Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022 18:00

KRYOLAN HELLAS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - MAKE UP IS A SCIENCE

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η KRYOLAN HELLAS είναι η μοναδική εταιρία, που διαθέτει στην ελληνική αγορά από το 1989, μία τεράστια γκάμα προϊόντων επαγγελματικού μακιγιάζ (14000 κωδικοί), που καλύπτουν πλήρως τις ειδικές ανάγκες του μακιγιάζ στο  θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τη μόδα, το μακιγιάζ προσώπου & σώματος (face/ body  painting) και πλήρη σειρά special effects (Τεχνητό αίμα, υλικά δημιουργίας πληγών & ουλών, υλικά γήρανσης, υλικά εκμαγείων).

Στα προϊόντα της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται από σειρές μακιγιάζ που κάνουν αδιάβροχη κάλυψη, όπως η σειρά Dermacolor camouflage, που χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004, μέχρι φίνα make up με βάση τη σιλικόνη εξαιρετικής υφής και μεγάλης σταθερότητας για καθημερινό, νυφικό, τηλεοπτικό και κινηματογραφικό μακιγιάζ (σειρά Ηigh Definition).

Η επί μισό αιώνα διεθνής πείρα της Kryolan όχι μόνο εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων αλλά & την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών των make-up artists. Γι αυτό το σκοπό:     

 • Παρέχει εξειδικευμένη πληροφόρηση & συμβουλές για τις τεχνικές του μακιγιάζ και των Special effects.
 • Διοργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια με make-up artists απ’ όλο τον κόσμο.
 • Συνεργάζεται και ενημερώνει τα τεχνικές επαγγελματικές  σχολές καθώς και κρατικές & ιδιωτικές σχολές επαγγελματικής κατάρτισης.

Η Kryolan σχεδιάζει και παράγει τα προϊόντα της, εδώ και τρεις γενιές, με την μέγιστη δυνατή φροντίδα και με τα πιο εκλεκτά υλικά έχοντας υπ’ όψιν της τις πραγματικές συνθήκες των επαγγελματικών αναγκών. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται με ειδικά κλινικά τεστ (είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η KRYOLAN δεν πραγματοποίησε  ποτέ έως τώρα τεστ σε ζώα.)

KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
PlayPause
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
previous arrow
next arrow

φιλοσοφία  

Όπως εκφράστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο relaunch event που διοργανώθηκε στο Λονδίνο.

At KRYOLAN, we make make-up. Στην KRYOLAN δημιουργούμε make up. But not like anybody else. Αλλά όχι όπως ο κάθε άλλος. Because unlike everybody else, we actually make our make-up. Επειδή αντίθετα με όλους τους άλλους εμείς φτιάχνουμε το δικό μας make up. We've done it our own way for three generation. Και αυτό το κάνουμε με το δικό μας τρόπο για τρείς γενιές. We think of it. Είναι η φιλοσοφία μας. Formulate it. Το σχέδιό μας. We manufacture it. Το δημιούργημά μας. Formulate it and love it into existence. Η αγάπη μας γι αυτό οδηγεί στην ύπαρξή του. Because there is only one professional make-up maker. There is only one KRYOLAN. Γιατί η KRYOLAN είναι ο μοναδικός δημιουργός-επαγγελματίας. 

Γι αυτό για μας το make up είναι επιστήμη.

Τα εργαστήρια της εταιρείας είναι έτοιμα κάθε στιγμή να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στους πελάτες της, που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις εφαρμογής του μακιγιάζ για να τους εφοδιάσουν με ειδικά προϊόντα και χρώματα, που τους είναι απαραίτητα για να υλοποιήσουν το μακιγιάζ, που έχουν σχεδιάσει.

Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική αγορά  συμβαδίζοντας με τη διεθνή έχει απαιτήσεις όλο και σε μεγαλύτερο βαθμό από τους επαγγελματίες make up artists για :

 • Αξιόπιστη απόδοση των χρωμάτων στην θεατρική σκηνή & στην κάμερα.
 • Σταθερότητα  & αντοχή των προϊόντων επάνω στο δέρμα του ηθοποιού.
 • Πολύ καλή εφαρμογή στην επιδερμίδα.
 • Διαχρονική συνέχεια στην παραγωγή των αποχρώσεων.
 • Ένταση στην απόδοση των χρωμάτων.
 • Υψηλό δείκτη ασφάλειας & αξιοπιστίας.

Αυτές τις ανάγκες εξυπηρετεί εδώ και 30 χρόνια στην Ελλάδα η ΚRYOLAN HELLAS προσφέροντας στους πελάτες της, ότι είναι μάλλον αδύνατον να υπάρξει στα προϊόντα, που διατίθενται για ευρεία κατανάλωση.


Φυσικό κατάστημα:
Παπαδιαμαντοπούλου 22, Αθήνα 115 28


Τηλέφωνο: +30 210 724 9961, +30 210 725 8087

Website: https://gr.kryolan.com/
Blog: https://makeup-pro.gr/ 
Facebook Page: https://www.facebook.com/kryolanhellas/
Instagram Profile: https://www.instagram.com/kryolangreece/
YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/KryolanHellas
Pinterest: https://gr.pinterest.com/kryolanhellas/

Διαβάστηκε 15 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022 18:26

♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

Miss Universe 2021

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι ένα online επιστημονικό περιοδικό αισθητικής. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006.

Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ έχει πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνιστεί σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό. Ακόμα και σήμερα δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται και διαφημίζονται σε αυτό.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε, αφού αυτοί στηρίζουν οικονομικά την έκδοση. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

BABOR ASK FOR MORE

ACOS PREMIUM BEAUTY BRANDS

PB SERUM

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

DERMALOGICA PROFESSIONAL-GRADE SKIN CARE BY THE INTERNATIONAL DERMAL INSTITUTE

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης ΓκούμαςChrysallis Proderma καλλυντικά και μηχανήματα αισθητικής

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Environ καλλυντικά PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος
dermalogica
QS ProfessionalPhytomer
SUIT εξατομικευμένα καλλυντικά
B TOUCH PROPHARM COSMETICS NEODERMA
PHYTS NATURAL COSMETICS

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