Νέα πρωτοποριακή μέθοδος YOUTH* από τη SOTHYS - To τριπλό σύμπλεγμα (Tri-Complex bP3)

Γνωρίζετε ότι το 80% της γήρανσης της επιδερμίδας οφείλεται  σε περιβαλλοντικούς παράγοντες,ενώ μόλις το 20% σε παράγοντες χρονολογικής γήρανσης  (ηλικία, κληρονομικότητα, ορμόνες κλπ);

Oι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι υπαίτιοι για τη δημιουργία του οξειδωτικού στρες και της χρόνιας φλεγμονής της επιδερμίδας.

Τι είναι το οξειδωτικό στρες:

Οι ελεύθερες ρίζες οξυγόνου παράγονται  ως υποπροϊόντα, κατά την διάρκεια παραγωγής ενέργειας  από τα μιτοχόνδρια με τη  χρήση οξυγόνου. Είναι μόρια με ένα ασύζευκτο, υψηλά ενεργό, ηλεκτρόνιο. Για να εξισορροπήσουν την δομή τους, αποσπούν ηλεκτρόνια από γειτονικά μόρια, μετατρέποντας τα μόρια αυτά σε ελεύθερες ρίζες, με αποτέλεσμα να ξεκινούν μια καταστρεπτικά ενεργή αλυσίδα προκαλώντας έτσι βλάβη σε  κυτταρικές δομές μεγάλης σημασίας (πρωτεΐνες, κυτταρική μεμβράνη, DNA).

Αυτό αποτελεί και το οξειδωτικό στρες το οποίο επιδεινώνεται από το κάπνισμα, την ακτινοβολία  UV,τη μόλυνση,και την υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης και λίπους.

Αντιοξειδωτικοί παράγοντες όπως βιταμίνες  A,C και Ε ουδετεροποιούν τις ελεύθερες ρίζεις παρέχοντας τα ηλεκτρόνια που χρειάζονται.Με τη πάροδο της ηλικίας η ισορροπία μεταξύ των ελεύθερων ριζών και των αντιοξειδωτικών καταστρέφεται, και έτσι οι ελεύθερες ρίζες επιτίθενται στη κυτταρική μεμβράνη και στο DNA.

Επίσης με την πάροδο της ηλικίας και καθώς η δύναμη του ανοσοποιητικού φθίνει, η συνεχής παραγωγή των ελεύθερων ριζών οδηγεί στο φαινόμενο της χρόνιας φλεγμονής.

Τι είναι η χρόνια φλεγμονή της επιδερμίδας:

Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, όταν παρουσιάζεται ένας παράγοντας φλεγμονής στην επιδερμίδα,τα  φλεγμονώδη κύτταρα εισβάλλουν στη προσβαλλόμενη περιοχή όπου απελευθερώνεται μεγάλος αριθμός ελεύθερων ριζών, οι παθογενείς παράγοντες εκφυλίζονται, όπως και τα κύτταρα που έχουν υποστεί τη φλεγμονή. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η φάση, ξεκινά η διαδικασία της αποκατάστασης της υγείας των ιστών.

Αν ο ιστός δεν αποκατασταθεί ή αν υπάρχει συνεχής μικρός ερεθισμός τότε η φλεγμονή γίνεται χρόνια. Το ανοσοποιητικό σύστημα συνεχώς παράγει σημαντικά μόρια κλειδιά, όπως προσταγλανδίνες, κυτοκίνες κλπ. Η συνεχής ροή των ελεύθερων ριζών υποσκάπτει την αντιοξειδωτική άμυνα και εκφυλίζει το DNA, με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της γήρανσης.

Ποιές είναι οι συνέπειες της χρονολογικής γήρανσης:

Με τη πάροδο του χρόνου οι δομικές αλλαγές στο δέρμα είναι πιο εμφανείς στη μεσοκυττάριο ουσία που αποτελείται από ίνες κολλαγόνου, ελαστίνης και ινοβλάστες που «κολυμπούν» σε ένα  gel από γλυκοσαμινογλυκάνες, συμπεριλαμβανομένου και του υαλουρονικού οξέος.

