ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Website URL: http://www.nefer.gr

ΔΕΛΤΙA ΤΥΠΟΥ: Δωρεάν webcast από το ΕΕΔΕΓΕ και την ΕΥ με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της Κυβερνοασφάλειας και της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη μετά Covid-19 ελληνική πραγματικότητα»

ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
Ακαδημίας 6, 106 71 Αθήνα
212 2543187-0515
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.eedege.gr 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν webcast από το ΕΕΔΕΓΕ και την ΕΥ με θέμα:

«Αντιμετωπίζοντας  τις προκλήσεις της Κυβερνοασφάλειας και της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη μετά Covid-19 ελληνική πραγματικότητα»

Το ΕΕΔΕΓΕ, λόγω της αυξημένης χρήσης του διαδικτύου εν μέσω της πανδημίας, αντιλαμβάνεται την ανάγκη των επιχειρήσεων για ενημέρωση σε θέματα Κυβερνοασφάλειας και συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Προς το σκοπό αυτό,  πραγματοποιεί μια δωρεάν διαδικτυακή παρουσίαση (webcast), σε συνεργασία με την EΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΕΥ), με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της Κυβερνοασφάλειας και της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στη μετά Covid-19 ελληνική πραγματικότητα».

Κατά τη διάρκεια του webcast θα προσεγγίσουμε:

1. προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα στις παραπάνω περιοχές, καθώς και 

2. βέλτιστες πρακτικές και συμβουλές διαχείρισης των εν λόγω ζητημάτων

Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις  τεθούν με σκοπό να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις προκειμένου να ανταπεξέλθουν όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά σε αυτές τις νέες και απρόσμενες προκλήσεις. 

Περισσότερες πληροφορίες :

Πότε: Τρίτη 26/5/2020, ώρα 15:30-16:30 μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, Διάρκεια: 60 λεπτά

Χαιρετισμός: κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου (Πρόεδρος, ΕΕΔΕΓΕ),

Εισηγητές: κ. Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος (Associate Partner | Υπεύθυνος Υπηρεσιών Κυβερνοασφάλειας, Προστασίας Δεδομένων και επιλεγμένων υπηρεσιών τεχνολογίας | ΕΥ), κ. Αντώνης Μπρούμας (Digital Law Manager | Πλατής - Αναστασιάδης & Συνεργάτες ΔΕ - ΕΥ Law) 

To webcast απευθύνεται σε επιχειρήσεις που κάνουν χρήση συστημάτων πληροφορικής για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Δήλωση συμμετοχής: Παρακαλούμε πατήστε εδώ για να εγγραφείτε δωρεάν. 

Εφόσον κατοχυρώσετε τη θέση σας, θα λάβετε επιβεβαίωση στο email που δηλώσατε με link για να συμμετέχετε στην παρουσίαση.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγγραφή ή την παρακολούθηση του webcast, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Σωτηρία Ακριτίδη (+30 210 2886 668, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου ΕΕΔΕΓΕ, Τ: 212 2543187, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

PB SERUM ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΕΝΖΥΜΑ

Αυτή η θεραπεία συνίσταται στην ανάμιξη 3 σειρών προϊόντων PBSerum για απίστευτα αποτελέσματα:

1. PBSerum EXTREME FIRMNESS +:

Ένα ισχυρό cocktail σε λυοφιλημένη σύσταση με υψηλής συγκέντρωση κολλαγενάσης, DMAE, Vit C και υαλουρονικού για έντονα προβήματα χαλάρωσης προσώπου. Το ένζυμο της κολλαγενάσης διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου στο σώμα μας, δημιουργώντας μια βαθιά ενυδάτωση. Η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος βαθιά μετά από βλάβες από τις ακτίνες UV. Επιπλέον, βοηθά στη λάμψη και την ενοποίηση του τόνου του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας στο δέρμα επειδή έχει την ικανότητα να συγκρατεί το νερό σε ποσοστό ίσο με χιλιάδες φορές το βάρος του. Για το λόγο αυτό, είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος για την εξάλειψη και την πρόληψη των ρυτίδων λόγω της μεγάλης ισχύος ενυδάτωσης. Το DMAE βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Όταν συνδυάζεται με βιταμίνη C παράγει εκπληκτικά αποτελέσματα.

2. PBSerum RADIANT: 

Ένα εξειδικευμένο λυοφιλημένο cocktail βασισμένο στην κερατινάση και τη βιταμίνη C με έντονη λευκαντική δράση. Το προϊόν προσφέρει σημαντική μείωση των μελαγχρωματικών κηλίδων, του ερυθήματος, καθώς και αντιοξειδωτική δράση.

3. PBSerum HYALURONIC: 

Ένα εξειδικευμένο λυοφιλημένο cocktail βασισμένο στην κερατινάση και το υαλουρονικό οξύ, που έχει την ικανότητα να μειώνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης. Το υαλουρονικό εισχωρεί στις ρυτίδες και επιτυγχάνει τη λείανση τους μειώνοντας τες σε όγκο και αριθμό, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει σημαντικά την ελαστικότητα του δέρματος.

Πώς να εφαρμόσετε αυτήν τη θεραπεία;

Συνιστάται να εφαρμόσετε αυτά τα προϊόντα για τουλάχιστον 3 εβδομάδες, ολοκληρώνοντας τις επαγγελματικές συνεδρίες με τις εφαρμογές φροντίδας στο σπίτι.

 • Επαγγελματική εφαρμογή: Σύμφωνα με τα κριτήρια του ειδικού και την εξέλιξη του πελάτη, συνιστάται να πραγματοποιούνται τουλάχιστον 5 - 8 συνεδρίες δύο φορές την εβδομάδα για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.
 • Εφαρμογή φροντίδας στο σπίτι: Συνιστάται η εφαρμογή προϊόντων φροντίδας στο σπίτι για την ολοκλήρωση της επαγγελματικής εφαρμογής.

PBSerum Daily Firmness: απλώστε κάθε δύο ημέρες ένα φιαλίδιο το βράδυ.

PBSerum Daily Anti-Wrinkle: απλώστε κάθε δύο ημέρες ένα φιαλίδιο το βράδυ.

Όλα τα προϊόντα της σειράς PBSerum συνδυάζονται με κάθε μηχανικό εξοπλισμό (RF, μεσοθεραπεία, υπέρηχος, δερμοαπόξεση κ.τ.λ.) για ταχύτερα και πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες!

#rejuvenecimientofacial #cuidadodelapiel #hidratacionintensiva #envejecimiento #rejuvenation #skincare #SmartPeeling #enzymes#keratinase #queratinasa #enzimas#COSMECEUTICALS #pbserum #hyaluronicacid #vitaminC #antiaging #wrinkles #skin #vitaminaC #estetica #Believeinyourself #BelieveinPBSerum

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

PB SERUM ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ENZYMA

Η κυτταρίτιδα προέρχεται από τρεις παράγοντες που υπάρχουν εξίσου στο δέρμα.

