ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ  ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ 

Οι γιορτές πλησιάζουν και πρέπει να καλλωπισθούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις των ημερών. Τα Χριστούγεννα είναι οι αγαπημένες γιορτές των περισσοτέρων, οπότε, οφείλουμε να είμαστε λαμπερές, όπως είναι και οι μέρες. 

Τι μπορούμε να κάνουμε ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, για μια λαμπερή εμφάνιση;

Ο χειμώνας είναι η κατάλληλη εποχή, μιάς και η ηλιοφάνεια μειώνεται, αλλά  και ο ήλιος του χειμώνα  πέφτει πλάγια πάνω στη γή, ν΄ ασχοληθούμε  με την αναδόμηση του δέρματος. Εφαρμόζουμε ένζυμα, οξέα, δραστικά προϊόντα, που αλλάζουν την υφή του δέρματος και  το κάνουν λαμπερό και υγιές. Η σωστή αντιμετώπιση, επιβάλλει αρκετές συνεδρίες, για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Μία επίσκεψη 2 – 3 μέρες πριν την εορταστική  εμφάνισή σας, στον αισθητικό σας, θα δείξει το καλύτερο αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας.

Αν το δέρμα σας, είναι αφυδατωμένο, στεγνό και με ψιλές ρυτίδες, λόγω  έλλειψης  νερού, μία βαθιά ενυδάτωση, θα δώσει ζωντάνια και υγιή εμφάνιση στο δέρμα.

Αν το δέρμα είναι θαμπό, τα οξέα ή τα ένζυμα ή οι βιταμίνες ή κάποιοι συνδυασμοί, που θ΄αποφασίσει ο αισθητικός σας, θα σας δώσουν  ένα λαμπερό  και υγιές δέρμα.

Αν καπνίζετε ή πίνετε ή κάνετε κακή διατροφή ή καθιστική ζωή, ή και όλα μαζί, τότε έχετε παραπάνω λόγους, να επισκεφθείτε τον επαγγελματία αισθητικό σας. Θα σας προτείνει ένα αντιοξειδωτικό πακέτο, περιποίησης για λάμψη και υγεία στο δέρμα.

Αν έχετε τρίχες στο πρόσωπο, επιλέξτε αποτρίχωση 3 – 6 μέρες πριν την εορταστική σας εμφάνιση.

 

Τι πρέπει να κάνετε ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, για να έχετε δέρμα πιο νεανικό από την ηλικία σας.

Η περιποίηση  στο σπίτι, είναι πολύ σημαντική. Χρησιμοποιώντας δραστικά προϊόντα το βράδυ, αξιοποιούνται, από το δέρμα, καλύτερα, στη διάρκεια του ύπνου. Τέτοια  προιόντα  είναι βιταμίνες αντιοξειδωτικά , πεπτίδια, ιχνοστοιχεία κα, τα οποία απορροφώνται  επιλεκτικά από το δέρμα. Χρησιμοποιώντας τους ορούς μ΄ ένα  messoroller, το αποτέλεσμα που θα πάρετε είναι πολύ ικανοποιητικό. Θα το αγαπήσετε. Τον τρόπο χρήσης του ρόλερ, θα σας τον εξηγήσει ο αισθητικός σας.

Ο σωστός καθαρισμός του δέρματός μας επιβάλλεται κάθε βράδυ, τουλάχιστον. Σωστός καθαρισμός σημαίνει απομάκρυνση όλων των ρύπων, χωρίς όμως να διαταραχθεί η υδρολιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μακιγιάζ,  είναι αυτό που θα μας δώσει  μια τέλεια εμφάνιση. Τα προιόντα μακιγιάζ από mineral, δηλαδή, χρώματα από ορυκτά, δεν έχουν αλλεργιογόνα και δεν προκαλούν δερματικά προβλήματα. Το δέρμα με μακιγιάζ mineral, είναι τέλειο και δεν μοιάζει μακιγιαρισμένο. Είναι λαμπερό, με υγιές χρώμα, σωστές φωτοσκιάσεις, φυσικές αποχρώσεις.

Τα mineral είναι ιδανικά για καθημερινό ημερήσιο μακιγιάζ. Και για έναν επιπλέον λόγο. Έχουν συνήθως και αντιηλιακή προστασία. 

Φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο με 2 – 3 αποχρώσεις πούδρας, χρώματα γήινα, κοντά στα φυσικά χρώματα του δέρματος.

Στα χείλη, φωτεινά κόκκινα για τις πιο ανοιχτές και τις πιο νεαρές ηλικίες, σκούρα κόκκινα για τις πιο μελαχρινές και τις πιο ώριμες ηλικίες.

Σκιές στα χρώματα τα φυσικά και συνδιασμός με τα ρούχα. Φανταχτερά για τις γιορταστικές εξόδους. Πιο ματ για την ημέρα.

Τονίστε τα μάτια.

Βάλτε σκιές σε γήινα ή τα χρώματα που σας αρέσουν. Περιγράψτε τα με eyeliner ή μολύβι. Τονίστε τις βλεφαρίδες. Σ΄αυτήν την περίπτωση μην χρησιμοποιήσετε έντονο χρώμα στα χείλη.

Τονίστε τα χείλη.

Κάντε έντονο περίγραμμα στα χείλη. Ζωγραφίστε το εσωτερικό και ενώστε το με το περίγραμμα να γίνει η απόχρωση ντεγκραντέ. Χρησιμοποιείστε γυαλιστικό. Χρησιμοποιείστε lip-gloss, που μεγαλώνει τα χείλη, αν δεν είστε ευχαριστημένοι από τον όγκο τους.

Παίξτε με τα χρώματα. Πειραματιστείτε. Ταιριάζει στις μέρες.

Καλές γιορτές με υγεία & ομορφιά!!!!!

Last modified onΚυριακή, 13 Δεκέμβριος 2015 21:45
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com