Κατά τη γήρανση ο αριθμός και η δομή των ινοβλαστών τροποποιούνται και τα δομικά μακρομόρια της ελαστίνης και του κολλαγόνου μειώνονται με εμφανή την απώλεια της ελαστικότητάς τους , ενώ από την άλλη αυξάνεται η δράση των ενζύμων γνωστά ως μεταλλοπρωτεινάσες που εκφυλίζουν τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. 

Η φιβρονεκτίνη είναι υπεύθυνη για τη συνοχή των δομικών στοιχείων στο δέρμα η οποία ενώ στις νεανικές επιδερμίδες εμφανίζεται ως δέσμη παράλληλων ινιδίων σε ένα οργανωμένο δίκτυο, στις ώριμες επιδερμίδες η διασύνδεση μεταξύ τους είναι τυχαία, με αποτέλεσμα τη μείωση της συνοχής.

Επίσης το υαλουρονικό οξύ που υπάρχει στο δέρμα και την επιδερμίδα και αποτελεί βασικό στοιχείο συγκράτησης νερού και καταπολέμησης των ελεύθερων ριζών, με τη πάροδο του χρόνου και την έκθεση στη UV ακτινοβολία αποπολυμερίζεται.

Ο DEJ (δερμοεπιδερμικός δεσμός) είναι υπεύθυνος για τη συνοχή του δέρματος και της επιδερμίδας αλλά και για την αντίσταση απέναντι στους εξωτερικούς κραδασμούς.

Η συνοχή αυτή επιτυγχάνεται από συγκεκριμένα μόρια που λειτουργούν ως άγκιστρα, όπως το κολλαγόνο τύπου IV και VII.

Ο DEJ στην νεανική επιδερμίδα είναι ελαστικός και παρουσιάζει πτυχώσεις ενώ στις ώριμες επιπεδοποιείται, με αποτέλεσμα οι δερμο-επιδερμικές ανταλλαγές να μειώνονται και παρουσιάζεται χαλάρωση.

 

H απάντηση της SOTHYS

 

To τριπλό σύμπλεγμα (Tri-Complex bP3)

Πρόσφατες έρευνες της SOTHYS σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Limoges* έδειξαν ότι η αποτελεσματικότητα του  συνδυασμού δυο ισχυρών αντιοξειδωτικών συστατικών του άνθους saffron (ο γνωστός κρόκος) και του γιαπωνέζικου άνθους sophora για τη  καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες από τη περιβαλλοντική γήρανση μαζί με την ενίσχυση του φυσικού αμυντικού μηχανισμού  και την αποκατάσταση του φυσικού αντιοξειδωτικού φραγμού της επιδερμίδας ,μπορεί να φθάσει έως και το 54%.   

Το σύμπλεγμα ολοκληρώνεται με τη παρουσία των ματρικινών (πεπτίδια) που καταπολεμούν τις συνέπειες της χρονολογικής γήρανσης.

Στη προκειμένη περίπτωση πρόκειται για πεπτίδια που περιέχουν 2 ματρικίνες σταθεροποιημένες από λιπίδια για καλύτερη διείσδυση  με εγγυημένο αποτέλεσμα στη σύσφιξη του προσώπου και την αποκατάσταση της υφής και του τόνου.

Τα συγκεκριμένα πεπτίδια  επιδρούν πάνω  στην έκφραση των παραγόντων γήρανσης όπως είναι το ένζυμο  β-γαλακτοσιδάση και η πρωτείνη Προγερίνη. Tα τεστ in vitro έδειξαν μείωση της β-γαλακτοσιδάσης κατά 18% και της προγερίνης κατά 16%  και επομένως αποτελεσματική αντιμετώπιση της χρονολογικής γήρανσης της επιδερμίδας.