Ωστόσο, μια ακριβής διάγνωση μπορεί να βοηθήσει στη διαφοροποίηση της μεγαλύτερης συμμετοχής κάθε παράγοντα.

Η PBSerum έχει αναπτύξει διαφορετικά προϊόντα για να αντιμετωπίσει καθέναν από τους ακόλουθους παράγοντες:

 • Λιποδιάλυση - PBSerum SLIM
 • Κυτταρίτιδα - PBSerum SMOOTH
 • Αποστράγγιση - PBSerum DRAIN

Έτσι, εάν θέλετε να απαλλαγείτε εντελώς από την κυτταρίτιδα… η PBSerum προσφέρει το τέλειο πρωτόκολλο για την ανάκτηση του πραγματικού σας σώματος.

Αυτή η θεραπεία αποτελείται από ειδικές συνεδρίες με τα 3 προϊόντα PBSerum που αναφέρονται παραπάνω. Εναλλαγή μεταξύ επαγγελματικής και κατ 'οίκον εφαρμογής:

 • Επαγγελματική εφαρμογή: Σύμφωνα με τα κριτήρια της αισθητικού και την εξέλιξη του πελάτη, συνιστάται τουλάχιστον 6 - 10 συνεδρίες να εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων. Επίσης, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, διαφορετικά προϊόντα μπορούν να εφαρμοστούν στην ίδια συνεδρία.
 • Εφαρμογή οικιακής φροντίδας: Συνιστάται η εφαρμογή προϊόντων φροντίδας στο σπίτι για την ολοκλήρωση της επαγγελματικής εφαρμογής. Για το σκοπό αυτό, κάθε ειδικός θα προτείνει αυτά τα προϊόντα Easy Touch ανάλογα την περίπτωση.

 

PBSerum Draining Power: Ισχυρό αποστραγγιστικό προϊόν που βοηθάει στην πιο γρήγορη μείωση των πόντων αποτοξινώνοντας βαθιά το σώμα και απομακρύνοντας τα οιδήματα. Κατάλληλο για την οιδηματώδη μορφή της κυτταρίτιδας και τη μείωση του όγκου.

Απλώνουμε καθημερινά σε στεγνό και καθαρό δέρμα (1-2 πατήματα της αντλίας συνολικά) για τουλάχιστον 15 μέρες. Να μην αφαιρεθεί με νερό  για τουλάχιστον 2 ώρες.

PBSerum Smooth Out Power: Ισχυρό προϊόν που δρα ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού λειαίνοντας σημαντικά την υφή του δέρματος. Ιδανικό για την ινώδη κυτταρίτιδα που δημιουργείται από τη φθορά των κολλαγόνων ινών.

Απλώνουμε καθημερινά σε στεγνό και καθαρό δέρμα (1-2 πατήματα της αντλίας συνολικά) για τουλάχιστον 15 μέρες. Να μην αφαιρεθεί με νερό  για τουλάχιστον 2 ώρες.

PBSerum Lifting Power: Ισχυρό συσφικτικό προϊόν που δρα ενάντια στη μείωση της ελαστικότητας του δέρματος. Λόγω των συσφικτικών παραγόντων που περιέχει στοχεύει στην καλύτερη συνοχή των κυττάρων ώστε να τονωθεί η επιδερμίδα διεγείροντας σημαντικά την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Απλώνουμε καθημερινά σε στεγνό και καθαρό δέρμα (1-2 πατήματα της αντλίας συνολικά) για τουλάχιστον 15 μέρες. Να μην αφαιρεθεί με νερό  για τουλάχιστον 2 ώρες.

Οφέλη PBSerum SLIM:

Το συστατικό του είναι: Lipase PB500

 • Η λιπάση διαλύει τοπικά το συσσωρευμένο λίπος. Διασπά τα τριγλυκερίδια και μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων. Δεν προκαλεί βλάβη στους ιστούς.

Οφέλη PBSerum SMOOTH:

Το συστατικό του είναι: Collagenase PB220

 • Η κολλαγενάση βοηθά στη διάσπαση των χαλαρών και άμορφων κολλαγόνων ινών, διεγείρει τους ινοβλάστες ενισχύοντας την κολλανογέννεση και αναδιαμορφώνει τους ιστούς. Για ινώδη κυτταρίτιδα και χαλάρωση. 

Οφέλη PBSerum DRAIN:

Το συστατικό του είναι: Hyaluronidase PB3000

 • Η Υαλουρονιδάση διασπά το υαλουρονικό οξύ από τις πρωτεογλυκάνες στην εξωκυττάρια μήτρα και απελευθερώνει την κατακράτηση υγρών.

Δοκιμάστε τη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και αποκτήστε το τέλειο σώμα που που πάντα θέλατε!!!

Συνδυάζεται άριστα με όλες τις μηχανικές μεθόδους όπως Cavitation, RF, Ενδοδερμία, Κρυολιπόλιση, Πρεσσοθεραπεία κ.τ.λ.

 

#cuerpodeplaya #cuidadodelapiel #celulitis #envejecimiento #rejuvenation #skincare #SmartPeeling #enzymes#keratinase #queratinasa #enzimas#COSMECEUTICALS #pbserum #aging #antiaging#wrinkles #skin #vitaminC #estetica#Believeinyourself #BelieveinPBSerum

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

IMPACT OF THE COVID-19 CRISIS ON SALARIES JOBS IN GREECE - ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Αξιολόγηση κινδύνου για τις θέσεις μισθωτής απασχόλησης από την πανδημία Covid-19, με βάση την παγκόσμια έρευνα του ILO Monitor για τον αντίκτυπο της πανδημίας ανά κλάδο.

πηγή: https://www.facebook.com/224673418034137/posts/889675668200572/

αρχική πηγή: https://lmd.eiead.gr/covid-19-municipalities/?fbclid=IwAR2bL4dKSTkrxp2ZnAXA-1vclWZheNVLLlQflThip1RbJwz8Iwj_AMUq3tA 

PBSERUM ENZYMES – BODY LINE - σειρά σώματος με ένζυμα

Τα PBSerum ® είναι νέα  Cosmeceutical προϊόντα, με βάση τα ένζυμα, τα οποία προσεγγίζουν  τη φαρμακευτική βιομηχανία, λόγω των  βιοχημικών χαρακτηριστικών τους, των θετικών  τους αποτελεσμάτων  πάνω στον ιστό του δέρματος και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των δραστικών ουσιών. 

Ο στόχος της PBSerum είναι να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για Πλαστικούς χειρούργους, δερματολόγους και αισθητικούς.

Τα PBSerum ® σχεδιάζονται και παράγονται από την Laboratories PROTEOS BIOTECH που αποτελεί πρωταρχικό κατασκευαστή των ενζύμων για βιοϊατρική χρήση, καλλιέργειες κυττάρων και καλλυντικών.

Τα ένζυμα της PROTEOS BIOTECH προσφέρουν τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας και καθαρότητας στην αγορά.

