Γνήσια μεσοθεραπεία προσώπου – σώματος από τη MediconTEC

Μεσοθεραπεία

Όταν πρόκειται για μεσοθεραπεία, κανένα όνομα δεν είναι πιο συνδεδεμένο με την κλινική αποτελεσματικότητα και την εμπειρία, από το Pistor. Το αρχικό πιστόλι μεσοθεραπείας Pistor σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον ιδρυτή της μεσοθεραπείας, Δρ Michel Pistor, και τώρα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γαλλία από την εταιρία MI Medical Innovation, η οποία αποτελεί ένα παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα αυτό.

Ποιος ήταν ο Δρ Michel Pistor;

 

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Παρισιού, ο γιατρός Michel Pistor επιλέγει να ειδικευτεί στη γενική ιατρική σε ένα μικρό χωριό. Το 1952 ανακάλυψε μια απλή, αλλά επαναστατική τεχνική: τη Μεσοθεραπεία.

Το λεξικό Larousse δίνει αυτόν τον ορισμό: "Μια θεραπευτική διαδικασία που συνίσταται στην έγχυση μιας ελάχιστης δόσης φαρμάκου, σε ένα μικρό βάθος στο πλησιέστερο σημείο που μπορεί να είναι η προέλευση του πόνου ή της ασθένειας".

Του άρεσε να συνοδεύει αυτή τη θεραπεία με αυτή τη φράση "Λίγο, σπάνια και στο σωστό μέρος". 

Ιδρυτής της γαλλικής κοινωνίας μεσοθεραπείας, το 1964, διετέλεσε πρόεδρος της διεθνούς κοινωνίας της μεσοθεραπείας. Παρουσίασε τη μεσοθεραπευτική του τεχνική στην Ιατρική Ακαδημία το 1968. Για την τελειοποίηση της τεχνικής του, ανέπτυξε αργή διάχυση (Mesotherapy). Στη συνέχεια ακολούθησε η μικρο-μεσοθεραπεία (micro - mesotherapy) το 1998.

Η έρευνα και η ανάπτυξή του οδήγησαν στη δημιουργία ενός  πανεπιστημιακού ιατρικού διπλώματος στη Μεσοθεραπεία!

Τι είναι όμως η Μεσοθεραπεία;

Μεσοθεραπεία στην αισθητική, είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα (με χρήση του Pistor Eliance). Εφαρμόζεται μεταξύ άλλων και στο πρόσωπο (μεσοθεραπεία προσώπου) και χρησιμοποιείται για να διορθώσει πολλά και διαφορετικά προβλήματα της επιδερμίδας μας.

Στη μεσοθεραπεία, εγχύουμε τα απαραίτητα συστατικά σε όλη την επιφάνεια του  προσώπου.

Διεισδύουμε σε μικρό βάθος (1-3mm), ενώ ο αριθμός των εγχύσεων ποικίλλει ανάλογα με την θεραπεία.

Στόχος της μεσοθεραπείας προσώπου είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, πυροσταφυλικό νάτριο, γλυκόζη κ.α. που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Ενδείξεις για την εφαρμογή μεσοθεραπείας προσώπου είναι η αφυδάτωση, η χαλάρωση / απώλεια σφριγηλότητας, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο / φωτογήρανση κ.α.

Οι δράσεις της μεσοθεραπείας είναι:

 • Βαθιά ενυδάτωση
 • Αντιγήρανση με μείωση των λεπτών ρυτίδων
 • Πρόληψη εμφάνισης καινούριων ρυτίδων
 • Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών
 • Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα
 • Συσφικτική δράση με ειδικά διαλύματα

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη (κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά), χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας  μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός ο οποίος υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Έτσι μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς καθόλου περιορισμούς καθώς δεν απαιτείται ειδική φροντίδα μετά την θεραπεία.

Αποτελέσματα φαίνονται άμεσα μετά και από την πρώτη συνεδρία, με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας. Το επιθυμητό αισθητικά αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αθροιστικά και για αυτόν τον λόγο απαιτούνται συνήθως 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-20 ημερών. Μετά το αρχικό 3μηνο , μπορούμε να περάσουμε σε κύκλο συντήρησης, οπότε τα μεσοδιαστήματα αυξάνουν στους 2 έως 6 μήνες, ώστε να διατηρήσουμε το πρόσωπο φρέσκο και ανανεωμένο.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια. 

Μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους

Η Μεσοθεραπεία είναι μία μέθοδος ενδο και υποδόριων εγχύσεων που επιτρέπει τη διάσπαση του λιπώδους ιστού και την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Αντιμετωπίζοντας την κακή κυκλοφορία των κάτω άκρων με την έγχυση ενός κοκτέιλ από διάφορα προϊόντα στην περιοχή όπου βρίσκεται η «φλούδα πορτοκαλιού», η μεσοθεραπεία μειώνει την κυτταρίτιδα στους εσωτερικούς μηρούς, τα γόνατα, τους βραχίονες αλλά και την κοιλιά, την ομφαλική περιοχή, τους γοφούς.