*κυρίως για την αποτελεσματικότητα του άνθους saffron

 

Ποιά είναι τα όπλα της αισθητικού: 

1. ENTATIKH ΘΕΡΑΠΕΙΑ  YOUTH 

Μέσα από πέντε στάδια κλειδιά που ανάμεσά τους ξεχωρίζουν η multi-zoning εφαρμογή των serum και η τριπλή multi-masking μέθοδος με 8 ενισχυμένες φόρμουλες προϊόντων οι οποίες εκτός από  το τριπλό σύμπλεγμα πεπτιδίων-saffron-sophora συνδυάζουν και ένα πλήθος από πρωτοποριακά συστατικά, θα ανακαλύψετε μια εξειδικευμένη περιποίηση ινστιτούτου που θα προσφέρει ορατά αποτελέσματα στη πρόληψη και στη καταπολέμηση των ρυτίδων και   της χαλάρωσης.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους!

Μια εβδομάδα μετά τον κύκλο των 3 συνεδριών, «σβήνουν» έως και 6 χρόνια από την επιδερμίδα, σύμφωνα με τα τεστ αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας που έγιναν σε 36 εθελοντές με 51% αποτέλεσμα στη λείανση των ρυτίδων και 50% αύξηση του ποσοστού της σφριγηλότητας.

Για περισσότερα http://prodermage.gr/?page_id=1893

  

2. ΥΟUTH SERUMS

6 Στοχευμένα  serum  με συστατικά  hi-tech  πολλαπλής δράσης υποβοηθούν και συντηρούν το αποτέλεσμα της εντατικής θεραπείας YOUTH.Πιο συγκεκριμένα:

UNIFYING YOUTH SERUM με τετραμερή ρεσβερατρόλης. To serum αυτό καταπολεμά  τις επιφανειακές υπερμελαγχρώσεις, είναι κατάλληλο για τη σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων οποιασδήποτε αιτιολογίας και κάνει ομοιογενή την επιδερμίδα.

DETOXIFYING YOUTH SERUM με EGCG πράσινου τσαγιού για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας και τη καταπολέμηση της χρόνιας φλεγμονής.

WRINKLE YOUTH SERUM με θαλάσσιους εξωπολυσακχαρίτες για τη διέγερση της σύνθεσης του υαλουρονικού οξέος και το «γέμισμα» των ρυτίδων εκ των έσω.

FIRMING YOUTH SERUM με πεπτίδια χαλκού με εντυπωσιακά αποτελέσματα στη βελτίωση της σφριγηλότητας 

RECONSTRUCTIVE YOUTH SERUM με σύμπλεγμα βιταμινών A και Ε και omega 3/6/9 για την βελτίωση της θρέψης και την επαναφορά του όγκου της επιδερμίδας

PERFECT YOUTH SERUM με πεπτίδια Μ3.0 για την βελτίωση του οβάλ και του ντεκολτέ 

Για περισσότερα http://prodermage.gr/?page_id=1861

 

3. ΥΟUTH CREAMS

5  Στοχευμένες κρέμες εμπλουτισμένες με το τριπλό σύμπλεγμα πεπτιδίων - saffron sophora για τη καθημερινή προστασία και τη καταπολέμηση ορατών ενδείξεων της χρονολογικής γήρανσης 

VITALITY YOUTH CREAM για τη καταπολέμηση της κούρασης, των πρώτων επιφανειακών γραμμών και την απώλεια λάμψης

WRINKLE TARGETING YOUTH CREAM (Σε 2 υφές για κανονικά/ξηρά) για την αντιμετώπιση των πρώτων ρυτίδων και των πρώτων ενδείξεων έλλειψης τόνου

FIRMING YOUTH CREAM (Σε 2 υφές για κανονικά/ξηρά) κατάλληλη για τις έντονες ρυτίδες και τη καταπολέμηση της χαλάρωσης 

RESTRUCTURING YOUTH CREAM για αναδόμηση και προστασία από την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων λόγω ορμονικών διαταραχών

REDENSIFIYING YOUTH CREAM για την έλλειψη ζωτικότητας, την αναπλήρωση της θρέψης και του όγκου στις προχωρημένες ηλικίες

Για περισσότερα http://prodermage.gr/?page_id=1861

 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ PRODERMAGE 2111094490

Last modified onΠέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 17:09
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com