Όλα τα ένζυμα  δοκιμάζονται βιοχημικά in vitro και σε κυτταρική καλλιέργεια. Οι δοκιμές  πραγματοποιούνται από ανεξάρτητους ερευνητές και πιστοποιημένες εταιρείες στην Ευρώπη. Η PROTEOS BIOTECH  εγγυάται το καλύτερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας, ποιότητας και της αποδοτικότητας των προϊόντων της.

Η PBSerum παρατηρώντας τις ανάγκες της αγοράς για αποτελεσματικότερες θεραπείες δημιούργησε δύο σειρές καινοτόμων προϊόντων βασισμένες στη λειτουργία των ενζύμων προσφέροντας πιο δραστικά και στοχευμένα αποτελέσματα.

Γνωρίζοντας ότι τα ένζυμα είναι ειδικές πρωτεΐνες που δρουν ως καταλύτες  στις χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα στο μεταβολισμό των οργανισμών, τα χρησιμοποίησαν έτσι ώστε να επιταχύνουν την αντίδραση εκατομμύρια φορές  δεδομένου ότι κάθε ένζυμο μπορεί να καταλύσει μία συγκεκριμένη μόνο αντίδραση στοχεύοντας σε αυτή.

Παρασκευάζοντας τα προϊόντα τους με βάση τα ένζυμα χρησιμοποίησαν για επιπλέον δραστικότερα αποτελέσματα την τεχνολογία της λυοφίλησης, η οποία είναι μια διαδικασία αφυδάτωσης μέσω βαθειάς ψύξης που χρησιμοποιείται για να διατηρήσει ένα φθαρτό υλικό μέχρι τη στιγμή της χρήσης του. Η παραγωγή κάτω από αποστειρωμένες συνθήκες και η ξηρή μορφή επιτρέπει την αποθήκευση χωρίς τη χρήση προσθέτων. 

Με βάση την δράση των ενζύμων και την τεχνολογία της λυοφίλησης, δημιούργησαν μια σειρά προϊόντων για το σώμα με στοχευμένα αποτελέσματα στην τοπική συσσώρευση λίπους και στην κυτταρίτιδα.

Η σειρά ονομάζεται BODY LINE  και αποτελείται από τέσσερις θεραπείες, που η κάθε μια στοχεύει σε διαφορετική ανάγκη του σώματος.

Τo PBSerum SLIM με την αποκλειστική του σύνθεση με βάση τη λιπάση, ένα ένζυμο με ισχυρή λιπολυτική δραστικότητα , μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά μια από τις πιο σημαντικές αιτίες τις κυτταρίτιδας. Η LIPASE PB500 διεισδύει μέχρι τις μάζες των λιποκυττάρων έχοντας μια εξαιρετικά αποτελεσματική και λιπολυτική δράση διαλύοντας επιλεκτικά τα συσσωρευμένα λιπίδια στα λιποκύτταρα και κινητοποιώντας το τοπικό πάχος. Το PBSerum SLIM χρησιμοποιείται για τη μείωση του τοπικού πάχους και της λιπώδους κυτταρίτιδας. 

Το PBSerum SMOOTH βασίζεται σε ένα αποτελεσματικό μείγμα κολλαγενάσης που έχει  υψηλή ινολυτική ικανότητα. Η COL G/H PB220 δρα επιλεκτικά πάνω στις σκληρυμένες συσσωρεύσεις κολλαγόνου των οζιδίων κυτταρίτιδας, διαλύοντας τις κολλαγόνες ίνες που συσσωρεύονται γύρω από τα λιποκύτταρα και είναι υπεύθυνες για την ινώδη κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού. 

Το PBSerum DRAIN έχοντας ως βάση το ένζυμο υαλουρονιδάση  παρέχει μια ισχυρή αποστραγγιστική δράση και βοηθά στη μείωση των κατακρατήσεων. Η HYAL PB 3000  δρα αφαιρώντας πολυσακχαρίτες  από την υπερβολική συσσώρευση τους  που είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση των υγρών. Επιπλέον, βελτιώνει την απορρόφηση και τη διασπορά της φωσφατιδυλοχολίνης (λεκιθίνη) για τη βελτίωση της κατανομής του σωματικού λίπους.

Το PBSerum LIFT είναι ένα εξειδικευμένο λυοφιλημένο cocktail που προσφέρει σύσφιξη σε δέρματα που έχουν χάσει την ελαστικότητά τους. Εισχωρεί μέσω του ενζύμου της κολλαγενάσης, DMAE και VIT C στοχεύοντας στην απορρόφηση της φθοράς των κολλαγόνων ινών, στη βελτίωση της μυικής συστολής και την παραγωγή νέου κολλαγόνου προσφέροντας ένα εντυπωσιακό συσφικτικό αποτέλεσμα.

Με την καινοτομία των ενζύμων που δρουν μεταβολικά και  εξειδικευμένα, τα οποία αναγνωρίζονται και απορροφώνται απευθείας από την εστία του προβλήματος, έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε δραστικότερα, αποτελεσματικότερα και στοχευμένα με διαφορετικές μεθόδους και χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση ενέσεων.

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

DERMATUDE  - Η επιλογή των δραστικών συστατικών

Η επιλογή των δραστικών συστατικών

Η ιδέα της Meta Therapy είναι τόσο επιτυχημένη λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων που επιτυγχάνονται χάρη στις θεραπείες της Meta Therapy σε συνδυασμό με τα σωστά συστατικά.

Τι προσφέρει η Dermatude;

Όλα τα προϊόντα που χρειάζονται για την επιτυχή θεραπεία με τη Meta Therapy.

Η διπλή επίδραση της ενεργοποίησης της διαδικασίας επιδιόρθωσης με δραστικές ουσίες θα αυξήσει τα αποτελέσματα λόγω του συνεργιστικού αποτελέσματος.

Η Dermatude επέλεξε να επικεντρωθεί στην:

 • Ενυδάτωση
 • Εξισορρόπηση
 • Ανάπλαση κυττάρων
 • Σύσφιξη & Lifting

Όλα τα συστατικά επιλέγονται με προσοχή. Θέλουμε να δημιουργήσουμε βέλτιστα αποτελέσματα και συνεργιστική δράση για την καταπολέμηση της γήρανσης. 

Οι φόρμουλές μας βασίζονται σε:

Αντιοξειδωτικά

Τα αντιοξειδωτικά αποτελούνται από μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και φυτικά εκχυλίσματα τα οποία μπορούν να μειώσουν τη βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. Οροί με ουσίες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.

Αμινοξέα

Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, αλλά και του μυϊκού ιστού.