Έχει ως κύρια δράση: την αποσυμφόρηση, τοπική διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας, τη διάλυση λιπαρών οξέων, εξομάλυνση της εμφάνισης «φλούδας πορτοκαλιού». Σας επιτρέπει να αναζωογονήσετε τις περιοχές με κακή κυκλοφορία, έχει αποτοξινωτικό αποτέλεσμα και βελτιώνει την τροφικότητα και τον τόνο του ιστού του δέρματος. Προορίζεται κυρίως για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας του κάτω σώματος, των εντοπισμένων λιπωδών περιοχών (κοιλιακών, μηρών) και κυκλοφορικών διαταραχών.

Η Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας ακολουθεί ένα πολύ συγκεκριμένο πρωτόκολλο σε τέσσερα σημεία:

 • Επιλογή του σωστού μείγματος
 • Έγχυση σε διπλό βάθος 
 • Αριθμός συναντήσεων
 • Συχνότητα συνεδριάσεων

Pistor Eliance

 

 • Η Μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει πιο εύκολη με τη  νέα γενιά όπλων μεσοθεραπείας της MI | Medical Innovation και συγκεκριμένα: το PISTOR Eliance.
 • H ελαφρότητα και η εργονομική σχεδίαση του όπλου διευκολύνει το χειρισμό.
 • Η αυξημένη ισχύς επιτρέπει την χρήση δραστικών διαλυμάτων με υψηλό δείκτη ιξώδους.
 • Η απαλή και αθόρυβη δράση βοηθά τον ιατρό και τον ασθενή. 

Εργονομικός σχεδιασμός που εξυπηρετούν τον ιατρό και τον ασθενή

Έχει εξελιχθεί σε στενή συνεργασία με ένα γραφείο σχεδιασμού και επαγγελματίες μεσοθεραπείας. To PISTOR Eliance επιτρέπει στο γιατρό να χορηγεί τη θεραπεία με άνεση και μεγάλη ταχύτητα (έως 300 νυγμούς/λεπτό) και, συνεπώς, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και λιγότερη κούραση. Ιδιαίτερα απαλό και ήσυχο, η χρήση του PISTOR Eliance είναι σχεδόν ανώδυνη για τους ασθενείς ακόμη και σε ευαίσθητους τομείς, όπως το τριχωτό της κεφαλής ή του προσώπου.

Τα ηλεκτρονικά  που είναι ενσωματωμένα στο PISTOR Eliance, επιτρέπουν την εύκολη και ακριβή προσαρμογή του βάθους διείσδυσης, του όγκου έγχυσης και του χρόνου έγχυσης.

Εύκολος και προσαρμόσιμος προγραμματισμός   

   

Για την διευκόλυνση του χρήστη η προηγούμενη ρύθμιση αποθηκεύεται. 

Το Pistor Eliance είναι εξοπλισμένο με έναν εργονομικό πίνακα ελέγχου, ο οποίος επιτρέπει γρήγορο και εύκολο προγραμματισμό με επιλογή από 6 προ-εγκατεστημένες λειτουργίες. Οι εξαιρετικής ακρίβειας ρυθμίσεις  χαρίζουν άμεσα αποτελέσματα στην εφαρμογή θεραπειών όπως:

 • Μesotherapy
 • Μesolifting
 • Filler
 • Λιποδιάλυση
 • Κυτταρίτιδα

Ακόμη, παρέχει μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών εκχύσεων 

(βάθος 0-13mm):

 • Standard
 • Continuous
 • Mesoperfusion
 • Nappage
 • Point by point
 • Microdose
 • Megadose

Δύναμη που επιτρέπει όλες τις ιατρικές πρακτικές

Ενσωματώνοντας πολύ τελευταία στοιχεία, το PISTOR Eliance είναι κατάλληλο για έγχυση διαλυμάτων με υψηλό δείκτη ιξώδους, όπως το υαλουρονικό οξύ (δείκτης ιξώδους: 5.500Pa/s).

Eυστροφία

To PISTOR Eliance έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη χρήση του υπό όλες τις συνθήκες θεραπείας:

 • Αμφιδέξια: τόσο εύκολο στη χρήση με το αριστερό χέρι και με το δεξί
 • Όλες οι χώρες: η νέα μπαταρία επαναφορτίζεται γενιά και στις δύο 220 V/50 Hz και 110 V/60 Hz τροφοδοτικά
 • Ασφαλές: το PISTOR Eliance μεταβαίνει αυτόματα σε κατάσταση αναμονής σε περίπτωση σφάλματος κατά τη χρήση
 • Διεπιστημονικό: κατάλληλο για τη θεραπεία του πόνου, τραυματοθεραπεία, γενικής ιατρικής, αθλητιατρική, αισθητική ιατρική, κλπ

 

 

MediconTEC

Ολοφύτου 15, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11142
τηλέφωνο: 210 29 100 61
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.medicontec.com

Last modified onΤετάρτη, 02 Αύγουστος 2017 19:31
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com