46η CosmoEstetica

Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 14:22

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 46Η COSMOESTETICA: Ο ΠΣΑΜΚΑ δίνει ραντεβού με τους επαγγελματίες αισθητικούς στις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2023! (επικαιροποιημένο 31-1-2023)

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Εισαγωγέων Κατασκευαστών
Μηχανημάτων Αισθητικής Φυσικοθεραπείας και Παρασκευαστών Καλλυντικών (ΠΣΑΜΚΑ)

ανακοινώνει τη διοργάνωση της

46ης COSMOESTETICA

με θέμα : «Σύγχρονες προκλήσεις, νέα δεδομένα και προοπτικές στην Αισθητική και Κοσμητολογία»

Η Έκθεση-Συνέδριο «δίνει ραντεβού» με τους επαγγελματίες του κλάδου της Αισθητικής από το Σάββατο 4 έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στην καρδιά της πόλης του Περιστερίου, μέσα στον εμπορικό άξονα της Αθήνας. Η COSMOESTETICA ως θεσμός κατάφερε να καταξιωθεί και να γίνει σημείο αναφοράς για τον κλάδο, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυναμικές προοπτικές της αγοράς. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διοργάνωση το 2020, την οποία επισκέφθηκαν επαγγελματίες του κλάδου, καταγράφεται ήδη ισχυρό ενδιαφέρον από την αγορά για την κορυφαία εξειδικευμένη επαγγελματική μας έκθεση. Άλλωστε ο κλάδος της Κοσμητολογίας καταγράφει ισχυρές επιδόσεις που συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του 2020, παρά την κρίση της πανδημίας και τα δύο lockdown. Όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση, την 46η COSMOESTETICA απαρτίζουν επιχειρήσεις - μέλη του ΠΣΑΜΚΑ προσφέροντας τη δυνατότητα στον επαγγελματία που ασχολείται με την ομορφιά να ενημερώνεται για τις εξελίξεις και τις νεότερες τάσεις στην Κοσμητολογία και για την αναβάθμιση της τεχνολογίας των μηχανημάτων αισθητικής και αποτρίχωσης.

Στην 46η COSMOESTETICA θα έχετε τη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσετε εταιρίες/εκθέτες που έχουν να σας παρουσιάσουν τα τελευταίας τεχνολογίας καλλυντικά προϊόντα και μηχανήματα.
  • Να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις της Κοσμητολογίας που θα επικρατήσουν το 2023.
  • Να παρακολουθήσετε ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών.
  • Να συμμετάσχετε στο συνέδριο της 46ης COSMOESTETICA. Το επιστημονικό πρόγραμμα συγκροτήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, την ΟΣΕΔΑΕ, το ΔΙΠΑΕ και με έγκριτους επιστήμονες ομιλητές, καλύπτοντας ένα σημαντικό πλάνο στρατηγικής πληροφόρησης.
  • Να πάρετε μέρος σε εκδηλώσεις με ομιλίες, workshops και case studies από καταξιωμένους ειδικούς και επιστήμονες. Σημειώνεται ότι μεταξύ των εκθετών περιλαμβάνονται κορυφαίες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις για να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε παράλληλα έρευνα αγοράς και να προμηθευτείτε με ασφάλεια τα καλλυντικά ή τα μηχανήματα που επιθυμείτε.

Σας περιμένουμε σε έναν εκθεσιακό χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων και με 500 θέσεις αυτοκινήτων προκειμένου να ανταλλάξουμε δημιουργικές απόψεις για τις προκλήσεις και τις διεξόδους που μπορούμε να παρέχουμε στον χώρο της Αισθητικής - Κοσμητολογίας και να αναπτύξουμε κοινό προβληματισμό πάνω σε μια σειρά από καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.

Η είσοδος είναι δωρεάν και θα επιτραπεί αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες, εμπορικούς αντιπροσώπους & σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, αρκεί να έχετε κάνει κράτηση ή εγγραφή για δέσμευση θέσεων εδώ: https://psamka.gr/cosmoestetica/ 

Info Web: www.psamka.gr

Follow us on Facebook: psamka

Follow us on Instagram: @psamkanews

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου: Βρίσκεται απέναντι από το Άλσος Περιστερίου, επί των οδών Δωδεκανήσου – Αναπαύσεως και Αγίου Βασιλείου, εκατό μέτρα από το σταθμό του Μετρό Ανθούπολης και πεντακόσια μέτρα από το Δημαρχείο της πόλης.

#46cosmoestetica #psamka #psamka_beauty

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 18:13
Αισθητική σήμερα

Άρθρα για την αισθητική, τους επαγγελματίες αισθητικούς, αλλά και όποιον ενδιαφέρεται για τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης, τα μηχανήματα αισθητικής, τις πρακτικές και τα επαγγελματικά καλλυντικά, που οι επαγγελματίες αισθητικοί προτιμούν.

 

♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ STOP AGE ELITE RESOLUTION FACE LAB - 46η COSMOESTETICA ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2 STAND 22

Η εταιρεία ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ – GOUMAS BEAUTYMED σας προσκαλεί στα πλαίσια της 46ης COSMOESTETICA
ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2 στις 13:45, STAND No 22
, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Θα γίνει παρουσίαση του νέου μηχανήματος αντιγήρανσης ELITE RESOLUTION FACE LAB
που είναι το πρώτο μηχάνημα που προσφέρει διάγνωση και θεραπείες προσώπου σε μια συσκευή.

MISS UNIVERSE 2022

71st MISS UNIVERSE CROWNING MOMENT! Miss Universe 2022

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ STOP AGE TECHNOLOGY

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ELITE RESOLUTION FACE LAB ΑΠΟ ΤΗΝ OVERLINE ΚΑΙ ΤΗ GOUMAS BEAUTYMED – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Εξατομικευμένη διάγνωση για τις ανάγκες του κάθε προσώπου ξεχωριστά με:

ειδική κάμερα διάγνωσης, microdermabrasion (μικροδερμοαπόξεση), fractional rf, υπέρηχος, χρωμομάσκα με soft laser κ.λ.π στη διάθεση της/του αισθητικού να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε μια συνεδρία μαζί!

Μάθετε περισσότερα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STOP AGE ΣΤΗ GOUMAS BEAUTYMED

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (πρόσφατες καταχωρίσεις 2022)

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι ένα online επιστημονικό περιοδικό αισθητικής. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006.

Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ έχει πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνιστεί σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό. Ακόμα και σήμερα δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται και διαφημίζονται σε αυτό.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε, αφού αυτοί στηρίζουν οικονομικά την έκδοση. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

BABOR ASK FOR MORE

ACOS PREMIUM BEAUTY BRANDS

PB SERUM

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 

comfort zone cosmetics
PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος

 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ +
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης ΓκούμαςChrysallis  Proderma  καλλυντικά και μηχανήματα αισθητικής

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

SUIT εξατομικευμένα καλλυντικά
Environ καλλυντικά PB Serum καλλυντικά ένζυμα προσώπου - καλλυντικά ένζυμα σώματος
dermalogica

 

 

 

PHYTS NATURAL COSMETICS NEODERMA

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

 

CLEAN BEAUTY

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