Υπάρχουν 23 αμινοξέα και 9 από αυτά είναι απαραίτητα και πρέπει να τα πάρουμε μέσα από τα τρόφιμα ή τα συμπληρώματα. Τα άλλα δεν είναι απαραίτητα επειδή το σώμα μπορεί να τα παράγει από άλλα αμινοξέα. Τα αμινοξέα εμπλέκονται στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία διατηρούν το δέρμα ελαστικό και σταθερό. Όταν τα αμινοξέα δεν υπάρχουν, το δέρμα γίνεται λεπτότερο. Τα αμινοξέα ενυδατώνουν το δέρμα. Όσο λιγότερα υπάρχουν στο δέρμα, τόσο πιο σκληρό γίνεται. Τα αμινοξέα βοηθούν το δέρμα να επουλωθεί πιο γρήγορα. Χωρίς αυτά, η διαδικασία επούλωσης επιβραδύνεται. Μη απαραίτητα: Αλανίνη, αργινίνη, ασπαρτικό οξύ, κυστεΐνη, κυστίνη, γλουταμικό οξύ, γλουταμίνη, γλυκίνη, ιστιδίνη, προλίνη, σερίνη, τυροσίνη.

Φύκια-Άλγη

Η άλγη συσφίγγει το δέρμα τόσο σύντομα όσο και μακροπρόθεσμα.

Προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος και ενισχύει τον συνδετικό ιστό τονώνοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και την ανανέωση των κυττάρων. Διατηρεί την υγρασία στους ιστούς.

BHA

Το σαλικυλικό οξύ ή το βήτα υδροξύ οξύ (ΒΗΑ) είναι ένα ήπιο οξύ που προέρχεται από το φλοιό δέντρου της ιτιάς. Η απολέπιση προκύπτει από ένα οξύ που ενεργεί στο κεράτινο στρώμα του δέρματος. Εκτός από την απολέπιση, έχει επίσης 19 αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να μειώσει τη γήρανση του δέρματος λόγω του ηλιακού φωτός. Το σαλικυλικό είναι εξαιρετικό σε συνδυασμό με την ρετινόλη: επιτρέπει στη ρετινόλη να διεισδύσει βαθύτερα στο δέρμα.

Συνένζυμα

Υποστήριξη της λειτουργίας των βιταμινών και των αντιοξειδωτικών στα καλλυντικά. Το Q10 είναι ένα παράδειγμα.

Κολλαγόνο

Το κολλαγόνο βρίσκεται στο χόριο και είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο δέρμα, που αποτελεί το 75% αυτού του οργάνου. Αυτή είναι και η πηγή της νεότητας. Είναι υπεύθυνη για την αποφυγή των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Με τον καιρό, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες και η γήρανση μειώνουν την ικανότητα του σώματός σας να παράγει κολλαγόνο και μπορεί επίσης να διασπάσει το υπάρχον κολλαγόνο.

Ενυδατικοί παράγοντες

Ο φραγμός του δέρματος πρέπει να έχει την απαραίτητη υγρασία ώστε το δέρμα να είναι ισχυρό και υγιές. Το δέρμα είναι τότε πιο ανθεκτικό και μπορεί να προστατευθεί καλύτερα. Ουσίες που βοηθούν στην αποκατάσταση της λειτουργίας του φραγμού είναι η βιταμίνη C, η πανθενόλη και η Niacinamide.

Ενυδατικές ουσίες

Στο αφυδατωμένο δέρμα χρειάζεστε ουσίες που “σφραγίζουν” υγρασία στο δέρμα και διατηρούν την υγρασία σαν σφουγγάρι. Ουσίες που μπορούν να το κάνουν: Διμεθικόνη και κυκλομεθικόνη (σιλικόνη), Γλυκερίνη, Υαλουρονικό οξύ, Κολλαγόνο, Φυτικά έλαια, Ουρία.

Πεπτίδια

Τα πεπτίδια είναι αντιγηραντικός παράγοντας, διεγείρουν το δέρμα να παράγει κολλαγόνο. Τα πεπτίδια δίνουν στο δέρμα μια νέα όψη καθιστώντας το λαμπερό, αυξάνοντας την ενέργειά του με σκοπό την ικανότητα για ανάπλαση και προστασία από το οξειδωτικό στρες. Τα πεπτίδια είναι πρωτεΐνες, μόρια που κατασκευάζονται από αμινοξέα, τα οποία σηματοδοτούν τα κύτταρα του δέρματος να παράγουν νέες πρωτεΐνες. Τα πεπτίδια είναι ικανά να διεισδύσουν στα ανώτατα στρώματα του δέρματος και να προάγουν τα αντιγηραντικά αποτελέσματα. Τα μόρια θεωρούνται αλυσίδα αμινοξέων. Τα αμινοξέα είναι οργανικές ενώσεις που περιέχουν καρβοξύλιο και αμινοξύ. Η έρευνα δείχνει ότι τα πεπτίδια έχουν χρησιμοποιηθεί για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου στο δέρμα.

Βιταμίνες

Οι βιταμίνες έχουν επίδραση στο δέρμα μας. Οι βιταμίνες Α, C, E και η πανθενόλη, για παράδειγμα, είναι σημαντικές για το υγιές δέρμα. Η βιταμίνη Α συμβάλλει στην αποκατάσταση ενός κατεστραμμένου δέρματος. Η βιταμίνη Ε βοηθάει ως αντιοξειδωτικό στην προστασία του δέρματος από τις αρνητικές επιδράσεις του υπεριώδους (ηλιακού) φωτός. Η πανθενόλη και η βιταμίνη C βοηθούν στην αποκατάσταση της λειτουργίας του φραγμού.

Τα προϊόντα

Τι πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε το δέρμα υγιές;

1. Πλήρης καθαρισμός

 • Oxygen Boost Cleanser
 • Oxygen Boost Toner
 • Enzym Peel
 • Derma Prep 35%
 • Derma Prep 70%

2. Ενυδάτωση / Θρέψη / Εξισορρόπηση / Ανάπλαση / Σύσφιξη & Lifting

 • Hydrating subjectable
 • Hydrating serum
 • Hydrating cream
 • Balancing subjectable
 • Balancing serum
 • Balancing cream
 • Cell Recovery subjectable
 • Cell Recovery serum
 • Cell Recovery cream
 • Firming & Lifting subjectable
 • Firming & Lifting serum
 • Firming & Lifting cream
 • Lifting Eye drops
 • Firming Eye Boost
 • Intense Restorer Face mask
 • Intense Restorer Neck mask
 • Skin Improvement mask
 • Anti-Ageing mask

3. Προστασία

 • Multi Defense SPF 30

 

Όλα τα προϊόντα της Dermatude έχουν ελεγχθεί δερματολογικά, είναι χωρίς parabens και χωρίς αρώματα.

Διατίθενται αποκλειστικά  σε επιλεγμένα κέντρα αισθητικής. 

