της. Από τους συμμετέχοντες , το 65% είδε αποτελέσματα μετά από μία θεραπεία, ενώ κάποιοι μετά από 3 θεραπείες, το 91% συνειδητοποίησε τα αποτελέσματα μετά από 4 θεραπείες και το ποσοστό αυτό αυξήθηκε στο 96% μετά από 6 θεραπείες. Στις δοκιμές αποδεικνύεται επίσης ότι όσο πιο ώριμη είναι η επιδερμίδα, τόσο πιο σημαντικά τα αποτελέσματα. Το 88% παρουσίασε κάποια ερυθρότητα μετά την θεραπεία αλλά μέσα σε λίγες ώρες είχε εξαφανιστεί χωρίς να χρειάζεται να επηρεαστεί η καθημερινότητα των συμμετοχόντων.

Το μεγάλο πλεονέκτημα 

Η Meta Therapy ξεκινάει με ένα πρόγραμμα 4 εβδομαδιαίων θεραπειών και ακολουθεί ένα δεύτερο πρόγραμμα 4 θεραπειών κάθε δεκαπέντε μέρες. Από την πρώτη κιόλας θεραπεία εάν ο ασθενής είναι ενημερωμένος για τον μηχανισμό δράσης θα δει την διαφορά. Ακριβώς αυτή η προσέγγιση είναι το ζητούμενο των συμμετοχόντων στην έρευνα.

Σημαντικό πλεονέκτημα της Meta Therapy είναι το πολύ χαμηλό κόστος επένδυσης. Απαιτούνται μόνο 3 έως 5 πελάτες που ξεκινάνε και ολοκληρώνουν 8 θεραπείες για να αποσβέσετε την επένδυση σας. Η Dermatude  Meta Therapy είναι η μόνη που προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν οι καταναλωτές δίνοντας ταυτόχρονα ώθηση στις πωλήσεις σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dermatude Meta Τherapy παρακαλώ επικοινωνήστε:

Goumas BeautyMed
Γιάννης Γκούμας
Αγίου Αντωνίου 1, ΤΚ : 11142  Άνω Πατήσια
Τηλ: 210-2921273, www.goumasbeautymed.gr

Media

Last modified onΤετάρτη, 28 Οκτώβριος 2015 12:25
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com