55875478_2323520691011664_3717787871113904128_n.jpgD747X Intense Restorer Face Neck Mask - Packaging.pngD7410 Hydrating Subjectable - Packaging Bottle.pngD7415 Balancing Subjectable - Packaging Bottle.pngD7420 Cell Recovery Subjectable - Packaging Bottle.pngD7425 Firming Lifting Subjectable - Packaging Bottle.pngD7480 Derma Prep 70 Alcohol.pngD7481 Derma Prep 35 Alcohol.pngD7500 Oxygen Boost Cleanser 200ml - Packaging Bottle.pngD7501 Oxygen Boost Toner 200ml - Packaging Bottle.pngD7505 Enzyme Peel 50ml - Packaging Tube.pngD7550 Hydrating Cream 50ml - Packaging Jar.pngD7551 Hydrating Serum 30ml - Packaging Bottle.pngD7555 Balancing Cream 50ml - Packaging Jar.pngD7556 Balancing Serum 30ml - Packaging Bottle.pngD7560 Cell Recovery Cream 50ml - Packaging Bottle.pngD7561 Cell Recovery Serum 30ml - Packaging Bottle.pngD7565 Firming Lifting Cream 50ml - Packaging Bottle.pngD7566 Firming Lifting Serum 30ml - Packaging Bottle.pngD7570 Lifting Eye Drops 15ml.pngD7571 Firming Eye Boost 15ml.pngD7585 Multi Defense SPF 30 50ml - Packaging Tube.pngD7590 Skin Improvement Mask 50ml - Packaging Tube.pngD7591 Anti-ageing Mask 50ml - Packaging Tube.png

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: 7η Παγκύπρια Ημερίδα Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, στο φιλόξενο χώρο του Poseidonia Beach Hotel στη Λεμεσό της Κύπρου, η dermalogica® Cyprus σε συνεργασία με την εταιρεία LIDS Medical είχε τη χαρά να συμμετέχει στην 7η Παγκύπρια Ημερίδα Αισθητικής & Κοσμητολογίας που είχε θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στη Σύγχρονη Κοσμητολογία και τα Τεχνολογικά Μέσα Αντιγήρανσης Προσώπου–Τοπικού Αδυνατίσματος.

Η συμμετοχή μεγάλου αριθμού επαγγελματιών του κλάδου υγείας και ομορφιάς κάλυψε δημιουργικά τις παρουσιάσεις για τη φυσιολογία του δέρματος και τους τρόπους αντιμετώπισης των αισθητικών βλαβών του προσώπου με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές σύσφιγξης και ανανέωσης (RF, H.I.F.U, LPG κλπ), της σημασίας για τη σωστή αξιολόγηση και διάγνωση του προσώπου μέσω των μεθόδων της ανάλυσης δέρματος και της σύνδεσης με επαγγελματικά και καθημερινά πρωτόκολλα, αλλά και της υγείας του δέρματος με την υπογραφή του ολοκληρωμένου συστήματος αισθητικής φροντίδας dermalogica®. Ιδιαίτερη αναφορά με αναλυτική παρουσίαση έγινε στη φυσική της τεχνολογίας laser για τη μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας καθώς και με πρακτική εφαρμογή του μοναδικού SOPRANO ICE Platinum edition με το καινοτόμο τριπλό μήκος κύματος που συνδυάζει το μήκος κύματος αλεξανδρίτη 755nm, διοδικού 810nm και Nd:YAG 1064nm και την εν κινήσει τεχνολογία Super Hair Removal (S.H.R). 

IMG_5233.jpgIMG_5240.JPG2B46C3AA-EA48-43C5-8089-747259243BBF.JPGIMG_5243.JPG

Με εκτίμηση,

Λένα Πεταλίδη
dermalogica hellas & cyprus
Φιλικών 31 Περιστέρι Αττικής
Τηλ. +30 2106203321
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.dermalogica-hellas.gr | www.dermalogica-cyprus.com.cy

Ισαάκ Σακής
Εμπορικός Δντής
LIDS Medical ltd
Κύπρου 61,
Αγία Παρασκευή, 15343
Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ.: +30 210 681 5 681
Φαξ: +30 210 681 5 693
Κιν. (GR): +30 69 47 40 43 31
Κιν. (CY): +357 99 23 94 87
Κιν. (IL): +972 544 67 62 67 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.lidsmedical.gr 

 

WEBINAR EEA: Βασικές ΟΔΗΓΙΕΣ, σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, για τις διαδικασίες και τα μέτρα Υγιεινής & Ασφάλειας - Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 στις 17.00

 

Κατά την διάρκεια της Παρουσίασης ο κ. Ντελέζος Κωνσταντίνος Λέκτορας Εφαρμογών – Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα παρουσιάσει τις Βασικές ΟΔΗΓΙΕΣ, σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, για τις διαδικασίες και τα μέτρα Υγιεινής & Ασφάλειας. Η παρουσίαση περιλαμβάνει όλες τις βασικές αρχές που είναι κοινές για κάθε τύπου επιχείρηση όπως χρήση κοινόχρηστων χώρων, επαφές με πελάτες, μέτρα ατομικής προστασίας εργαζομένων, τήρηση αρχείων, παραλαβές δεμάτων και αλληλογραφίας, υποδοχή επισκεπτών στους χώρους εργασίας κλπ.

Τον κ. Ντελέζο θα συνοδεύσουν στο πάνελ οι κ. Σύρος Κοσκοβόλης, προϊστάμενος στην Μονάδα προγραμματισμού, σχεδιασμού, ωρίμανσης και υλοποίησης εθνικών και κοινοτικών προγραμμάτων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Γιώργος Φλωράς, σύμβουλος επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η Εγγραφή σας (ονοματεπώνυμο και email) κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες για λόγους συμβατότητας με την εφαρμογή

πηγή: https://www.eea.gr/arthra-eea/webinar-eea-vasikes-odigies-se-epichirisis-ke-epangelmaties-gia-tis-diadikasies-ke-ta-metra-igiinis-asfalias/

WEBINAR EEA: COVID19 και εργαστήριο αισθητικής: Ξεπερνάμε το φόβο, εργαζόμαστε με ασφάλεια και αποδοτικότητα 2 Μαΐου 2020

Η Ομοσπονδία Σωματείων Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας  (Ο.Σ.Ε.Δ.Α.Ε.) σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους της Ελλάδας (Σ.ΕΠ.Α.Ε., Ε.ΕΠ.Α.Β.Ε., Ε.Δ.Ε.Α.Θ., Σ.Π.Ε.Α.Α.Μ.-Θ., Ε.Σ.Δ.Α.Κ., Σ.ΕΠ.Α.ΕΥ.-Β., Ε.Δ.Α.Π.Α.Ι.Ν., Ε.Δ.Α.Κ., Σ.ΕΠ.Α.ΔΩ.-ΚΥ) και με την επιμέλεια του συλλόγου της Αθήνας Σ.ΕΠ.Α.Ε., διοργανώνει με την ευγενική χορηγία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας τηλεδιάσκεψη (webinar) τo Σάββατο 2 Μαΐου, 11:00 π.μ. με θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες αισθητικούς που εργάζονται σε εργαστήρια αισθητικής και συγκεκριμένα:

Πώς προετοιμάζω το εργαστήριο αισθητικής μου ώστε να επαναλειτουργήσει; Πώς προετοιμάζομαι εγώ και οι συνεργάτες μου;

Ποια πρόσθετα μέτρα πρέπει να ληφθούν;

Ποιοι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας οφείλουν να εφαρμόζονται;

Υπάρχουν πρακτικές συμβουλές και παραδείγματα;

Πώς οργανώνω την ημερήσια λειτουργία του εργαστηρίου;

Πώς υποδέχομαι και καθοδηγώ το πελατολόγιό μου;

Μπορώ να έχω έξυπνες επαγγελματικές συμβουλές για πρωτόκολλα περιποιήσεων;

Μπορώ να κάνω την πανδημία ευκαιρία, να τονίσω τη διαφορά του νόμιμου χώρου μου;

Πώς μπορώ να κάνω οικονομία;

Πού μπορεί να με βοηθήσει ο σύλλογος και η ομοσπονδία αισθητικών;

Μάθετε περισσότερα και κάνετε την εγγραφή σας (ονοματεπώνυμο και email) για να συμμετάσχετε: https://www.eea.gr/arthra-eea/webinar-eea-covid19-ke-ergastirio-esthitikis-xepername-to-fovo-ergazomaste-me-asfalia-ke-apodotikotita/

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. 

WEBINAR: «Προετοιμάζοντας τους ανθρώπους μας για την επόμενη μέρα» - δωρεάν από το ΕΕΔΕΓΕ - ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 30 Απριλίου 2020

Επαναληπτική διεξαγωγή του διαδικτυακού σεμιναρίου που προσφέρει δωρεάν το ΕΕΔΕΓΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης στελεχών RESPONSE, με θέμα: «Προετοιμάζοντας τους ανθρώπους μας για την επόμενη μέρα».

 

Πληροφορίες για το διαδικτυακό σεμινάριο:

Στόχος είναι να αναγνωρίσουμε τις προκλήσεις δέσμευσης σε σχέση με τις ομάδες μας, πώς θα τους/τις καθοδηγήσουμε θετικά και από απόσταση και πώς θα προσαρμόσουμε την επικοινωνία μας στις ανάγκες καθενός σε αυτές τις μοναδικές συνθήκες.

Πότε:

Πέμπτη 30/4/2020, ώρα 16.00-17.30 μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, Διάρκεια: 90 λεπτά

Εισηγητές:

Αγγελίνα Μιχαηλίδου, Παναγιώτης Κυζιρίδης

Δήλωση ενδιαφέροντος έως και 27/4/20:

Παρακαλούμε να αποστείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τα πλήρη στοιχεία σας: Εmail σύνδεσης, Όνομα, Επίθετο, Επιμελητήριο, Επάγγελμα, Κινητό τηλέφωνο.

Oι θέσεις είναι περιορισμένες.

Εφόσον κατοχυρώσετε τη θέση σας, θα λάβετε ηλεκτρονική πρόσκληση στο email σας με link (ηλεκτρονικό σύνδεσμο στο Zoom) για να συμμετέχετε στις 30/4/2020 και ώρα 16.00-17.30.

 

ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
Ακαδημίας 6, 106 71 Αθήνα
212 2543187-0515
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.eedege.gr

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: Το ΕΕΔΕΓΕ στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της κρίσης: Επιστολή αλληλεγγύης προς το Eurochambres Women Network

ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
Ακαδημίας 6, 106 71 Αθήνα
212 2543187-0515
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.eedege.gr 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΕΕΔΕΓΕ στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της κρίσης: Επιστολή αλληλεγγύης προς το Eurochambres Women Network

H Πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ, κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης για την στήριξη των επιχειρήσεων και την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας. 

Σε επιστολή που απέστειλε στο Εurochambres Women Network η κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, επισημαίνει:

«Οι δραματικές οικονομικές επιπτώσεις της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης που βιώνει η Ευρώπη και ολόκληρος ο πλανήτης καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την επιβίωση εκατομμυρίων επιχειρήσεων. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, ο επιχειρηματικός κόσμος χρειάζεται απεριόριστη στήριξη όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. 

Στο ΕΕΔΕΓΕ, πιστεύουμε στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, οραματιζόμαστε ένα κοινό ευρωπαϊκό μέλλον και στηρίζουμε ενεργά όλες τις επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη. Επιπλέον, δηλώνουμε ότι είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε στην αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας και στην προετοιμασία του δρόμου για μια ομαλή έξοδο από την κρίση.

Στην προσπάθεια αυτή, δίνουμε το καλό παράδειγμα καθώς σπεύσαμε έγκαιρα να βρεθούμε στο πλάι των πληττόμενων επιχειρήσεων, δίνοντας συμβουλές, απαντήσεις αλλά και λύσεις στα πολυάριθμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά. Μέσα σε δύσκολες συνθήκες, αυξημένης αβεβαιότητας, προσπαθούμε να παρέχουμε συγκεκριμένες και ακριβείς πληροφορίες και καθοδήγηση για να βοηθήσουμε τους επιχειρηματίες να λάβουν ουσιαστικές αποφάσεις για την επιχείρηση και τους υπαλλήλους τους. 

Σε ελάχιστο χρόνο, από τη στιγμή που η εξάπλωση της πανδημίας του ιού Covid-19 έγινε αισθητή στην Ελλάδα και ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση τα πρώτα μέτρα στήριξης της οικονομίας, δημιουργήθηκε το Helpdesk υποστήριξης επιχειρήσεων. Σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων δέχθηκε πάνω από 10.000 ερωτήματα και αιτήματα επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα. Μέσα από το Ηelpdesk έχουν προωθηθεί εκατοντάδες αιτήματα προς τις αρχές και έχουν πραγματοποιηθεί κρίσιμες παρεμβάσεις οι οποίες αποδείχθηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικές για την στήριξη επιπλέον επιχειρήσεων, πάντα σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία. 

Το ΕΕΔΕΓΕ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε δηλώνει ότι θα είναι δίπλα σας, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Διότι όσο η υγειονομική κρίση θα υποχωρεί τόσο θα αναδύονται τα προβλήματα που έχει προκαλέσει και οι επιχειρήσεις θα έχουν ανάγκη από μία χείρα βοηθείας. 

Επομένως, δηλώνουμε απερίφραστα ότι όλοι εμείς στο ΕΕΔΕΓΕ θα είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας, βοηθώντας με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε, στηρίζοντας επιχειρήσεις, εισαγωγείς, εξαγωγείς και φορείς για να βγούμε πιο δυνατοί από την κρίση. Δεσμευόμαστε, παράλληλα, να συνδράμουμε όπου μας ζητηθεί και να υποστηρίξουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα όχι μόνο τη γυναικεία επιχειρηματικότητα αλλά την οικονομία στο σύνολό της.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, παράλληλα με τη φυσική μας επιβίωση, δοκιμάζονται επίσης οι αξίες και οι αρχές μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η αλληλεγγύη, η κοινή προσπάθεια και ο σωστός συντονισμός είναι υψίστης σημασίας για τη διατήρηση του τρόπου ζωής μας. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, θα ξεπεράσουμε αυτόν τον σοβαρό κίνδυνο το συντομότερο δυνατό, θα ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες και θα οδηγήσουμε τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις σε μια πορεία ανάπτυξης για άλλη μια φορά.

Ο ιός θα ηττηθεί και η υγεία μας θα προστατευτεί. Ταυτόχρονα, η διασφάλιση της συνέχειας των επιχειρήσεων είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση των οικονομιών και των κοινωνιών μας. Για το σκοπό αυτό, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται και είμαστε απολύτως αποφασισμένοι να συνεισφέρουμε με όλη μας τη δύναμη».

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου ΕΕΔΕΓΕ, Τ: 212 2543187, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

CEPEC: Λειτουργικές και διοικητικές Οδηγίες προς ινστιτούτα αισθητικής για καθημερινές τους δραστηριότητες, σε σχέση με την εμφάνιση της λοίμωξης από τον Κοροναϊό SARS CoV-2

Operational and management recommendations for beauty salons in daily activities in relation to the emergence of Coronavirus SARS CoV-2 infection

Λειτουργικές και διοικητικές Οδηγίες προς ινστιτούτα αισθητικής για καθημερινές τους δραστηριότητες, σε σχέση με την εμφάνιση της λοίμωξης από τον Κοροναϊό SARS CoV-2      

1. Introduction

1. Εισαγωγή

The beauty center may be involved in activities on customers who may be infected and still undiagnosed. For this reason, it is important not to leave the application of protective measures to chance or to the good will of individuals, but to proceed systematically, considering all types of possible contagion, at least on the basis of the main evidence that emerged in the last month and mentioned in the Ministerial Decrees issued. 

Το κέντρο αισθητικής ενδέχεται να παράσχει υπηρεσίες προς πελάτες μολυσμένους με τον ιό, οι οποίοι παραμένουν ασυμπτωματικοί. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να μην αφήνεται η εφαρμογή των μέτρων προστασίας και προφύλαξης από τον ιό, στην καλή θέληση του πελάτη, αλλά το κέντρο αισθητικής να προχωρά συστηματικά στην εφαρμογή μέτρων, λαμβάνοντας υπόψην όλους τους πιθανούς τρόπους μετάδοσης, τουλάχιστον όπως προκύπτουν σύμφωνα με τις κύριες ενδείξεις που διατυπώθηκαν μέχρι στιγμής και από τον προηγούμενο μήνα, και περιλαμβάνονται σε Υπουργικά Διατάγματα.

These general indications have the sole purpose of remembering the above for the purpose of a systematic application in companies providing aesthetic services.

Αυτές οι γενικές Οδηγίες, έχουν ως μόνο σκοπό την υπενθύμιση των παραπάνω, με στόχο τη συστηματική εφαρμογή τους από τις επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες αισθητικής.  

2. The ways of transmission

2. Οι τρόποι μετάδοσης

Respiratory droplets have the greatest transmission risk within 91.44 cm, however droplets can travel up to 183 cm from their source (1). 

Τα αναπνευστικά σταγονίδια φέρουν το μεγαλύτερο κίνδυνο μετάδοσης σε απόσταση έως 91.44 cm, ωστόσο, τα σταγονίδια μπορούν να ταξιδέψουν σε απόσταση 183 cm από την πηγή τους.

The forms of transmission can be:

Οι μορφές μετάδοσης μπορεί να είναι:

Saliva, coughing and sneezing;

Σάλιο, βήχας και φτέρνισμα

Personal direct contacts;

Προσωπική απ’ ευθείας επαφή

Contact with an object or surface contaminated with the virus and then placing your hands over your mouth, nose or eyes.

Επαφή με αντικείμενο ή επιφάνεια μολυσμένη από τον ιό και στη συνέχεια τοποθέτηση των χεριών στο στόμα, τη μύτη ή τα μάτια. 

It is therefore important that the general risk prevention and mitigation measures ,that are "key" protection factors in both work and community contexts, are scrupulously observed. The most effective prevention measures include:

Επομένως είναι σημαντικό να τηρούνται σχολαστικά τα γενικά μέτρα πρόληψης και περιορισμού κινδύνου, που αποτελούν τους “βασικούς” παράγοντες προστασίας τόσο στο εργασιακό περιβάλλον όσο και στην καθημερινή συναναστροφή. 

Τα πιο αποτελεσματικά μέτρα προστασίας περιλαμβάνουν:

✓ frequently sanitize the hands with alcoholic solutions, if the hands are not visibly dirty, or with soap and water if your hands are dirty;

Συχνή απολύμανση των χεριών με αλκοολούχα διαλύματα, αν τα χέρια δεν είναι εμφανώς βρώμικα, ή με σαπούνι και νερό αν τα χέρια είναι βρώμικα

✓ avoid touching the eyes, nose and mouth;

Αποφυγή επαφής με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα

✓ cough or sneeze while covering yourself with your arm folded or a tissue, which you must then be immediately eliminated;

Αν πρόκειται να βήξετε ή να φτερνιστείτε, καλύψτε τη μύτη και το στόμα σας με το βραχίονά σας ή με μαντήλι που στη συνέχεια θα πρέπει να αμέσως να καταστρέψετε. 

✓ wear the surgical mask in case of respiratory symptoms and wash hands, after wearing the mask;

Φορέστε χειρουργική μάσκα σε περίπτωση αναπνευστικών συμπτωμάτων της μόλυνσης από τον ιό, και πλύνετε τα χέρια σας αφού φορέσετε τη μάσκα 

✓ keep at a distance of not less than one meter from other people and, if this is not the case, possible for the provision of services, adopt all barrier measures by resorting to suitable Personal Protective Equipment .

Κρατήστε απόσταση όχι μικρότερη του ενός μέτρου από τον επόμενο άνθρωπο και αν δεν είναι εφικτό για την παροχή της υπηρεσίας, εφαρμόστε όλα τα προστατευτικά μέτρα καταφεύγοντας στη χρήση του κατάλληλου προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού

3. Booking access to the structure and carrying out activities with the customer:

3. Κράτηση για πρόσβαση πελάτη στη υπάρχουσα δομή και παροχή υπηρεσιών προς αυτόν 

Before making an appointment with a client at your beauty center, make sure by telephone or email of the presence of these conditions:

Πριν κάνετε την κράτηση ραντεβού με τον πελάτη, για την πρόσβασή του στο ινστιτούτο αισθητικής και την παροχή της υπηρεσίας, βεβαιωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω email για την παρουσία των παρακάτω συνθηκών: 

✓ Presence / absence of fever;

Παρουσία / απουσία πυρετού

✓ Presence / absence of symptoms indicating respiratory distress;

Παρουσία / απουσία συμπτωμάτων που υποδεικνύουν αναπνευστική δυσφορία

✓ Presence / absence of flu symptoms such as malaise, headache, cough, sore throat;

Παρουσία / απουσία συμπτωμάτων γρίπης όπως αδιαθεσία, πονοκέφαλος, βήχας, ξηρότητα λαιμού 

✓ When assigning an appointment to the customer, in the absence of the above symptoms, insist on the need for him to occur wearing a surgical mask.

Αν ο πελάτης δεν έχει κανένα από τα παραπάνω συμπτώματα, τότε προχωρήστε στην κράτηση του ραντεβού με τον πελάτη και επιμείνετε να φοράει χειρουργική μάσκα κατά την άφιξή του.

Identical preliminary assessments should be redone on arrival of the customer in the beauty center asking him to also provide with a hand wash:

Όμοια προκαταρκτική αξιολόγηση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πάλι κατά την άφιξη του πελάτη στο ινστιτούτο αισθητικής και να του ζητηθεί να πλύνει τα χέρια του:

In proceeding with the activities planned with the client, the beautician uses the following personal protective equipment (PPE) in order to implement contact and air insulation measures in addition to the standard precautions:

Για να προχωρήσει ο αισθητικός στις αισθητικές πράξεις που έχει προγραμματίσει με τον πελάτη, θα πρέπει ο αισθητικός να χρησιμοποιήσει τον ακόλουθο Προσωπικό Προστατευτικό Εξοπλισμό (ΠΠΕ ή PPE - personal protective equipment) 

• Gloves, protective clothing (long-sleeved shirts);

Γάντια, προστατευτικά ρούχα (πουκάμισα με μακρυά μανίκια) 

• Safety goggles;

Γυαλιά προστασίας

• FFP2 / FFP3 mask

FFP2 / FFP3 μάσκα

and, if applicable, the following materials for surface insulation and disposable supports:

Και όπου απαιτείται, τα ακόλουθα υλικά για τη μόνωση των επιφανειών και μιας χρήσης βοηθητικός εξοπλισμός:

pedicure and manicure wipes;

Μαντηλάκια πεντικιούρ και μανικιούρ

hair bands;

Κορδέλες μαλλιών 

sheets for cots;

Προστατευτικά σεντόνια / φύλλα για τα κρεβάτια 

disposable slippers;

Μιας χρήσης παντόφλες

disposable instruments;

Μιας χρήσης εργαλεία

All PPE must then be removed and disposed of / sanitized daily, making sure that other people cannot come into contact with them and can be contaminated. In case of new access to a different customer it is necessary to wear new gloves. Any equipment used for beauty services must be isolated, for example by covering them with cellophane, with replacement of the same and / or sanitation at the end of the service. At the end of the day also sanitize the footwear.

Όλος ο Προσωπικός Προστατευτικός Εξοπλισμός θα πρέπει στη συνέχεια να αφαιρείται και να απορρίπτεται / απολυμαίνεται καθημερινά, εξασφαλίζοντας ότι άλλοι άνθρωποι δε θα έρθουν σε επαφή με αυτον και δε θα μολυνθούν. Σε περίπτωση πρόσβασης σε άλλο πελάτη, είναι απαραίτητο να φοριούνται καινούρια γάντια. Όλος ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την παροχή αισθητικών πράξεων πρέπει να απομονώνεται, για παράδειγμα καλύπτοντάς τον με πλαστικό σελοφαν, με αντικατάσταση του ιδίου και / ή απολύμανση του εξοπλισμού στο τέλος της υπηρεσίας προς τον πελάτη. Στο τέλος της εργάσιμης ημέρας, επίσης απολύμανση των υποδημάτων. 

4. Instrumental and environmental sanitation

4. Απολύμανση εξοπλισμού και περιβάλλοντος χώρου

The World Health Organization recommends the use of the following disinfectants (2):

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτείνει τη χρήση των ακόλουθων απολυμαντικών προϊόντων

• 70% ethyl alcohol for instruments;

Αιθυλική αλκοόλη 70% για τον εξοπλισμό

• Water, common detergent and disinfectant for cleaning rooms and surfaces.

Νερό, απλό καθαριστικό και απολυμαντικό για τον καθαρισμό των δωματίων και των επιφανειών 

5. Services at customer's home

5. Υπηρεσίες προς τους πελάτες στο σπίτι

In the case of home delivery services, proceed with the preliminary checks referred to in point 3) when defining the appointment for home care, then proceed, if necessary, with the provision by adopting individual protection measures reported in the same point 3).

Στην περίπτωση παροχής υπηρεσιών στο σπίτι, προχωρήστε με τον προκαταρκτικό έλεγχο που αναφέρεται πιο πάνω στην παράγραφό με τον αριθμό 3, στη συνέχεια όταν πρόκειται πραγματοποιήσετε την περιποίηση στο σπίτι, αν απαιτείται, προχωρήστε στην εφαρμογή προσωπικών μέτρων προστασίας όπως αναφέρονται στη συνέχεια της ίδιας παραγράφου.

6. Other organizational recommendations

6. Άλλες οργανωτικές οδηγίες

In carrying out the activity it is important to observe some organizational measures:

Στην παροχή της υπηρεσίας είναι σημαντικό να παρατηρηθούν ορισμένα οργανωτικά μέτρα:

• Increase the pause times between one performance and another so as not to fail stationing too many clients' in the waiting room

Αύξηση του κενού χρόνου ανάμεσα στις αισθητικές πράξεις τόσο ώστε να μη συγκεντρώνονται πολλοί πελάτες στο χώρο αναμονής 

• Space the sessions in the waiting room at least 1 meter apart

Τοποθετήστε τις θέσεις στο χώρο αναμονής, σε τουλάχιστον 1 μέτρο απόσταση από την επόμενη

• With the exception of minors, avoid the presence of carers

Με την εξαίρεση των ανηλίκων, αποφύγετε την παρουσία συνοδών - φροντιστών

• In the case of companions not needed for customer support, invite them to wait outside the facility.

Σε περίπτωση συνοδών που δεν απαιτούνται για τη βοήθεια του πελάτη, καλέστε τους να περιμένουν εκτός της επιχείρησης. 

7. Personnel management

7. Διαχείριση προσωπικού

All employees who exhibit flu-like symptoms should preferably stay at home, agreeing with the head of the beauty center on the modalities in accordance with the contractual provisions. While carrying out your business:

Όλοι οι υπάλληλοι που εμφανίζουν συμπτώματα γρίπης, είναι προτιμότερο να παραμένουν στο σπίτι, σε συμφωνία με τον επικεφαλής του κέντρου αισθητικής για τις λεπτομέρειες που απορρέουν από τη σχέση εργασίας τους. 

• it is necessary to avoid gatherings with other colleagues, other professional figures or users;

Είναι απαραίτητο να αποφεύγονται συγκεντρώσεις με άλλους συνεργάτες, άλλους εργαζομένους και άλλους χρήστες. 

Where there is a suitable canteen service, it is organized in time slots favoring lunch without gatherings with other colleagues.

Όπου παρέχεται υπηρεσία εστίασης, η εστίαση του καθενός οργανώνεται σε χρονικά κενά που διευκολύνουν το γεύμα χωρίς συναντήσεις με άλλους συνεργάτες. 

8. Bibliography

8. Βιβλιογραφία

1) Guideline for Isolation Precautions: Preventing Transmission of Infectious Agents in Health Care Settings. Siegel, J.D., et al., Am J Infect Control, 2007. 35 (10 Suppl 2): p.S65-164.

2) The Challenge of Severe Acute Respiratory Syndrome, Testarelli et al. Minerva Stomatol. Jul-Aug 2004 March 23, 2020

 

κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com